Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

E3 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Beyond Good & Evil 2

Mirror’s Edge 2

Cieszę się szczególnie z 1 pozycji :)! Ale zobaczymy....

E9DWyNC.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up. Ciekawa lista, ale ze względu na pochodzenie nie ma sensu jej nawet komentować.

Ja tam się jaram :o Z daty wynika, że już jutro powinniśmy spodziewać się pełnoprawnego trailera.

Normalnie marzenia się spełniają. :D Oby to był pełnoprawny tytuł, a nie jakaś popierdółka, bo i takie plotki oczywiście krążą po sieci.

Tak trochę odbiegając od tematu - filmik promujący technologię AMD, która znajdzie zastosowanie w nowych konsolach:

http://www.youtube.com/watch?v=BTf8Du4pP8g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

League of Legends? JAK? Jak w to grać na padzie? :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista to fake... nie ma się czym jarać

A ogólnie wiadomo już co to jest Halo: Spartan Assault.

“Halo: Spartan Assault” Brings the Award-Winning “Halo” Franchise to Windows 8 Devices this July

With best-in-class action, audio and graphics, “Halo: Spartan Assault” showcases the epic scale and action of the “Halo” universe only on Windows 8 and Windows Phone 8

With millions of franchise fans worldwide, Microsoft and 343 Industries today revealed an all-new way for gamers to experience “Halo;” this time, you can do it on Windows 8 devices.

Available this July for $6.99 only on Windows 8 and Windows Phone 8, “Halo: Spartan Assault” is the first top-down action shooter that brings a “Halo” video game to touch-based devices. Developed by Vanguard Games in conjunction with 343 Industries, “Halo: Spartan Assault” provides an accessible, pick-up-and-play experience for fans and newcomers alike.

Set between the events of “Halo 3” and “Halo 4,” “Halo: Spartan Assault” explores the first missions of the Spartan Ops program and dives deeper into the backstory of Human-Covenant wars. Play through the eyes of either Commander Sarah Palmer or Spartan Davis stationed aboard the UNSC Infinity as they fight in never-before-seen battles against Covenant forces.

With 25 unique missions featuring unrivaled action and intensity, the single-player experience allows you to compete against friends in Leaderboards or hone your skills with Weekly Challenges. Replay the missions to collect more than 40 in-game Achievements and Medals.

For fans who already have a prospering Spartan career aboard the UNSC Infinity, “Halo: Spartan Assault” lets you earn experience points (XP), all-new Achievements, and emblems for your “Halo 4” Spartan, with additional integration features available after launch.

In addition, 343 Industries has teamed up with Dark Horse Comics to create “Halo: Initiation,” 2 a 3-part comic series which reveals the story of how Commander Sarah Palmer became a Spartan-IV and leads directly into the exciting missions of “Halo: Spartan Assault.”

To learn more about “Halo: Spartan Assault,” please visit Halo Waypoint.

http://www.vanguardgames.net/halo-spartan-assault/

http://www.youtube.com/watch?v=kx-MZVSajRs

Gra na telefony i tablety....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trochę odbiegając od tematu - filmik promujący technologię AMD, która znajdzie zastosowanie w nowych konsolach:

http://www.youtube.com/watch?v=BTf8Du4pP8g

Wideo fajne, jak wszystkie filmiki tego typu :E

Mam nadzieję, że to nie jest jedno z tych nowych IP, co to ma się pojawić na XO :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo tak te nowe ip raczej będą wyglądać, co nie powinno nikogo dziwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buehheheheheh i znowu sie zaczyna era kinekta :)

Durny MS tylko mnie utrwala w przekonaniu do SONY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehem: http://image.noelshack.com/fichiers/2013/23/1370356144-fable-anniversary-comparison.jpg

Wygląda spoko, wiecej: http://www.allgamesbeta.com/2013/06/fable-anniversary-announced.html

The graphics are substantially updated with new lighting, textures, models, facial and cut scene animations, and more, all in 1080p HD resolution. In addition, Fable Anniversary includes a new interface, save system and nearly non-existent loading times, making the immersive journey through the dangerous and mysterious world of Albion even more seamless.

Fable Anniversary also brings Achievements to Fable for the first time. “We’re doing something that’s not been done before,” said Timmins. “Fable has always been about choices and consequences, so we’re trying to put that into our Achievements.”

While Fable Anniversary introduces modern improvements, Timmins emphasized each one was designed to enhance a gameplay experience that remains true to its roots.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to słabo - z tych zapowiedzi na razie interesuje mnie BF4, Wiedźmin i Fable 4. Na siłę dołączyłbym jeszcze Prey 2, QB i Crackdown 3.

Ja podobnie. Chociaż z fable, to ciężko będzie.

e: refresh jedynki? O to już lepiej brzmi :f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Fable IV wróci do korzeni? :E

Po wręcz tragicznym Fable III nie mam w ogóle checi siegac po kolejne odsłony...

Zwiastun Murdered Soul Suspect, nowej gry od Square:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fable Anniversary potwierdzone!! - Remake jedynki na x360 :)

Linkowałem to trzy posty wyżej, nawet z pierwszymi informacjami. :]

A to, o czym mówiłem w poprzednim poście, to nowa odsłona Fable niezwiązana z remakiem. ;)

PS Poza tym dawaj takie fotki w pomniejszeniu albo jako link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linkowałem to trzy posty wyżej, nawet z pierwszymi informacjami. :]

A to, o czym mówiłem w poprzednim poście, to nowa odsłona Fable niezwiązana z remakiem. ;)

PS Poza tym dawaj takie fotki w pomniejszeniu albo jako link.

Wybacz nie zauważyłem i przyjąłem że mówisz o nowej odsłonie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Call of Duty is bringing E3 to its fans early. Join hosts Geoff Keighley and Justine Ezarik this Sunday for Call of Duty: Ghosts – All-Access, a live, 30-minute broadcast featuring an exclusive first look at gameplay levels from the title, as well as exclusive behind the scenes footage, interviews with the Infinity Ward team, and more.

Tune into Callofduty.com and other online destinations across the web or watch it on Xbox’s Machinima app, available in 41 countries, on Sunday, June 9th, at 11 am PT / 2 pm ET. Additional broadcast outlets to be announced.

20130604182413.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak to prawda! Super:) Mam nadzieję, że remake Fable utrzyma poziom remake'u Halo. Nie mogę się doczekać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG! Oby nie zrobili tego w pełnym 3D. Mega gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuacja Stronghold Crusader? Coraz lepiej się zapowiada, ale ostatnie produkcje serii troszkę studzą mój zapał. W każdym razie pierwszy Krzyżowiec to najlepsza część Twierdzy, więc jakieś tam nadzieje na powrót do formy mieć można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuacja Stronghold Crusader? Coraz lepiej się zapowiada, ale ostatnie produkcje serii troszkę studzą mój zapał. W każdym razie pierwszy Krzyżowiec to najlepsza część Twierdzy, więc jakieś tam nadzieje na powrót do formy mieć można.

Tak. Stronghold i Crusader to jak dla mnie legendarne gry. W trybie wieloosobowym spędziłem wiele godzin.

Będzie jednak w 3D, ale autorzy zapewniają, że zdali sobie sprawę z tego, że Twierdza 2 i 3 to pomyłka i wyciągnęli odpowiednie wnioski. Oby!

Jeszcze Herosi 3 na konsole i można zapomnieć o pececie. Bohaterzy na konsolach to nie taki zły pomysł. Sprzedaży dużej by na pewno nie było bo to nie ten target graczy. Pograłbym w taki remake na dużym TV przy piwku na padzie w trybie gorących krzeseł z paroma znajomymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze Herosi 3 na konsole i można zapomnieć o pececie.

W przypadku strategii myśl o porzuceniu pc jest bluźnierstwem, wiele perełek nigdy się nie pojawi na konsolach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak, ale strategie turowe to akurat gry, w które potencjalnie można wygodnie pograć także na padzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli BF4 pojawi się na konferencji M$

To było do przewidzenia - EA skumało się z M$... dwie najbardziej "chamskie" i bezczelne firmy wobec konsumenta połączyły siły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli BF4 pojawi się na konferencji M$

Niekoniecznie, to jest teaser do targów nie do konferencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...