Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

PCLabowy serwer Battlefield 3 - już online

Rekomendowane odpowiedzi

32 sloty wchodzą oczywiście w grę, jednak na chwilę obecną zainteresowanie jest znikome i nie mamy nawet na taki serwer. Trzy osoby nie będą się na całość zrzucać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma sensu brac 32 slotów, 64 zdecydowanie lepsze..... bardzo denerwuje mnie to że wiekszosc serwerow zawiera tylko podstawowe mapy, a ja chcialbym aby wiekszosc serwerow zawierala wszystkie mapy taki mix. Ciezko wybrac jakiś serwer, chce se pograć w gungame ale lipa, mało serwerów i mało kto gra w gungame a jak graja to tylko w close quarters a ja wlasnie wolalbym np gungame w AK albo EG. Chyba będe musiał przeniesc sie na inną gre......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez sensu taki serw, nie dziwie sie ze nikt na nim nie grał jak nie obsługiwał bodajze żadnego dodatku i w dodatku miał chyba tylko 32 sloty? no nie wiem nie pamietam juz. Mowie 64 sloty + wszystkie DLC i będzie miodzio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupoty wypisujesz.

Serwer cieszył się sporym powodzeniem, slotów było 48 a i dodatek jakiś się tam znalazł.

Życzę Ci powodzenia z 64 slotami i wszystkimi DLC, tak duża rotacja na jednym serwerze nie ma racji bytu.

D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy już pewne doświadczenie, spróbujemy z BF4 tuż po premierze. 64p, full wypas. Myślę, że wtedy serwer spokojnie z rok wytrzyma. Konfigi sobie ściągnąłem na dysk, będą czekać na październik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też grałem ... a teraz cisza :(. Trza kasy to mówcie :).

Z choinki się urwałeś?

Dziś minął termin płatności; nie smarujesz - nie jedziesz.

:thumbup:

Mamy już pewne doświadczenie, spróbujemy z BF4 tuż po premierze. 64p, full wypas. Myślę, że wtedy serwer spokojnie z rok wytrzyma. Konfigi sobie ściągnąłem na dysk, będą czekać na październik.

Zdecydowanie tak. Chętnych na pewno będzie sporo. Trzeba tylko cierpliwie czekać i modlić się ażeby nic nie sknocili ;)

Tak czy siak fajnie, że udało się taki serwer postawić i utrzymać. Nie długo, ale jednak. Dzięki za dobre chęci. Widać, że sporo osób poważnie traktowało ten serwer (vide np. admini serwerka). Następnym razem będzie lepiej :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Optymista widzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serwer TS na razie będzie działał, i nadal będzie do dyspozycji graczy BFowych :cool: tylko nie bardzo wiem jak go nadal reklamować (w sygnie? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Optymista widzę ;)

Co do serwera tak. Co do BF4 - nie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serwer TS na razie będzie działał, i nadal będzie do dyspozycji graczy BFowych :cool: tylko nie bardzo wiem jak go nadal reklamować (w sygnie? )

Czasem zaglądam, przyznam się bez bicia że pogrywując w inne gry ale zawsze :)

Czekamy na BF4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...