Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cayoosh Trials, na samym początku Touru, time trial hot hatchami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego tak się piekliłem z tą zmianą (nie byłem jedynie świadom problemów multi bo mało tam grałem). Trzeba przyznać że schrzanili sprawę nie rozdzielając tego od razu po ostatnim patchu. Teraz już pewnie zostanie tak jak jest, trzeba będzie przywyknąć. Jeśli człowiek będzie chciał zrobić jakiś fajny czas na globalu, będzie musiał "krakać jak reszta wron" czyli zaprzyjaźnić się z bandami (tymi bezpośrednimi przy asfalcie, bo te dalsze są jednak nieopłacalne).

Chyba że przywrócenie po staremu w singlu i jakiś reset laddera, jak w Diabolo :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się tym nie spinam, traktuje to jak arcade'ówkę, gram na podobnej zasadzie jak w Trackmanii szukając miejsc gdzie mogę troszeczkę oszukać i zdobyć cenne setne sekundy. Gra mi sprawia ogromną frajdę tak czy siak :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dezetbe nasz, bo sie tu wypowiadal, brovarinho pewien nie jestem, ale chyba tez. Saty,wysle zaraz zaproszenie. :-)

Tak, Brovarrinho7 też z laba ;). Niektórych tutaj mam w znajomych, kogo nie to śmiało wysyłać zapro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to i tak jest przedsmak tego co będzie się działo w Project CARS ;) oby do 20 marca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się tym nie spinam

Mam nadzieję że mi przejdzie, ale to trochę tak jakby w jakimś fps'ie był system leczenia się znalezionymi apteczkami, a potem po kilku miesiącach od premiery (rozumiem jeszcze podczas bety...) zmienili to na auto-uzdrawianie za winklem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja z ps plus ta za 104 to pelna gra ? Czy wieksze demo ? Mam zamiar wykorzystac na ta gre 10 % znizki, ale znajomy mowil, ze to takie 1\2 pelnej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna dla Plusowiczów. Znajomy niech się doedukuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy używając ten kod -10% na zakupy w PS Store działa na DriveCLub ten za 104 zł bo wtedy mogę go kupić używając karty psn 100zł ?

Edytowane przez sanvean

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem drivecluba w promocji z dzisiejszą zniżką 10%.

Mój nick kurczakos80 jakby był ktoś chętny może mnie dodać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwań nadszedł czas lalala, hehe dobra rywalizacja idzie. :P Ja tam na spokojnie przy browarku. :D

Edytowane przez Satyavan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ktoś pobije mój czas Zondą R bo nie mam motywacji do poprawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwanie od Vulc'a katowałem dzisiaj tak długo aż go pobije, chociaż myślałem że rzucę padem w telewizor :E Dlatego odwołuje to że się nie spinam :E Jak już pobiłem czas Vulc'a to mnie Avenger zmiótł o -0.2

@up: chętnie bym pobił ale nie mam Zondy R (za niski level klubu)

Ale co do wyzwań, zabawa jest przednia, do tego stopnia że odłożyłem FIFE na bok :D Jednak jak wyzwania, to wg mnie tylko i wyłącznie klasyczny time-attack, pobijanie czasu w wyścigu mnie drażni, z racji tego że banda matołow (komputer) blokuje mi przejazd albo mnie spychają delikatnie z trasy. Wole żeby wynik zależał tylko odemnie a nie od buraka w błękitnym Bentley'u za mną :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwanie od Vulc'a katowałem dzisiaj tak długo aż go pobije, chociaż myślałem że rzucę padem w telewizor :E Dlatego odwołuje to że się nie spinam :E Jak już pobiłem czas Vulc'a to mnie Avenger zmiótł o -0.2

Oj, przyznam że też nad tym przysiadłem "trochę". Pamiętam że na tej miejscówce już miałem okazję dłużej pojeździć, bo też czas kręciłem w wyzwaniu. Fajna trasa, bo praktycznie nie ma miejsc gdzie wspomaganie się bandami daje profit. Nad bandą tą pod wiaduktem się zastanawiałem, coby się fajnie od niej odbić (jak już mnie nieco frustracja brała) ale ostatecznie odpuściłem :P

Przy wyzwaniach "trochę" się spinam. Nie wiem, może mi ich nie wysyłajcie, zaoszczędzicie mi czasu :E

Edycja.

No i zakupiłem season passa - sobie objadę dlc redline :thumbup:

Edytowane przez AvengerGT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, wiedziałem, że długo się moje wyniki nie utrzymają. :E Btw, bo jestem mobilny, o którą trasę chodzi? Tą krótką bodajże 1:13? Świetna sprawa te wyzwania, choć jak patrzę na światową czołówkę, to tam czasy nie z tej planety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, wiedziałem, że długo się moje wyniki nie utrzymają. :E Btw, bo jestem mobilny, o którą trasę chodzi? Tą krótką bodajże 1:13? Świetna sprawa te wyzwania, choć jak patrzę na światową czołówkę, to tam czasy nie z tej planety...

Nie wiem jaką, ale jeździ się AUDI :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy wyzwaniach "trochę" się spinam. Nie wiem, może mi ich nie wysyłajcie, zaoszczędzicie mi czasu :E

Haha, to tak jak ja. :D Jak przysiądę, to chłopa nie ma, bo mnie będą te setne sekundy dręczyć niesamowicie. :E Z drugiej strony trzeba podejść do tego na luzie. Przy tak małych różnicach czasowych, często decyduje szczęście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Pany, a ile ja sie przy driftach nasiedzialem! :E Żeby zaliczyc niektóre na 3 gwiazdki musialem kilkadziesiat razy zawody powtarzac. Ale jak sie uparlem, to trudno bylo zrezygnowac. Drifty Marussia czy Zonda mnie o biala goraczke przyprawily. ;)

Edytowane przez MikeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Driftów nie lubię, zaliczam tylko na "trzy" i idę dalej. Na razie jakoś lecą, na szczęście za wiele ich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Oj, przyznam że też nad tym przysiadłem "trochę". Pamiętam że na tej miejscówce już miałem okazję dłużej pojeździć, bo też czas kręciłem w wyzwaniu. Fajna trasa, bo praktycznie nie ma miejsc gdzie wspomaganie się bandami daje profit. Nad bandą tą pod wiaduktem się zastanawiałem, coby się fajnie od niej odbić (jak już mnie nieco frustracja brała) ale ostatecznie odpuściłem :P

Edycja.

No i zakupiłem season passa - sobie objadę dlc redline :thumbup:

Ile Cię wyszło za przepustkę? Z kodem -10%? Bo jedynie pod tym względem się zastanawiam czy nie nabyć.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zaliczyc niektóre na 3 gwiazdki musialem kilkadziesiat razy zawody powtarzac.

Fakt :)

Ile Cię wyszło za przepustkę? Z kodem -10%? Bo jedynie pod tym względem się zastanawiam czy nie nabyć.. :)

93zł 60gr.

Ogólnie to kupiłem zdrapkę na 100zł z allegro z kodem rabatowym w aplikacji mobilnej i wyszło mnie coś ponad 77zł.

Niech ktoś pobije mój czas Zondą R bo nie mam motywacji do poprawy :)

Zrobione, o tysięczne sekundy, ale zawsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Driftów nie lubię, zaliczam tylko na "trzy" i idę dalej. Na razie jakoś lecą, na szczęście za wiele ich nie ma.

Wskazówka:

nie próbuj jeździć ładnie ;)

Tzn. ciągnij drift do samego końca, nawet jakby miało Cię obrócić o 180 stopni - gra za to nie karze w żaden sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówka:

nie próbuj jeździć ładnie ;)

Tzn. ciągnij drift do samego końca, nawet jakby miało Cię obrócić o 180 stopni - gra za to nie karze w żaden sposób.

Po łatce niby mieli coś tam usprawnić, żeby nie "oszukiwać" czy coś, ale nie wiem jak to w praniu wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi