Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak coś to jutro ma być dostawa golasów ps5 z napędem za 2600 zł w media expert.Tylko trzeba dzwonić od rana do nich na infolinię.Bo standowo kwestia paru minut i nie będzie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.12.2021 o 14:23, slafec napisał:

PlayStation%205-%20nowe%20kolory%20-%203

Białe i tak najlepsze ;) 

Dla mnie czerwień super! Tylko nie za 50 $. Czekamy na ruch aliexpress.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puszka matowej farby w szpreju za 10 cebulionow i efekt ten sam, trzeba miec nasrane zeby 50 dolców za pomalowane boczki dawać ?

Edytowane przez kochan4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojej ps4 pro nie odpaliłem prawie 1.5 roku wiec pewnie by się nadała do testowania takich rzeczy :E:E:E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, azgan napisał:

Nowy hack PS4 pozwala uruchamiać niezależne aplikacje i kopie zapasowe gier. Może działać też na PS5 https://www.eurogamer.pl/articles/2021-12-15-nowy-hack-ps4-pozwala-uruchamiac-niezalene-aplikacje-i-kopie-zapasowe-gier

Jeżeli zadziała na PS5, to czy nie otwiera to czasami drogi do kopania krypto na konsoli?
16GB GDDR6/256-bit/448GBps to tylko nieznacznie słabsze parametry podsystemu pamięci niż w RX6800/6800XT (16GB GDDR6/256-bit/512GBps).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Paw79 napisał:

Jeżeli zadziała na PS5, to czy nie otwiera to czasami drogi do kopania krypto na konsoli?
16GB GDDR6/256-bit/448GBps to tylko nieznacznie słabsze parametry podsystemu pamięci niż w RX6800/6800XT (16GB GDDR6/256-bit/512GBps).

Przypominają mi się czasy PS3
Tylko wtedy wykorzystywali (przynajmniej oficjalnie) to do obliczania czarnych dziur, przeliczanie danych satelitarnych, obliczeń fizycznych etc. więc dla celów "pozytywnych".
Klastry PS5 i kyrptowaluty jednak jest to użytkowanie mnie pozytywne, aniżeli PS3 za swoich czasów :E

475x0x1.jpg

Edytowane przez kanon7
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mmmmm, kopanie krypto na PlayStation. Już widzę te konsole po 6 tysięcy :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Sony pucuje się już coś na temat odpalenia na konsoli VRR? Mieli zdążyć przed końcem roku, zostało 15 dni i co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnij, jak by cos w tym temacie robili to by się na kazdej mozliwej stronie z tym obwieszali ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na święta sobie sprawiłem PS5 z Demon's Soulsami, co jeszcze polecicie ograć zanim wyjdzie Elden Ring?

I czy dodali już natywne wsparcie 1440p?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Ahc napisał:

Na święta sobie sprawiłem PS5 z Demon's Soulsami, co jeszcze polecicie ograć zanim wyjdzie Elden Ring?

Returnal. Lubisz wyzwania to na pewno Ci się spodoba ;) 

Jest to jedna z nielicznych gier, które w bardzo dobry sposób wykorzystują dodatkowe funkcje PS5.

41 minut temu, Ahc napisał:

Nadal nie ma wsparcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Ahc napisał:

miles morales i ratchet oczywiscie ;) choc jak masz cierpliwosc do trudnych gier to pewnie i returnal, nie ma 1440p i chyba bym nie liczyl na support specjalnie

Edytowane przez SNC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Ahc napisał:

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Ta gra to istne objawienie tego roku :E Perełka. Właśnie to ogrywam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.12.2021 o 09:30, Ahc napisał:

Hollow Knight, ale to chyba nie ten temat na te pytania. W sumie i tak jest tu bałagan :E
Cały pierwszy "poziom" to tutorial, jak wejdziesz do "lasu/ogrodu" lub 3 modliszek to zrozumiesz dlaczego to polecam. Kup pudełko, które jest świetnym wydaniem z mapą, chyba że obojętne są Ci sentymenty do dobrych wydań, gdzie obecnie za ~200 zł dostaje się puste pudło.

Edytowane przez musichunter1x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze że się wstrzymałem z kupnem :cool:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupić ps5 w normalnej cenie? Przygotowałem krótki poradnik, może komuś się przyda:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare sklepów w zakładce i klawisz F5 ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odin trzeba było dodać link do ppe. Uwielbiam ich tytuły newsów "PS5 w 2022 roku z wielkimi hitami? Sony ma zapewnić blisko 40 ekskluzywnych gier - sprawdźcie listę".

Sprawdzam listę, a tam większość to multiplatformy. Rozumiem, że poza "czystymi" exami są jeszcze exy czasowe i konsolowe, ale podane na tej liście tytuły VR wychodzą na każdą możliwą platformę (PSVR, Oculus i PCVR)..

Edytowane przez slafec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, 60fps napisał:

Jak kupić ps5 w normalnej cenie? Przygotowałem krótki poradnik, może komuś się przyda:

Rzeczywiśćie skuteczne, ale złapać którąś to nie lada wyzwanie :E 
Mignęło mi powiadomienie z MM, że jest ponownie dostępna za 2379 zł, ale mimo że fartem byłem ~10 minut po mailu to już niedostępne.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładając, że problemy z pół-przewodnikami będą się już powoli kończyć w przyszłym roku, to kiedy można się spodziewać wreszcie normalnej dostępności konsol PS5 w sklepach i normalnych cen (2300-2500zł za wersję z napędem)? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi