eNeSik 88 Napisano 19 Lutego 2019 Pzedmioty mozna optymalizowac aby podbic statystyki jak i gear score Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosenkawrc 0 Napisano 19 Lutego 2019 Pzedmioty mozna optymalizowac aby podbic statystyki jak i gear score No tak, umknęło mi to Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crew 900 834 Napisano 19 Lutego 2019 Ja w weekend zdobyłem w końcu komplet wędrownika a tu rozczarowanie bo jeszcze dzieli się na jakiś zwykły i Tajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosenkawrc 0 Napisano 20 Lutego 2019 (edytowane) Ja właśnie nie mogę dozbierać 2 rzeczy do kompletu hunters faith. Najśmieszniejsze jest to że klasyfikowane sety wypadają nie z elitarnych lub podczas jakichś misji tylko najczęściej ze zwykłych rikersów na ulicy. Edytowane 20 Lutego 2019 przez sosenkawrc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10082 Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Uprzedziles mnie https://www.youtube.com/watch?v=V5XkJ6q16o4 Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Phoenixsuple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack White 490 Napisano 12 Sierpnia 2019 To już 6 lat a grafy dalej nie ma na tym poziomie U mnie ten DIV2 wygląda 10 razy lepiej niż na tym filmiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8425 Napisano 12 Sierpnia 2019 To już 6 lat a grafy dalej nie ma na tym poziomie Ale i tak jak pierwszy raz odpaliłem The Division to było WOW jak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10082 Napisano 12 Sierpnia 2019 Zauwazylem ze w Division grafika najlepsza robote robi w sloneczny dzien czy to w D1 czy D2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 8425 Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Mi się podoba zdecydowanie bardziej nocą oświetlenie zwłaszcza neony na Times Square Screen Space Reflection w tej grze wygląda obłędnie i to nawet bez RT EDIT: Ogólnie uważam, że ten silnik wyprzeda swoje czasy Pokazówka z 2013 roku! https://www.youtube.com/watch?v=R2NJSAvuiQ0 i prawdziwą moc pokaże dopiero na nowej generacji, bo wiadomo, że dzisiaj gry projektuje się z myślą o konsolach Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez azgan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10082 Napisano 12 Sierpnia 2019 Tak odbicia w tej grze to bajka, az dzis odpale i sie wybiore na Time Square W tej grze az prosi sie o RT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zas 1008 Napisano 12 Sierpnia 2019 Zauwazylem ze w Division grafika najlepsza robote robi w sloneczny dzien czy to w D1 czy D2. Jak w prawie każdej grze. Przy czym najczęściej nie w dzień, tylko słoneczny poranek/popołudnie/wieczór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjXbeat 1984 Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Odświeżam Może mi ktoś wyjaśnić co oznacza ta ikona którą zaznaczyłem czerwonym kolorem? Pozostałe rozumiem - rangi a tej niestety nie mogę skojarzyć. Zauważyłem, że często gracze na bardzo niskich poziomach mają po 800 czy nawet 1200 i nie wiem co to oznacza Z góry dziękuję za pomoc. Rozgryzłem temat Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez DjXbeat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snp512 7 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) https://thedivision.fandom.com/wiki/Commendations Ja za to mam inne pytanie. Jak w PvE generalnie nie mam problemów na poziomie Challenging, a w PvP kolesie mnie ośmieszają, to co robię źle? Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez snp512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stjepan 676 Napisano 1 Września 2020 Dali za darmo to przeszedłem trzy misje, fajnie to wygląda inaczej niż w GTA 4 w którym też akcja dzieje się w NY, taka strzelanka mmo, można grać samemu, grałem kiedyś w dwójkę jak dali weekend za darmo, ale w to sobie chyba dłużej pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huudy 445 Napisano 1 Września 2020 29 minut temu, Stjepan napisał: Dali za darmo to przeszedłem trzy misje, fajnie to wygląda inaczej niż w GTA 4 w którym też akcja dzieje się w NY, taka strzelanka mmo, można grać samemu, grałem kiedyś w dwójkę jak dali weekend za darmo, ale w to sobie chyba dłużej pogram. poszukaj ziomka jakiegoś, bo zdecydowanie fajniej we 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stjepan 676 Napisano 2 Września 2020 15 godzin temu, huudy napisał: poszukaj ziomka jakiegoś, bo zdecydowanie fajniej we 2. Fakt pograłem z 2h w pojedynkę, nic ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arsenix94 1 Napisano 11 Grudnia 2022 W dniu 30.05.2016 o 22:59, bAterion napisał: Hej, o co chodzi z regionalnym chatem, ostatnio nie mogę go używać, za każdym razem gdy próbuję coś napisać, to dostaje informację "nieznane polecenie" w oknie chatu właśnie ?? Rozwiązał ktoś może ten problem, mam to samo ;/ ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 3059 Napisano 11 Grudnia 2022 Niestety nie wiem i nie umiem Ci pomóc ale na pocieszenie... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach