Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Kasa, kasa, kasa.. Wszystkie durne DLC są wypuszczane tylko po to, by wyciągnąć od graczy pieniądze.. Chociażby dla maksymalnej ilości GS, a znam takich, co kupują nawet dodatki, byle mieć calaka :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rozumiem ideę DLC, jestem w stanie nawet ją w pewnych sytuacjach zaakceptować ale ... dlaczego znowu z zombie? sad.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ zombie to idealny sposób na zabawę z towarzyszami, mam na myśli kooperację. Call of Duty World at War, Black Ops, teraz Black Ops 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2.. Red Dead Redemption.. zombie to świetny tryb do współpracy, ale nie wiem, czy w Sleeping Dogs jest multiplayer i możliwość gry w co-opa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma w tej grze coopa.

Poza tym właśnie o tym piszę - co mają zombiaki do wspólnej zabawy? Jakby nie było zombie gorzej byś się bawił w wyżej wymienione tytuły? Nie sądzę. Producenci przyspawali się do zombie bo wszystko co z zombie lepiej się sprzeda? Co gra to zombie - ileż można?

Zwłaszcza, że do tej gry zombie nie pasuje w żaden sposób - jest to infantylny skok na kasę. Więcej uzasadnienia miałby tutaj klon Bruce'a Lee a nie jakieś padło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milekp poczekaj jeszcze trochę i do NFSa będą dodatki z rozjeżdżaniem zombie :E

Albo w Fifa 13 będziemy kiwać się z zombie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milekp poczekaj jeszcze trochę i do NFSa będą dodatki z rozjeżdżaniem zombie :E

Heh, o tym samym pomyślałem, tylko w przypadku nowej Forzy. ;)

Osobiście też za bardzo tego nie trawię. Gra z zombiakami w roli głównej jest ok, ale w formie dodatku do często całkiem innych klimatów już nie bardzo. Przykładowo w Undead Nightmare do dziś nie zagrałem i raczej nie zagram, choć RDR uwielbiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończyłem i jestem zachwycony.

Uwielbiam gry z otwartym światem, szczególnie w takim klimacie.

Grałem w TC, więc mniej więcej wiedziałem czego oczekiwać.

Jedna z lepszych produkcji tego roku, na pewno coś zgarnie.

Misje Face i wyścigi są całkiem spoko, tylko mniej więcej w połowie zaczynają się robić powtarzalne i nudne.

Model jazdy hmm... można się przyzwyczaić, ogólnie podczas rozgrywki nie jest najgorzej a przy wyścigach trzeba korzystać z ręcznego i jest ok.

Grałem po ENG ale niektóre tłumaczenia mogli sobie darować bo "Uśmiechnięty" Lee brzmi dość zabawne.

Gra zajeła mi jakieś 25-30H (7lvl face, jakieś 9/10 ulepszeń hp, full szkoła , prawie max Triada i 6lvl cop)

Fabularnie jest ok, chociaż nie ukrywam że co do finału to liczyłem jeszcze na jedną walke z szefem.

Ostatni dialog jest świetny.

Brakło mi jednego ulepszenia do max Triady :kwasny:

Jest sens robić 100% ? ofc czy jakieś ciekawe momenty/wydarzenia są czy to już raczej zaliczanie by zaliczyć.

A co do zakończenia mam jeszcze pytanie:

O co chodzi z Tangiem ? skąd on wiedział że jesteśmy gliniarzem ? nasz szef nas wydał ? ogólnie nie kojarze by ta postać pojawiała się w grze.

No i co z naszą zaprzyjaźnioną kobietą z Triady ? bo zakończenie jest specyficzne, szczególnie dialog. Natomiast jej pojawienia się totalnie nie rozumie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile potrzeba czasu na ukończenie Sleeping Dogs ? takiej normalnej gry bez szukania każdej znajdźki itp. ale z np. pobocznymi questami jeśli takowe są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 20h, ale bardziej poniżej niż powyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, około 15-20 godzin na całość i w miarę porządne ogranie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie zmieścisz się w 15h grania jak będziesz cisnął główny wątek. Tylko, że to jest gra wciągająca na tyle, że mimowolnie zgłębisz poboczne tajniki dla własnej przyjemności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przykładowo w Undead Nightmare do dziś nie zagrałem i raczej nie zagram, choć RDR uwielbiam.

Wiem, że to nie miejsce ani okoliczności, ale powinieneś jednak dać szansę. Ludzie piszą, że odstaje pod kątem gameplayu od pełniaka, że nudniejsza, że powtarzalna - kij to jak klimatem rozgrywki gniecie większość gier specjalnie dedykowanych strzelaniu do zombi xD. Więcej w tej grze RE niż w 3 ostatnich odsłonach razem wziętych. EOT ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, mam pytanie odnośnie statuetek

uwaga spoiler !

Mam 3 ostatnie do zdobycia, jedna na wodzie, jedna w jakiejś willi-tą pewnie zdobędę przy misji, jednak jest 3, jest to Central. Budynek taki po części w budowie, jak mam się tam dostać do statuetki :) ? pomoże ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też wam nie łaćzy centrum społeczności w Sleping Dogs ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...