Skocz do zawartości
Vulc

Tom Clancy's: The Division

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna ,,szczelanka,,-bardzo ambitny tytuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ta gra będzie w ogóle miała jakiś tryb single? Na czym ogólnie ma polegać?

To ma być MMO z tego co wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multiplayer coop. Nie wrzucajmy kazdej gry, która ma friend liste i tryb online do worka MMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli bez trybu single.

Jakies elementy RPG gdzies czytalem nie wiem na czym to ma polegac.

Sama gra to bedzie online typu jeden teren na ktorym wszyscy graja, czy cos blizsze Battlefield na oddzielnych mapach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli bez trybu single.

Jakies elementy RPG gdzies czytalem nie wiem na czym to ma polegac.

Sama gra to bedzie online typu jeden teren na ktorym wszyscy graja, czy cos blizsze Battlefield na oddzielnych mapach?

Słyszałes o Defiance? No to coś w tym stylu zdaje się - bronie o różnych statsach typu obrażenia od X do Y, skille do rozwijania, poziomy do wbijania itd. itp.

Może online typu GTA Online, jak nie masówka no to pewnie coś w takim stylu. Ewentualnie użyją rozwiązania Destiny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy nowe screeny:

Mój link

I to jest grafika :thumbup:

Edytowane przez afrikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie to wyglada oby do premiery :E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Looks amazing for bullshots."

No. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po tym filmiku to nie wyobrazam sobie tego grajac z botami :D giera zapowiada sie wypasnie, grafika grafika, oby zniszczenia itp zostawili tak jak to ostatnio wygaldalo to bedzie nieziemsko (nieziemski upgrade kompa tez bedzie pewnie wymagany :D) i granie z kumplami w taki sposob bedzie interesujaco :)

szkoda ze bedzie trzeba czekac pewnie do 2k15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AC na przedpremierowych screenach też wygląda "ołsom"

No tak,ale w tym wypadku mieliśmy już gameplay i tam gra też dobrze wyglądała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak będzie bez singla to lepiej żeby jej nie było :/

Bo nie będzie po co ściągać :E ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie będzie po co ściągać :E ?

Oj tam ściągać, on chce się tylko upewnić że gra jest warta jego pieniędzy, bo ostatnio wydają same szajsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak,ale w tym wypadku mieliśmy już gameplay i tam gra też dobrze wyglądała.

A bo to byłaby pierwsza gra która miała ładniejszy gameplay przed premierą? Gra wyjdzie to wtedy można oceniać ile z tej grafiki zostanie, niestety devki robią coraz częściej te marne zagrywki marketingowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tez prawda, zrobienie kawalka gameplaya (pozniej ukazanie mozliwosci silnika w tym samym miejscu) wygladajacego naprawde swietnie, a zrobienie calej gry dalej wygladajacej tak swietnie to juz inna para kaloszy ;)

oby to dlugie oczekiwanie wyszlo na dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bo to byłaby pierwsza gra która miała ładniejszy gameplay przed premierą? Gra wyjdzie to wtedy można oceniać ile z tej grafiki zostanie, niestety devki robią coraz częściej te marne zagrywki marketingowe.

Tu się z tobą zgodzę,już nie raz była taka sytuacja.

Na razie możemy mieć jedynie nadzieje że twórcy gry nie robią nas w konia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up i to jest glowny powod a nie inny. calkowicie sie zgadzam. <3 TPB :P

A nie można jak człowiek poczekać 2 tygodni po premierze i zobaczyć co ludzie piszą? Oczywiście, że nie. Trzeba sobie znajdować wymówki dla piracenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marne niemarne, ale za to jakie skuteczne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie można jak człowiek poczekać 2 tygodni po premierze i zobaczyć co ludzie piszą? Oczywiście, że nie. Trzeba sobie znajdować wymówki dla piracenia.

to co ludzie pisza ma sie nijak do tego jak sam tego nie zobaczysz i sprawdzisz, ocenianie gry po gameplayach na yt jest imo smieszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co ludzie pisza ma sie nijak do tego jak sam tego nie zobaczysz i sprawdzisz, ocenianie gry po gameplayach na yt jest imo smieszne.

Tak jest prawie ze wszystkim co kupujesz... Sprawdzasz najpierw kompa przed zakupem? Czy jest wystarczająco dobry? Albo otwierasz ciastka w sklepie przed zakupem?

I to nie jest żadna wymówka żeby ściągać piraty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzmy ze cos mi w kompie nie pasuje i po tygodniu oddaje bo mam taka mozliwosc, ciastko sobie zjem w markecie bo czesta sa probki wiec wiesz, kupisz taka gre ktora ma swoj program do dystrybucji aka steam,orgin,ubiplay itp i co ja sprzedam jak mi sie nie spodoba? no sprzedam z cala inna kolekcja gier na koncie.

juz nie mowiac ze twoje porownanie jest z upy wyjete ;)

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdurna argumentacja, jeżeli ktoś nie kupił gyr tylko ją spiracił to nie miał zamiaru jej kupować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzmy ze cos mi w kompie nie pasuje i po tygodniu oddaje bo mam taka mozliwosc, ciastko sobie zjem w markecie bo czesta sa probki wiec wiesz, kupisz taka gre ktora ma swoj program do dystrybucji aka steam,orgin,ubiplay itp i co ja sprzedam jak mi sie nie spodoba? no sprzedam z cala inna kolekcja gier na koncie.

juz nie mowiac ze twoje porownanie jest z upy wyjete ;)

EOT

ehhh... szkoda gadać. To były tylko przykłady, ale skoro możesz spróbować ciastek w sklepie to też możesz zagrać w gry na targach, w dema, darmowe weekendy itd. Taka już jest psychika człowieka, że próbuje sobie usprawiedliwiać przestępstwa głupimi wymówkami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi