Nic nie rokuje, ile mozna to walkowac w kolko, ze ktos cos zrobil dobrego kiedys to nie znaczy, ze tym razem wyjdzie. Ta sama bajka jest z pracownikami co robili wieska 3, super talenty bedace w innym studio, ktore nie pokazalo nic ciekawego. gdzie te sztos gry od bylych tworcow innych gier??
Sprzątaczka źle sprząta. Rzadko sprząta. Okien nie myje. A jak umyje to zacieki widać.
A Ci panowie od trawy to koszą jak dżungla już wyrasta i też źle wszystko robią.
A Ci od śniegu to zawsze zaskoczenia, śniegu po kostki albo kolana, a jak nie ma śniegu to łeb można rozbić bo za mało posypane solą i piachem albo nie posypane wcale.. albo posypane ale już zasypane, ugniecione i wyślizgane.
Jak ktoś łeb rozbije to winny jest wtedy ten, kto miał dzisiaj swoją kolej na odśnieżanie czy wspólnota wspólnie?
O rozliczaniu siana to już nawet nie będę wspomianał. Świeży budynek mieszkalny i zawsze 10-20% ludzi po roku ma zadłużenie na kilka tysięcy bo nie płaci.. W trzech takich już byłem. Kto ma z nimi się kopać? A kto mam pieniądze zbierać i rozliczać w domu bez firmy? Najlepiej wybrac na skarbnika takiego lokatora, co nie płaci? Tak na świeżo w nowym domku nie wiadomo który to gagatek
Częsci wspólne tez są fajne. Wbija gostek na zebranie i się pyta, dla czego on ma płacić za ogrzewanie części wspólnych, jak jego licznik w mieszkaniu nawet jednego dzula nie wskazał bo on tam nie mieszka i nie będzie ogrzewał pustostanu. Somsiad zza ściany obok.. po spotkaniu odkręciły mu się zawory do ogrzewania chaty. Same się otworzyły.
Dobry somsiad, pomocny somsiad. Niech sie buja frajer XD
Przymierzam się do kupna i5 12400f razem z płytą MSI PRO B660M-A DDR4.
Mam teraz GTX 970, ale na stronie MSI nie ma go na liście kompatybilnych GPU. Ktoś na forum MSI pisał, że nie działa mu GTX770(też brak na liście).
No i mam zagwozdkę, bo nie chciałbym się jeszcze pakować w nowe GPU.
Jak myślicie będzie działać?