Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

PCLabowy serwer Battlefield 3 - już online

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nadal mam. Z tego co pamiętam to nawet jakiegoś cheatera mieliśmy.

We własnej osobie :brow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był jeszcze jeden co dostał bana za kombinowanie z ustawieniami graficznymi :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vulc, daj jakieś dane do wpłaty czy coś :thumbup:

Był jeszcze jeden co dostał bana za kombinowanie z ustawieniami graficznymi :E

A to Krendzel był :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gordon Lameman

A to Krendzel był :E

O ooo tego też znam. Z forum to chyba mitnick z nami grał jeszcze. Ja wtedy zaczynałem dopiero, teraz gram dużo lepiej.

Ty serio czitowałeś Frostyyy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ooo tego też znam. Z forum to chyba mitnick z nami grał jeszcze. Ja wtedy zaczynałem dopiero, teraz gram dużo lepiej.

Ty serio czitowałeś Frostyyy?

Głupia historia, bo dałem się namówić na "beta testy" jakiegoś tam cheata już nie pamiętam co to było, jeszcze tego samego dnia PBSS mnie złapał :lol2: Także niedługa to była przygoda :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gordon Lameman

Cóż, bywa. Cziter! :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujaca inicjatywa, bo obecnie to albo siedze na serwie burdel, albo retro-gaming, przydalby sie jakas swiezosc :)

Licze ze pomysl wypali, wtedy byc moze co nieco dozuce. Oczywiscie jak juz ktos wpsomnial komunikacja sie przyda, ale to nie beda duze koszty.

Zastanawia mnie jedna kwestia, ktora wielu wczesniej porusza, a chodzi o atmosfere/administracje polskich serwerow.

Im wiecej ludzi tym wieksza rozbieznosc, i obym sie mylil wieksze rozczarowanie osob ktore nie maja ustawionego serwera tak jak by chcieli a na niego zaplacili.

Zapewne czesci bedzie obejetne co bedzie, ale napewno nie wszyscy. Mam nadzieje ze uda wam sie to wszystko tak uporzadkowac aby serwer byl pelen i atmosfera byla na nim ok.

Trzymam kciuki, jak sie uda, napewno postaram sie cos dozucic na kolejne miesiace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Uderz w stół... hehe Cziterów było paru ale... Co tu gadać, gdy mi jeden koleś z forum tłumaczył, że on ma czity ale używa ich tylko do trenowania przed klanówkami i w ogóle, to czity nie są złe, tylko ludzie je źle wykorzystują. Ja już normalnie tracę kontakt z młodzieżą :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujaca inicjatywa, bo obecnie to albo siedze na serwie burdel, albo retro-gaming, przydalby sie jakas swiezosc :)

Licze ze pomysl wypali, wtedy byc moze co nieco dozuce. Oczywiscie jak juz ktos wpsomnial komunikacja sie przyda, ale to nie beda duze koszty.

Zastanawia mnie jedna kwestia, ktora wielu wczesniej porusza, a chodzi o atmosfere/administracje polskich serwerow.

Im wiecej ludzi tym wieksza rozbieznosc, i obym sie mylil wieksze rozczarowanie osob ktore nie maja ustawionego serwera tak jak by chcieli a na niego zaplacili.

Zapewne czesci bedzie obejetne co bedzie, ale napewno nie wszyscy. Mam nadzieje ze uda wam sie to wszystko tak uporzadkowac aby serwer byl pelen i atmosfera byla na nim ok.

Trzymam kciuki, jak sie uda, napewno postaram sie cos dozucic na kolejne miesiace.

Nie wiem czy da się tak ustawić serwer, ale czy nie dałoby się jakoś map/trybów ustawić różnie każdego dnia tygodnia? :hmm: Wtedy np. poniedziałki głównie rush [ale nie tylko!], wtorki TDM i CQ, środy CQ Assault i B2K, itd... aż do weekendu gdzie byłoby wszystko po równo...

Nie wiem czy jest to możliwe, ale wtedy wszyscy wiedzieliby że ich ulubiony dnie to np poniedziałki i czwartki, więc przychodziliby wtedy kiedy im najbardziej pasuje :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się tak ustawić, ale wydaje mi się, że to zbyt duża rozbieżność by była..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jak najbardziej za pod warunkiem kilku adminów! Mam dosyć serwerów gdzie nie ma autobalansu :mad2: . Wracam po ciężkim dniu, włączam bf'a i wychodzę po 5 minutach bo się nie da wytrzymać jak zespół ma 0 podbitych punktów, albo przegrywa 100-600. Niestety, ale tak jest na większości polskich serwerów.

Co do składki to nic nie mogę zaoferować, bo jestem spłukany. Mogę ewentualnie rozreklamować go wśród znajomych i dać filmik na youtube

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy da się tak ustawić serwer, ale czy nie dałoby się jakoś map/trybów ustawić różnie każdego dnia tygodnia? :hmm: Wtedy np. poniedziałki głównie rush [ale nie tylko!], wtorki TDM i CQ, środy CQ Assault i B2K, itd... aż do weekendu gdzie byłoby wszystko po równo...

Nie wiem czy jest to możliwe, ale wtedy wszyscy wiedzieliby że ich ulubiony dnie to np poniedziałki i czwartki, więc przychodziliby wtedy kiedy im najbardziej pasuje :cool:

Za dużo trybów a za mało ludzi na takie kombinowanie. Nie wiem jak inni, ale dla mnie robienie na tym serwerze tdm to trochę nieporozumienie. Serwer pewnie na co najmniej 32 sloty i tdm? Nie róbmy kolejnego serwera "sieczki", takich i tak w tej grze jest za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupia historia, bo dałem się namówić na "beta testy" jakiegoś tam cheata już nie pamiętam co to było, jeszcze tego samego dnia PBSS mnie złapał lol2.gif Także niedługa to była przygoda thumbup.gif

Mam nadzieję, że z tego wyrosłeś scratchhead.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do serwera to mogę siędorzucić symbolicznie dyszką.

W BF3 z forum to najbardziej znanym graczem był PiotreQ i jego robocik :E

Poszło :)

No, ale staty to ja mam cienkie przy Tobie :E

Dzięki, ja na statystyki nie zwracam uwagi, K/D i W/L bardzo prosto można zawyżyć.

Możesz do znajomych jeszcze dodać z forum osobęo niku: Kiju_WIDZEW .

Swego czasu to było całkiem ciekawe zamieszanie z BC2 (dużo się działo na forum). Dawno już nie grałem ale zgodzę się z Tobą: miałem więcej frajdy przy BC2 niż BF3!

Miszczu wróć :E . Rzuć pod nogi te badziewne BF3 :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Dokładnie.

Lepiej niech tryb będzie ustawiony na sztywno, tak samo ilość slotów :)

Mam nadzieję, że z tego wyrosłeś scratchhead.gif

Czy nie napisałem, że dostałem tego samego dnia bana? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak widzę ilu was jest chętnych to zaraz sieć serwerów powstanie :D

A jak z nazwą, byłby PCLAB? Pytaliście redakcję? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie napisałem, że dostałem tego samego dnia bana? tongue.gif

He, he ... gdyby nie on grałbyś tak dalej ? Oki ... każdy ma w życiu prawo do drugiej szansy. Liczę po prostu na to, że ta akcja to poważna sprawa, dla poważnych ludziwink.gif A na cziterów mam uczulenie od urodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak widzę ilu was jest chętnych to zaraz sieć serwerów powstanie :D

A jak z nazwą, byłby PCLAB? Pytaliście redakcję? :P

Hm, hm... Już kiedyś był taki temat i nie muszę mówić jak się skończył :P

Nad nazwą trzeba się będzie później zastanowić bo z nią może być w sumie problem. Na razie tak jak mówił Vulc czekamy do wtorku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, hm... Już kiedyś był taki temat i nie muszę mówić jak się skończył :P

Nad nazwą trzeba się będzie później zastanowić bo z nią może być w sumie problem. Na razie tak jak mówił Vulc czekamy do wtorku.

... i będziemy wiedzieć jakie jest zainteresowanie i kto pieniężną pomoc zaoferował. Na organizację serwera przyjdzie czas jakoś po wtorku tak jak oznajmił Vulc. Tak więc do dzieła Panowie. Im więcej ogarniętych graczy tym lepiej :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, he ... gdyby nie on grałbyś tak dalej ?

Nie, wystarczająco dobrze radziłem i radzę sobie bez tego :P

... i będziemy wiedzieć jakie jest zainteresowanie i kto pieniężną pomoc zaoferował. Na organizację serwera przyjdzie czas jakoś po wtorku tak jak oznajmił Vulc. Tak więc do dzieła Panowie. Im więcej ogarniętych graczy tym lepiej :thumbup:

Ja już do Vulca napisałem, że wpłacę 20-25 zł :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mysle ze bede mogl wspomoc, ile kosztuje admin? :E

wiecie zebym mogl kickowac tych ktorzy mnie zabijaja :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...