Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nigidia

[Zamknięty]GTAV model jazdy i uszkodzenia, petycja do R*

fizyka i uszkodzenia w GTA V i IV  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wolisz model jazdy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz pojeździć tak jak w GTAIV podpisz petycja :thumbup:

Proszę o wasze uwagi o fizyce w grze.

Mi się nie podoba obecny model w GTAV. R* iście przeniósł go z gry midnight club. totalny arcade. Zawsze się śmiałem z wypadków w IV, dało się też precyzyjnie sterować. Mam nadzieję, że zrobią jakiegoś pacza dodającego 2 tryb jazdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość h141

Ten model jest z powodu braku mocy konsoli tak samo zniszczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petycja moze rownie dobrze dotyczyc zeby dodali druga wyspe do gta5.

Niemozliwe do zrobienia z wielu powodow. Mozecie prosic o cos realnego jak nowy model samochodu, a moze nawet nowy zestaw misji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petycja moze rownie dobrze dotyczyc zeby dodali druga wyspe do gta5.

Niemozliwe do zrobienia z wielu powodow. Mozecie prosic o cos realnego jak nowy model samochodu, a moze nawet nowy zestaw misji...

Prawda jest taka, że do modelu jazdy można się przyzwyczaić. Po 2 tygodniach gry stwierdzam, że nie jest wcale taki zły. :) uszy do góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, nie jest zły. Idzie się przyzwyczaić, po prostu jest inny od tego z czwórki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież model jazdy w GTA IV to jakaś parodia realizmu. Większość prowadzi się jak tytaniki a jeździło mi się fajne chyba tylko fugo czy jak on się nazywał podróbka toyoty AE86Gt w sedanie w Gta 5 też jest i prowadzi się podobnie.

W GTA V przynajmniej można się poczuć czasem jak w jakimś Midnight Club czy NFsie i pośmigać sobie po mieście co wydłuża radość z gry.

Mi od razu przypadł do gustu. Pewnie dla tego, że jak jadę samochodem IRL to nie rozbijam się o latarnie i budynki skręcając na oko przy 50km/h w niezbyt ostry zakręt.

Co do zniszczeń to jak najbardziej pewnie dostaniemy w wersji PC i nextgen ale powrót to tego koszmarka jakim był model jazdy w GTA IV to tylko to mi przychodzi namyśl

6hhuj7z.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z niezgodnością z regulaminem wątek zostaje zamknięty i przeniesiony do Śmietnika. Proszę przeczytać Regulamin. Kolejne wypowiedzi wbrew regulaminowi będą karane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...