Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kamasz

portal LinkedIN

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktos z was tam konto ? Co mozecie powiedziec na temat tego portalu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Po Januszowemu: Asrcok B650M-HDV/M2 (plyta lepsza niz tanie Prime od Asus ciągnie nawet 7950x) - 686zl (Supertech) (nie wierzę co piszę bo to bidna plyta główna ale działa z kazdym nowym Ryzenem) Ryzen 7600 - 999zl (Mediaexpert)  32GB DDR5 G.Skill Flare X5 6000 cl.36 - 515zl (Morele) Wychodzi 2200zl.    
    • @roman.kosecki88@interia.pl Przecież stwierdziłeś, że studia zatrudniają AGDRTV+ i kobiety zamiast najlepszych. To gdzie w takim razie idą Ci najlepsi, skoro na ich miejsce, według Ciebie, zatrudnia się kogoś innego? Tam gdzie płacą więcej według logiki Twojej wypowiedzi też zatrudnia się kogoś innego zamiast nich. Jak mi ktoś wyskakuje z "dziwne, że o tym nie wiesz", to już widzę tę nawałę argumentów w stylu "trust me bro, jestem ekspertem" xD Przekonasz tym takiego Ronsona, ale na resztę przygotuj coś poważniejszego @crush Już pisałem tutaj o zmianie na rynku i o tym, co się dzieje z doświadczonymi deweloperami. Nie o tym jest mowa. To o "chcianej demografii" to jest bardzo chwytliwa rzecz, bo sugeruje, ze te studia mają jakiś wybór xD Możesz oczywiście uważać, że studio zamiast doświadczonego dewelopera weźmie niedoświadczona dziewczynkę z niebieskimi kitkami, bo parytety, ale mówimy o prawdziwym biznesie, a nie simsach. Prawda jest natomiast taka, że młodzi nie chcą crunchu, tak samo jak w każdym innym zawodzie młodym nie chce się już nadwyrężać ponad to, co mają w umowie. Nikt już nie chce sobie żył wypruwać, żeby był w jednym pokoju z legendą branży, która przez pół życia siedziała przy gierce, nie mając dostępu do słońca, nie mająca kontaktu z kobietą i swoimi dziećmi.
    • Zamówiłem sobie Need for Speed Unbound na Xbox Series X bo mam ochotę pograć w jakieś wiśdzig a niestety Forza Horizon 5 ukończyłem.
    • Fakt, nigdy nie miałem tak dobrego telefonu i nadal ubolewam że kupienie kolejnego huaweia nie wchodzi w grę przez te wszystkie blokady. 
    • @roman.kosecki88@interia.pl To jest ten typ ludzi, co wiedzą wszystko najlepiej, a wszyscy mający inne zdanie to idioci.  Gdybyś go nie zacytował, to bym nawet nie wiedział, że znów zaszczyca nas informacjami o swoje wielkiej mądrości, bo mam go w ignorowanych, co także polecam (tak, modów też można)  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...