Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

E3 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Matko boska, nowy Deus na next-geny?  :gitarzysta:

Nie na next-geny tylko na WiiU :E

Nie, tu nie chodzi o Director's Cut. Square Enix zarejestrowało markę "Deus Ex: The Fall" oraz domenę dla niej już w marcu. Więc wychodzi na to, że to całkiem nowy projekt

Co do Deusa:

Ja tam się jaram  :o Z daty wynika, że już jutro powinniśmy spodziewać się pełnoprawnego trailera.

Również jaram sie.  :cool:

Deus Ex :The Fall tylko na iOS ... hahaha.gif

Tak się kończą rozdmuchane oczekiwania - może na tym przykładzie przestaniecie się sami jarać i podniecać ale poczekacie na E3 Up_to_something.gif

edit: Deus Ex: The Fail krzywy.gif 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiesz się bawić :(

nie umiem wróżyć i robić flap, flap po każdym haśle jakie pojawi się "w internecie" bigsmile.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym mówię :( Wszystko psujesz!

No dobra, to jeszcze raz od nowa ... uwaga ... NOWY DEUS NA IOS ... flap, flap, flap ... cool.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, powinno być: "Nowy Deus, fap, fap,fap", albo "Deus na iOS, WTF, LOL, WTF" :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, powinno być: "Nowy Deus, fap, fap,fap", albo "Deus na iOS, WTF, LOL, WTF" :(

No dobra - Nowy Deus, fap, fap,fap, Deus na iOS, WTF, LOL, WTF sad.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, to jeszcze raz od nowa ... uwaga ... NOWY DEUS NA IOS ... flap, flap, flap ... cool.gif

Ale to nie tak przecież szło...

Tylko tak.

NOWY DEUS!!!!!!11

38169214.jpg

Na iOS...

Okay.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie umiem wróżyć i robić flap, flap po każdym haśle jakie pojawi się "w internecie" bigsmile.gif

Nie umiesz się bawić i tyle!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiesz się bawić i tyle!!!

Kuźwa, zmieniam piaskownicę foch.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tem deusem to po prostu żart... niesmaczny żart i plaskacz w stronę graczy.

Tak w ogóle M$ odwołał konfe przed E3 dla samych dziennikarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, to takie żarty! Zostań, zostań, nawet Ci moje zabawki dam, ale zostań :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra no, to tak z nerwów wyszło... :( Jednak E3 się zbliża, daj trochę poszaleć, no...

Begging%2BCat.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP - SWEEEEET

Powiem wam, że my wszyscy mamy chorą banie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wy w tym temacie spamujecie ... ale nic to nauczyłem się - fap, fap, fap szczerbaty.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź do WiiU, tam świecą puchy w temacie :E. Tu chociaż o iOS można pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam, że my wszyscy mamy chorą banie :E

Pomyśl co się będzie działo przed samym E3. :E Kurcze, dorosły chłop, a już wiem, że jak będę później czytał swoje komentarze, to pewnie ze wstydu się pod ziemię zapadnę. :lol2:

Mówcie co chcecie, ale naprawdę bardzo lubię tę całą atmosferę przed wielkimi imprezami, a później spam party podczas samych konferencji. Jestem pewny, że nie tylko ja. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówcie co chcecie, ale naprawdę bardzo lubię tę całą atmosferę przed wielkimi imprezami, a później spam party podczas samych konferencji. Jestem pewny, że nie tylko ja. ;)

Też tak mam. ;) Taka prawda, wtedy widać, że lab żyje i te posty co kilka sec, czasem nie nadązam z czytaniem. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już sobie załatwiłem.

Wracając do E3 ciekawi mnie właściwie Forza 5, sprzęt od SONY oraz nowy pes na fox engine.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do X one eh nie chcę kopać leżącego ale...

For everyone asking- this information is all pretty recent. Around the PlayStation Meeting the Xbox One was way behind (OS + hardware). Engineers were scrambling to get things sorted out.

It turns out, they didn't sort it out. The OS you saw was a complete and total lie. The current plan is to get the yields up, lower the clock rate, and to have enough units out for a sell out in the Fall.

For those asking how this affects performance- to be perfectly frank; it is nothing turning down features won't solve. The mass market will never notice a difference between 1080p and 900p; neither will they care about dynamic shadows / global illumination / or tesselation. Go to your PC - and turn shadows from Ultra to medium, disable tesselation, and lower the resolution to 900p; and you'll find games run totally fine.

Microsoft is purely behind and it's now time to make drastic decisions. I don't think any one is happy about the lower clocks, but no one is depressed about it either. The Xbox One is an all-in-on device; and that's how it will be marketed.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest coraz mniej śmieszne. Rzeczywiście ciężko czasami zobaczyć różnicę między detalami ultra, a high czy medium (np. Crysis 3 na PC na medium miażdży suty tak czy siak), ale już odpalenie czegoś w rozdzielczości 1600x900, a 1920x1080 na ekranie o takowej natywnej rozdzielczości jest zauważalne. Od 8 lat mamy do dyspozycji przeskalowanie gier z 600/720p do 1080 i sytuacja najwidoczniej niewiele się zmieni, bo {hejter mode} konsola jest all-in-one for mass market. A tfu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl co się będzie działo przed samym E3. :E Kurcze, dorosły chłop, a już wiem, że jak będę później czytał swoje komentarze, to pewnie ze wstydu się pod ziemię zapadnę. :lol2:

Ja tam nie zaglądam na laba w czasie konf. Albo oglądasz, albo spamujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...