Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Azazell

Moja ciągle w drodze do miasta docelowego. Jak się nie zmieni to nie wytrzymam i pojadę na nocną premierę. :E

No u mnie też było w drodze do miasta docelowego ale już jest "Wysłane" ale hm to dziwne bo dodali ten status w sobote wieczorem.. PRzecież kurierzy DPD nie pracują w weekendy:). Więc ciekawe jak to jest.. Albo dali wcześniej by uspokoić klienta i wyślą dziś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja narazie mam założenie, że będe czekać na wersje goty ze wszsytkimi dodatkami, ale pewnie nie wytrzymam i za tydzień kupie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój paczkomat pokazuje ciągle status przygotowane do wysyłki więc chyba w nocy odbiorę ale jutro szczerbaty.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja też nie dostałem żadnego info o wysyłce, jak nie dojdzie jutro do 8.00 to idę normalnie do pracy sad.gif Dziś w nocy czekanie jak na pasterkę lol2.gif

Edytowane przez GIZIU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kopia już czeka na mnie w paczkomacie, szkoda tylko, że kody odbioru roześlą dopiero o 12 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja narazie mam założenie, że będe czekać na wersje goty ze wszsytkimi dodatkami, ale pewnie nie wytrzymam i za tydzień kupie :)

A ja mam założenie takie, że przy okazji GOTY przejdę grę kolejny raz :E

Edytowane przez bartossy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kopia już czeka na mnie w paczkomacie, szkoda tylko, że kody odbioru roześlą dopiero o 12 :P

Moja też już w paczkomacie. Ech, cóż to jest za mentalna tortura ze strony CDP.pl. Można już pograć, ale od mojej gry dzieli mnie kilka cm blachy :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Można już pograć, ale od mojej gry dzieli mnie kilka cm blachy :E

Mogliby już dać spragnionym biorąc pod uwagę, że nie było tu jakiegoś wielkiego embarga na materiały z gry.

Już się tego naoglądałem (i naczytałem płaczów) tyle co nigdy przed jakąkolwiek premierą.

Na razie nie kupuję bo mam jeszcze dwójkę do przejścia... Mam nadzieję, że wytrzymam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można już pograć, ale od mojej gry dzieli mnie kilka cm blachy :E

Cienkiej blachy, naprawdę cienkiej blachy. :E Tylko problem taki, że nie wiadomo która skrytka. :lol2: Moja kopia też już czeka, ja czekam na sms'a. Mogliby wysłać chociaż godzinę wcześniej, co im szkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem gdzie moja paczka, zamówiłem w komputroniku na alledrogo i cichosza :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Fejsa CDP.pl:

Ważna informacja dla wszystkich, którzy zamówili swój egzemplarz gry "Wiedźmin 3: Dziki Gon" do Paczkomaty InPost* - kod do odblokowania skrytki z cenną przesyłką otrzymacie tuż po 23! Czeka Was cała noc zabijania potworów!

* dotyczy zamówień, które zostały opłacone do 11 maja do godziny 20:00.

So much win.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Z Fejsa CDP.pl:

Fajnie, pewnie mają ustawione automaty na 23:01, więc nie powinno być faila :D

Edytowane przez pawkot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawać mi tu kodzika do paczkomatu, bo inaczej z łomami wyjdziemy :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka ze preorderowcy powinni otrzymać kody 24h wcześniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Azazell

Ja nie wiem gdzie moja paczka, zamówiłem w komputroniku na alledrogo i cichosza :E

Może ktoś po drodzę ją zabrał i już sobie gra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja też już od 11 rano czeka w paczkomacie :) Jeszcze tylko 10h czekania na kod :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałem pełne auto (50 paczek wiedźminów) i rozwoziłem po paczkomatach. Jaką masz edycję Wieśką kolekcjonerską ? Bo te kolekcjonerskie były strasznie duże. Ledwo co w skrytkę C wchodziły w paczkomacie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

11031120_973711555982113_1885964491967302750_n.jpg?oh=1a2c176bc76cedf26f5cc21761ebd4fa&oe=55D461BF

5 gier na Xboxa xD

z games 4 you

1. Gry na XOne sprzedają się... co tu ukrywać, bardzo kiepsko. Na 15-20 sprzedanych na PS4 udaje nam się opchnąć 1-2 na XOne. 2. Nakład Wiedźmina 3 na XOne wynosi ok. 1000 sztuk.(tak tak 1000 sztuk na kraj

Xbox w Polsce nie istnieje :E

Edytowane przez Starh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, to sobie Miłek poużywa. :E Swoją drogą chciałbym zobaczyć jakieś konkretne wyniki sprzedaży, bo opinia jednego sklepu nie jest wystarczająco miarodajna. Ludzie się chyba przestraszyli, że Xbox nie pociągnie Wiecha, a daje radę całkiem nieźle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Oj, to sobie Miłek poużywa. :E Swoją drogą chciałbym zobaczyć jakieś konkretne wyniki sprzedaży, bo opinia jednego sklepu nie jest wystarczająco miarodajna. Ludzie się chyba przestraszyli, że Xbox nie pociągnie Wiecha, a daje radę całkiem nieźle.

Co tam jeden sklep - TYSIĄC sztuk na cały kraj największej premiery dla polskiego gracza od lat i rzucili TYSIĄC sztuk :E To ja naprawdę chciałbym poznać statystki i ilość sprzedaży Łana :cool:

Edytowane przez Starh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałem pełne auto (50 paczek wiedźminów) i rozwoziłem po paczkomatach. Jaką masz edycję Wieśką kolekcjonerską ? Bo te kolekcjonerskie były strasznie duże. Ledwo co w skrytkę C wchodziły w paczkomacie :-)

Ta kolekcjonerke, mam nadzieje, ze jednak "ledwo" oznacza, ze wlazly a nie "wepchaly sie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja juz w paczkomacie lezy a kurierem 2 sztuka powina dziiaj wyruszyc. Ciekawe czy tak amo sa zapakowane obie kolekcjonerki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ty. Wchodzi z zapasem. Paczki są tak dobrze zapakowane że nie ma szans na uszkodzenie. Masz karton a w nim jeszcze jeden z grą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi