To nie karta jest problemem - wywala mi też na ustawieniach fabrycznych. Może fabryczny XMP na pamięciach jest niewłaściwy. A procesora chyba nie ruszałem.
Generalnie karta niezależnie od ustawień leci na bardzo dużej mocy nawet na UV mam 380 W. Ale 120 klatek na Badlandach i 80 w mieście na "4k wszystko na ultra" + DLSSQ + PT pewnie robi swoje.
mbank wieki temu miałem i nie pamiętam jak tam było. Z polskich aktualnie aktywne mam inteligo VISA i tam losowo nawet przy relatywnie niskich kwotach płaconych w necie z VISA czasami potrafi wyskoczyć potwierdzenie kodem.
Obecnie najczęściej korzystam z Barclaycard oddział DE i tutaj w zasadzie każda nietypowa czy większa transakcja wymaga potwierdzenia i odblokowania środków przez potwierdzenie i ręczne odblokowanie ich przez logowanie się na konto + powiadomienia na telefon.
Np. transakcję za kilkaset euro z amazonów zagranicznych np. Włochy. Podobnie jak na wakacjach w Hiszpanii byliśmy i zapłata za domek na miejscu ~1300euro nie poszła od strzała, było wymagane potwierdzenie, przyszło info na fona i trzeba było ręcznie potwierdzić.
W zasadzie minimalnie upierdliwe, bo odblokowanie zajmuję chwilę, ale jakoś przynajmniej czujesz się bezpieczniej, że nikt kto zdobędzie twój numer VISA nie wypompuję ci kilka k euro z karty
Dzięki spróbowałem.
To jedyny sposób na którym działa TV. Uruchomiło się na jednym z kabli. Tym krótszym- jest on bardziej naciągnięty.
Gdy podłączam DP, telewizor znów ginie- brak sygnału, i nie widać go w sterowniku jak i w ustawieniach ekranu.
Znów na reklamację?
W umówie najmu, najemnca podaje adres pod który ma być eksmitowany bez tego umowy nie ma. W razie jakichkolwiek problemów z najemcom eksmisja będzie szybka.
No to gdzie jest twoje źródło informacji o polityce? TVN na przemian z TVP. Po wypowiedziach można tak stwierdzić. No i musze cię zmartwić. Twoi ulubieni politycy "opozycji" też występują w tych samych gównianych studiach na YT razem z Mentzenem. Peszek
No i wszyscy te żarty zrozumieli oprócz tych mniej bystrych. No ale nie od dzisiaj wiadomo, że poczucie humoru koreluje z inteligencją