Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

t.luk

Było sobie dobre forum...

Rekomendowane odpowiedzi

No i?

Pobądź sobie modem na jakimś WIĘKSZYM forum, to Ci się odechce rozmowy z KAŻDYM komu się nie podoba że dostał %

Nie wiesz za co dostałeś %? Przeczytaj regulamin forum. Cały czas nie wiesz za co lub nie zgadzasz się z karą? Uderz do administracji forum. Proste jak budowa cepa.

Miauczenie moderatorowi nic nie da, a sprawi że każdy kolejny Twój wyskok, zamiast edycją posta i olaniem sprawy skończy się kolejnymi procentami.

Eee ja odpowiadam na dokładnie wszystkie wiadomości jakie dostaje :) Może w ciągu całego mojego pobytu na tym forum tylko kilka razy nie odpowiedziałem bo przeczytałem a wychodziłęm a potem zapomniałem. Ale nawet jak mnie nie ma 1-2 tygodnie to piszę do wszystkich z pytaniem czy sobie poradzili czy mam jeszcze na coś odpowiedzieć, czy wszystko wyjaśnili itd.

Najważniejsze to dobrze informować w ostrzeżeniach za co są i tak naprawdę liczba osób z pretensjami zmniejsza się drastycznie. Wystarczy nie podać powodu lub okresu bana choćby i można się spodziewać PMki.

Zresztą każdy kto kiedyś do mnie pisał może to raczej potwierdzić, z większością osób się dogadywałem, decyzję rzadko jednak zmieniałem, choć się zdarzało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up z loofah nigdy nie było problemu z dogadaniem się, odpowiadał na wszystkie moje pytania. Ogólnie to wzór moderatora. :thumbup: ::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Return of  Gordon Lameman

@up z loofah nigdy nie było problemu z dogadaniem się, odpowiadał na wszystkie moje pytania. Ogólnie to wzór moderatora. :thumbup: ::

Popieram. Nie dał mi procentów, więc musi być w porządku :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej mogę się pod tym podpisać :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Boli tych którzy nie potrafią zrozumieć jak to działa , dlatego Bartłomiej Sienkiewicz świetnie to podsumował Polska istnieje tylko teoretycznie, tutaj jedyne co można zrobić to zapisać się do partii i pchac się do sitwy , albo kombinować na jakiś karuzelach vatowskich , tym uczciwym zostaje emigracja lub pogodzenie się z losem że lepiej już było
    • Mówiąc z kim chce miałem na myśli wszystkich oprócz zbrodniarzy. Choć to oczywiste, że Lewy nie chciałby fotki z Putinem.
    • - Programowy pomiar 0.1% i 1% low można sobie włożyć... wiadomo gdzie - Stutter w TLoU na RTX 3060Ti równie dobrze może wynikać z przekroczenia zapotrzebowania na VRAM, Jedi Survivor i Hogwarts Legacy są optymalizacyjnie zwalone W multi, w zależności od tytułu, ten "mulasty" Ryzen 5600 robi ~200-500fps. W wymagających grach single i karcie ze średniej półki (przedział 3060Ti/3070Ti/6600XT/6700XT) to nawet w 1080p najczęściej GPU będzie ograniczeniem, a nie CPU (pomijając zwalone tytuły). Podsumowując- 5800X3D jest niewątpliwie wyraźnie wydajniejszy i wystarczy na dłużej, ale R5 5600 wciąż jest ok. Wybór zależy od budżetu. Choć przy budowaniu komputera od podstaw, to zamiast 5800X3D bardziej opłaca się już teraz iść w AM5 (Asrock B650M-HDV/M.2 za 675zł + Ryzen 5 7600 za 999zł + 2x16GB RAM DDR5 6000MHz za ok. 500zł).
    • Poczytaj sobie opinie zanim się zapiszesz na Beta testy: https://www.amazon.pl/ASUS-Gaming-B650-Plus-90MB1BZ0-M0EAY0-Glówna/product-reviews/B0BHJKR3BV/ref=cm_cr_arp_d_viewopt_sr?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews&filterByStar=critical&pageNumber=1 https://www.newegg.com/asus-tuf-gaming-b650-plus-wifi/p/N82E16813119595 Dysk można znaleźć lepszy w tej cenie: https://www.morele.net/dysk-ssd-adata-legend-960-2tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-aleg-960-2tcs-12192147/ https://www.morele.net/dysk-ssd-kingston-kc3000-2tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-skc3000d-2048g-5949890/
    • A czy potrafi pan czytać ze zrozumieniem? Czyż nie napisałem kilka postów wyżej że może to zrobią ale nie muszą , szkoda gadać xD
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...