Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Monitor przez DVI, a telewizor przez HDMI
dodany przez
MOSSAD, w Monitory i projektory
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Tematy
-
9469
Przez jacekcz
Napisano
-
Odpowiedzi
-
Kontrofensywa na pewno będzie. Odnośnie krytyki ukrainy to nie polega na równoważeniu krytyki ukrainy i rosji. Liczy się prawda i fakty. Wiadomo, że wojna zakończy pewnie za rok lub dwa lata. Ukraina będzie w takich granicach jakie sobie wywalczy. Odnośnie szkolenia załogi to ukraińcy mają skrócone szkolenie. Zachód i sami ukraińcy beda mieli dość walk po trzech latach. Różne typy uzbrojenia dają przewagę na froncie, bo ciężej jest wtedy rosjanm walczyć. To lepiej niż mieć same T-72. Wojna przynosi straszne cierpenie Ukraińcom. Nawet jak Ukraina wygra to będzie mocno wyniszczona i straci część ludzi. (Część zabita, ranna, kilka mln wyjechało za granicę)
-
Mój ulubiony boss - Rick Specjalista Ds. Drzwi 😄 Akurat w tej lokacji miałem częstsze dropy (obserwatorium). Dropy miałem też w misji ratowania Zee. Obie są na Koboh. Nie będę spoilerował, ale nie podoba mi się ten hollywoodzki trick, którym kończy się jeden pojedynek 🤣.
-
Będą jaja jak te czołgi i piechota do września nie ruszy...
-
Siemanko, miałem taką dziwną sytuację z komputerem już kilka razy. Gram sobie w Forza Horizon 5 i nagle PC robi *puf* czarny ekran i zachowuje się tak jakbym go wyłączył ale z taką różnicą, że się nie wyłącza. Myszka i klawiatura nie świecą, monitor przechodzi w tryb czuwania a sam komputer pracuje bo widać po obudowie, że świeci się dioda power. Dopiero jak wcisnę reset to komputer wstaje tak jakby nic nigdy się nie wydarzyło i działa normalnie dalej. Nie dzieje się to zawsze ale już miałem kilka takich przypadków i zastanawiam się co może być tego przyczyną. Specyfikacja: Procesor: Intel i5-4670K Chłodzenie Procesora: Thermalright Macho 120 Rev.A Płyta Główna: ASRock Fatal1ty Z87 Killer Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB (Palit Super JetStream) Ram: GeIL Evo Leggera 2x4GB, G.Skill RipjawsX 2x4GB 2133 MHz (CL10, DDR3, 16 GB łącznie) Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 650 W Może pierwsza myśl to zasilacz ale chciałbym się was zapytać.
-
To już inna sprawa, ale wyłączenie RGB daje sporo, ciekawe czy model bez RGB nie ma lepszego radiatora. Nie chcę się bujać z paczkami z US bo to zajmie dłużej niż mam czas na zwrot plus w razie jakiejś kaszany kolejne czekanie. Chłodzenie zawsze można ogarnąć, ten "radiator" od strony kostek jest na zwykłą taśmę dwustronną przewodzącą wrzucony, więc idzie to przywrócić do stanu fabrycznego.
-
-
Aktywni użytkownicy