Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

Far Cry 3

Rekomendowane odpowiedzi

Akozz myślę że po części masz rację ale nie zgodzę się do końca bo część tu osób przeszła z PC na konsole też z jakiegoś powodu a nie dlatego że nie potrafili zainstalować sterowników,lub złożyć komputer.....

Alę zgodzę się z Tobą że po części jesteśmy zazdrośni,wyjdą konsole nowej generacji i to jak wyglądają gry będzie ważniejsze od tego jak fajne one są, jestem tego pewny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja takze mam dwie platformy do grania, ale korzystam glownie z konsoli. Dlaczego? Bo po kupnie gry wrzucam ja do napedu i nie mysle o tym, czy jak podkrece procka o 200 mhz i grafe o 50mhz to bedzie lepiej, czy wywali mi BSODa. Poza tym badzmy szczerzy, kupilem ostatnio grafe za 900zl i sie wkurzam, ze nie ma tych stalych 60 klatek. Teraz wypadalo by dokupic intela i5, wiec kolejne 1200 zl... itd itp. W konsoli tylko mnie denerwuje brak natywnego 1080p i 60 fps. Gdyby to bylo spelnione to jakosc grafiki ma dla mnie drugorzedne znaczenie.

EOT

Tak, podobny ten gosc do Jacka Curvera. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kolejnych 6 godzinach gry... Równie grywalnie jak na początku, gra robi się momentami nieco zbyt łatwa, a Jason Brody przypomina wręcz Predatora.

Jedyna rzecz, która jak na razie naprawdę mnie irytuje? Głupawa fabuła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akozz myślę że po części masz rację ale nie zgodzę się do końca bo część tu osób przeszła z PC na konsole też z jakiegoś powodu a nie dlatego że nie potrafili zainstalować sterowników,lub złożyć komputer.....

Alę zgodzę się z Tobą że po części jesteśmy zazdrośni,wyjdą konsole nowej generacji i to jak wyglądają gry będzie ważniejsze od tego jak fajne one są, jestem tego pewny.

Nie ma co narzekać bo gra wygląda ok i masz święty spokój, czego im zazdrościsz karty za tysiak i więcej a gra chodzi jak by nie mogła i ciągłe aktualizacje, z grami na pc to zawsze coś, ja mam mocnego kompa ele i tak wole grać na x360 i czekam na nową konsole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzyma pc tylko temu, że jest masa niezależnych gier które biją na głowę większość "hitów".

Wystarczy wejść na kickstarter.com To jest potęga pc - mody i gry niezależne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ok. 18-19h gry główny wątek fabularny ukończony. Jakie wrażenia? Gra, jak wciągnęła mnie od niemal samego początku tak do końca nie puściła.

Fabuła? Pomijając całą absurdalność leżącą u podstaw niektórych momentów to ogólnie wciągająca i interesująca. Parę fajnych twistów się w niej znalazło, a wszystko podsumowały dwa różne (moim zdaniem bardzo dobre) zakończenia.

Plus dla Ubisoftu za to, że udało im się wykreować charyzmatycznych bohaterów - to nie ten poziom co w grach Rockstara jeśli chodzi o ten aspekt, ale i tak bardzo dobra robota. Na długo zapamiętam Vaasa, dr Earnhardta, Citrę czy świrniętego agenta Willisa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wciaz gram i jestem pod wrazeniem tej gry,na poczatku kontrasty mnie denerwowaly,gra wydawala sie trudna do ogarniecia,te skory,rosliny,mixtury,zeby miec pieniedzy wiecej to trzeba robic potfele itd itd itd,ale czym glebiej w gre wchodzilem tym bardziej mi sie podobala,gra jest naprawde fajnie efektowna,ciekawa fabula,moze banalna ale m ie dawno nic tak nie wciagnelo :),grafika wciaz potrafi zaskakiwac.Polecam kazdemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, miałem zaczekać do początku roku, ale nie dałem rady i kupiłem dzisiaj FC3 :E Dodatkowo dostałem koszulkę z gry ^^ Już się instaluje na dysku (mam wersję na PS3) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem przygodę. Miły i bezproblemowy calak, do tego nadal mam chęć biegać po wyspach. Jedna z lepszych (dla niektórych najlepsza) pozycji zeszłego już roku. Kilkadziesiąt godzin swobodnej rozgrywki w raju, który dla niektórych stał się piekłem. Singiel ciekawy, jaskrawo określone postacie i mimo, że sztampowa, ciekawie zrobiona fabuła. Możliwość zrobienia nieziemskiej rozpierduchy lub przemknięcia jak duch (co mi się bardziej podobało). Sporo zadań pobocznych, choć schematycnie powtarzalnych. Jedyny minus, że nie ma po kilku godzinach co z pieniędzmi robić a polowanie najwięcej frajdy daje na początku, kiedy ze skór tworzymy swoje wyposażenie. Coop to takie dodatkowe kilka godzin zabawy a multi - jak multi.

Mogę polecić tę grę każdemu - gdyby ktoś miał obawy po średniej dwójce to nie, przeciwnicy nie respawnują się co kilka metrów. Moja ocena to spokojnie 9/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej mam pytanie czy w Far Cray'u 3 jest otwarty świat np. mam do zrobienia misje to zamiast jej robić mogę iść sobie pobiegać, poprzejmować obozy albo polować ?

Czy w tej grze są misje poboczne ?

Na ile czasu starcza gra ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to jest sandbox - możesz biegać i przejmować posterunku/polować/robić misje poboczone/szukać znajdziek itd. Mnie zrobienia wszystkich trofeów z singla starczyło na dobre 25h, a teraz gram ko-opa przez internet, no i jest jeszcze multiplayer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno w Far Cray'u wybiera się poziom trudności ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno w Far Cray'u wybiera się poziom trudności ?

tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie się wybiera poziom trudności? :hmm:

nie mam aktualnie tej gry ale gdzieś w ustawieniach lub przy wyborze gry (nie pamiętam). Poziomy nazywają się chyba (od niskiego do wysokiego) - eksplorator, tropiciel, wojownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W grze jest możliwość montażu tłumika w różnych broniach np. snajperce czy tylko w pistolecie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W grze jest możliwość montażu tłumika w różnych broniach np. snajperce czy tylko w pistolecie ?

jest snajperka z tłumikiem do odblokowania. Praktycznie każda broń jest modyfikowana i spora część z nich ma możliwość osadzenia tłumika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie się modyfikuje bronie ?

kolego, czy ta gra nie jest za trudna dla ciebie? bez urazy ale może warto dać sobie spokój skoro masz problem z podstawą.

Broń modyfikujesz najeżdżając na nią w polu wyboru i klikając A. wtedy możesz wybrać dostępne dodatki lub kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego :D Nie mam tej gry będę miał niedługo, po prostu przed rozpoczęciem rozgrywki chce znać podstawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...