Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hihtek

Razer Synapse 2.0 i Razer DA 2013 - "please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od wczoraj jestem w posiadaniu myszki Razer DeathAdder 2013. Aby myszka działała postępowałem zgodnie z instrukcją: podłączyłem mysz, ściągnąłem Razer Synapse 2.0, zarejestrowałem się na stronie Razera, itd. Problem zaczął się gdy odpaliłem program Razer Synapse 2.0.Zalogowałem się ale po tym wyskoczył mi komunikat: "please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". Bardzo proszę o pomoc. Warto wspomnieć że przeinstalowywanie tego programu nie pomogło a na innym kompie jest tak samo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie ja kupiles ? Jesli na allegro podaj link aukcji, mozliwe ze to podrobka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda kupiłem na allegro, jednak osoba sprzedająca miała tylko 3 sztuki i wszystkie sprzedała więc aukcji już nie ma. A jak można sprawdzić czy to podróba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj link do aukcji. to że się skończyła nie znaczy że nie da się zobaczyć jak ona wyglądała. wchodzisz przez kupione albo komentarze wystawione i klikasz na nr aukcji.

sprawdzić da się po spodzie myszki, pudełku, nr seryjny na pudełku=nr seryjny na myszce. zrób fotki i wrzuć na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile kosztowała ? Mysle, ze to wystarczy zeby sprawdzic czy to podroba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odsyłać, podróbka jak nic moim zdaniem, widać po "sprzedawcy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po cenie- nie za niska żeby nie było że podróbka- ale jednak za niska na oryginał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odsyłaj. jakby się strzępił to masz ustawowo zagwarantowane, że możesz oddać bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za pomoc. Ale jeszcze jedno pytanko jak kupię oryginał to raczej powinien działać prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam jeszcze takie jedno pytanie: za ile można kupić nówkę(oryginał) na allegro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...