Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

E3 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko czekać bedzie niezły maraton :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to pokaże SE, można dorzucić do listy :)

Thief już jest na liście. ;) Celowo nie wrzucałem też żadnych wersji remastered, bo to IMO nie ma sensu. Dwa Fajnale dorzucę, gdzieś mi po drodze umknęły. Dzięki.

Lista jest obecnie w trakcie aktualizacji, dokładam odrobinę mniej głośne tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, lista robi wrażenie nawet. Bez wątpienia najlepsze targi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, lista robi wrażenie nawet. Bez wątpienia najlepsze targi.

Imo póki co zapowiadają się na najlepsze(a raczej na najciekawsze). Już nie raz e3 mimo wielkiej pompy okazywały się dość słabe(zwłaszcza konferencje). Z oceną to ja bym się wstrzymał do ostatniego dnia targów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też bym się wstrzymał od optymizmu.

Czego oczekuje? Ano tego że goście z Sony zaprezentują gotową konsolę na której będzie można pograć w kilkanaście tytułów. Bo przecież za 5 czy 6 miesięcy ta konsola ma wyjść.

Od gości z Microsoftu niczego nie oczekuję, dali pokaz jak się olewa gracza na pierwszej konferencji. Ja już dekoder NC+ z 500 GB twardzielem mam, nagrywam, VOD, TV podłączony do neta, ipla, serwisy internetowe, bajery wszelakie. Kolejnego dekodera z połową opcji na w Polsce zablokowanych nie chcę i nie kupię.

Dlatego oczekuję poważnego potraktowania graczy, a nie pierdółek i innych kinektów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego oczekuje? Ano tego że goście z Sony zaprezentują gotową konsolę na której będzie można pograć w kilkanaście tytułów. Bo przecież za 5 czy 6 miesięcy ta konsola ma wyjść.

Od gości z Microsoftu niczego nie oczekuję, dali pokaz jak się olewa gracza na pierwszej konferencji. Ja już dekoder NC+ z 500 GB twardzielem mam, nagrywam, VOD, TV podłączony do neta, ipla, serwisy internetowe, bajery wszelakie. Kolejnego dekodera z połową opcji na w Polsce zablokowanych nie chcę i nie kupię.

Dlatego oczekuję poważnego potraktowania graczy, a nie pierdółek i innych kinektów.

Podpisuje się pod tym w 100% :)

Microsoft ma zapewnionego gigantycznego faila, jeśli w czasie konferencji przejdą do gier na Kinekta :E Już widzę te komenty w czasie tego pokazu :lol2:

Niech się skupią na typowych grach skoro tak się prężą przed E3. Obejrzę ich konferencje, żeby zobaczyć czy nie rzucili słów na wiatr i jakie wyjęli wnioski po tej pierwszej wtopionej konferencji :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno będzie w co grać :) Cieszę się też, że wsteczna kompatybilność (Gaikai) też po jakimś czasie wejdzie.

Ogólnie na start konsola na pewno bd mieć te 12-15 dużych tytułów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dadzą na PS4 przez PSN+ tytuły z ps3 w 1080p60 biorę w dniu premiery.

Nie ten dział :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tu nie chodzi o Director's Cut. Square Enix zarejestrowało markę "Deus Ex: The Fall" oraz domenę dla niej już w marcu. Więc wychodzi na to, że to całkiem nowy projekt (choć wielce możliwe, że to jakaś popierdółka :E).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INB4 "New TV Series, only on XBOX ONE...". :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby to była kontynuacja. Lykam bez popity, w końcu zakończenie sugerowało, że takowa nastąpi...

Tylko jeszcze mają w produkcji Thiefa IV, no ale studio Montreal wcale nie jest małe, tamto miasto to mekka dla twórców gier wideo. :E

Z innych ciekawostek: Fable IV? Już praktycznie pewniak, że coś z Fable bedzie: http://www.vg247.com/2013/06/03/lionhead-launches-new-fable-forum-announcement-incoming/

Kolejna gra Square Enix, już zapowiedziana: Murdered: Soul Suspect: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=575213

Plotkowało sie, ze to jest tytul, za ktory odpowiada Crystal Dynamics, ale nie jestm przekonany (bo niby mieli ogłosić nową produkcję, a ta przecież została zapowiedziana juz...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko boska, nowy Deus na next-geny? :gitarzysta:

mom_please.jpg

Rozważań nad ceną ciąg dalszy:

Sony's PlayStation 4 will launch with a price tag of around $349 (£228), while Microsoft's Xbox One will cost in the region of $399 (£261), according to an industry expert.

Wedbush Morgan analyst Michael Pachter made the predictions based on the approximate cost of the materials and components from which the next-generation machines are made.

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a486721/ps4-to-cost-usd349-xbox-one-usd399-predicts-analyst-michael-pachter.html

Ja tam nie mam nic przeciwko, choć dorzuciłbym raczej po "stówce" do tych cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt niska cena, za tyle mozna kupic PS3/Xbox 360 z dosc sporym dyskiem twardym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze konsole nie wyszły a podejrzewam, że wojna cenowa już się zaczęła - kto pierwszy ogłosi cenę, musi się spodziewać, że przeciwnik będzie dumał, czy nie podać niższej, zachęcając do kupna i wskazywać, że jesteśmy "lepsi od nich".

Teoretycznie znając tę domyślną architekturę każdej z konsol chyba można z grubsza przyjąć, że koszt produkcji będzie na stosunkowo podobnym pułapie - tam chyba nie ma różnic, które by jakoś rzutowały na produkcję? (no może te GDDRy5)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego dowiemy się już za parę dni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Halo 5

Killer Instinct

Banjo Kazooie 4: Grunty Land

Forza Motorsport 5

Quantum Break

Halo: Spartan Assault

Ryse

Fable 4

Crackdown 3

Fortnite

Dead Rising 3

Call of Duty: Ghosts

Battlefield 4

The Witcher 3: The Wild Hunt

Dying Light

Prey 2

Homefront 2

Beyond Good & Evil 2

Mirror’s Edge 2

Rainbow 6: Patriots

Brothers in Arms

League of Legends

Gry na konferencji Microsoftu... http://www.vg247.com/2013/06/04/banjo-kazooie-4-mirrors-edge-2-top-xbox-one-e3-list-rumour/

Jeszcze tak na marginesie gry Capcomu:

Capcom Next gen lineup:

Dead Rising 3 (XB1 exclusive. Capcom Vancouver)

Dragon's Dogma 2 (PS4 exclusive, DD team doing it)

Darkstalkers Reborn (Wii-U Exclusive. Funded by Nintendo, Dimps + Ono)

Marvel Vs Capcom 4 (Both. Eighting + Capcom. Also "Expandable" and also allegedly taking advantage of Microsoft's E-Sports platform tools they gave to developers)

Megaman (both consoles, PC and done by "A very good US developer who you won't expect but would be very happy to hear is doing it")

New IP from Capcom Vancouver

New IP from Ninja Theory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to słabo - z tych zapowiedzi na razie interesuje mnie BF4, Wiedźmin i Fable 4. Na siłę dołączyłbym jeszcze Prey 2, QB i Crackdown 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O takiej liście to można pomarzyć, niektore sa nieprawdopodobne (Preya 2 na pewno nie bedzie, prace zostaly wstrzymane, studio podobno zmienialo sie trzykrotnie i teraz od nowa pracuje nad tym Arkane - nieoficjalnie).

Wiedźmin 3 moze bedzie wspominany, w koncu gra nie zostala oficjalnie ogloszona na Xboksa One, o ile sie nie mylę ("tylko na konsole nowej generacji").

Mnie akurat interesuje dużo gier, ale na pewno pomijając osobiste preferencje, to obiektywnie prezentuje sie ona bardzo dobrze (Mirror's Edge 2, BG&E 2), tylko wrecz nierealna. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Deusa:

Ja tam się jaram :o Z daty wynika, że już jutro powinniśmy spodziewać się pełnoprawnego trailera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Deusa:

Ja tam się jaram :o

Ha:D Właśnie miałem pisać. :E

Również jaram sie. :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bf4 i ME2 to bym się nie spodziewał na konferencji M$. Ten drugi to jeszcze, jeśli miałby być exem. Ale bf4, gdzie zawsze konferencja M$ = cod, trochę dziwnie by to wyglądało. Jeszcze wiesiek na tej liście. Lista za długa i nierealna. Chyba że to ma polegać na tym: "robimy to na naszą konsole, puszczamy 30sek teaser i przechodzimy do następnej gry"

Szukam źródła tych rewelacji: I got these rumors from a friend's source, I do not know where the picture originates from.

Imo fake po całości, tylko zastanawiające jest to zdjęcie monitora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Deusa:

Ja tam się jaram :o Z daty wynika, że już jutro powinniśmy spodziewać się pełnoprawnego trailera.

Super, nie mogę się już doczekać jutrzejszego dnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...