Witam,
potrzebuję pomocy z wyborem telefonu.
Mam możliwość wzięcia A23 - ale jakoś nie widzę zbyt wielu opinii w internecie, tylko jakieś komentarze, że coś z nim może być nie tak... Ale z kolei w jakichś recenzjach, albo innych komentarzach wydaje się, że fajny telefon... I powiem szczerze, że pewnie ten A23 byłby najprostszą opcją :) No, ale jeśli są z nim jakieś problemy to może lepiej nie ryzykować...?
Natomiast jeśli miałby to być inny telefon - to pewnie czegoś tańszego bym szukała, bardziej w okolicach 700-800 zł...
Czego potrzebuję? Żeby działał płynnie, nie zacinał się i żeby nie miał czegoś, co mnie bardzo denerwuje w moim obecnym telefonie (Huawei P Smart 2019) - jak przełączę z aplikacji do innej to tamta pierwsza za chwilę się wyłącza. I kiedy chcę do niej wrócić - ładuje się od nowa... A niestety często potrzebuję przeskakiwać między aplikacjami i jest to mega denerwujące (domyślam sie, że to kwestie oszczędzania baterii, ale nie znalazłam sposobu, żeby to wyłączyć...). Fajnie by było, gdyby robił przyzwoite zdjęcia (choć jakimś maniakiem fotograficznym nie jestem). Z gier raczej nie korzystam, jeśli już to sporadycznie i z niezbyt wymagających, muzyki też za wiele nie słucham, więc nie są to priorytety...
Raczej to w miarę sprawne działanie przede wszystkim, bo tutaj potrafię korzystać z kilku aplikacji na raz, przełączać się między nimi, etc.
Będę wdzięczna za pomoc!
W opcjach gry podstawa, stabilizacją czerni w LG jeszcze dodatkowo trochę się to udaje poprawić.
Ja jak już dłuższe wielogodzinne sesje wale to bywa, że rezygnuję z hdr w grach.
Kwestia indywidualna. Moim zdaniem tak - przynajmniej zdecydowanie względem QNapa, który o ile oferuje funkcjonalnie właściwie to samo to już z zabezpieczeniami i stabilnością (zwłaszcza przy udpate bywa różnie). Asustor chyba jest ok i bywa znacznie tańszy, więc jeśli już to tu szukałbym alternatywy.