Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

900 PLN za Milesa, Sackboya i drugi pad to jest całkiem ok

BTW ktoś tu kiedyś w wątku chciał opchnąć pilota do PS5 aktualne ?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5tCsoKvs_o.jpgTo9eeIsn_o.jpg

To jest Barbara Pavlin bo kolega się pytał. :E

Edytowane przez Stjepan
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, michaelius33 napisał:

900 PLN za Milesa, Sackboya i drugi pad to jest całkiem ok

To jest dramat a nie całkiem ok..

• Like 1
  • Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wu70 napisał:

To jest dramat a nie całkiem ok..

Wolisz tak czy od skalperów golasa za 3k? :D Kolega z forum zdaje się ma kilka na sprzedaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Stjepan napisał:

To jest Barbara Pavlin bo kolega się pytał. :E

Druga fotka jest dobra :E 

Jest tak zainteresowana konsolą jak Andy (Anne Hathaway) była zainteresowana modą w momencie gdy została przyjęta do pisma o modzie "Runway" prowadzonego przez Mirandę (Meryl Streep), "Diabeł ubiera się u Prady" 2006.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Druga fota "ciekawe czy już przelew za reklamę wpłynął"

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany jak ja się cieszę że wstrzymałem się z ogrywaniem Tsushimy na ps4 pro :E Od wczoraj biję tej grze coraz większe pokłony wyrzekając się wieśków, valhalów i innych herezji :-) Gra jest boska, sposób prowadzenia narracji głównego wątku, HDR, widoki :-) Wystrczył ssd i 60 fps z ps5. Jak dla mnie to gra 2020 na ps-a :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiał ktoś z Was na Matrix Media? W piątek dostałem numer paczki od DHL, a sklep coś nie wysyła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dwóch miesiącach oczekiwania w końcu się udało, wznowiono zamówienie z Neonet i od kilku dni testuję nową konsolę.

Wrażenia oczywiście jak najbardziej na plus, pierwszy raz ogrywam Ghost of Tsushima i jest rewelacja. God of War w 4k i 60 klatkach - miazga. ?

Jedyne do czego mogę się przyczepić to dość hałaśliwe cewki... zjawisko jest dość osobliwe. W GoT intensywność buczenia zmienia się podczas zmiany okien w menu pauzy, ciekawe ?. Ale ogólnie daję za to małego minusa jako że prawie zawsze gram na słuchawkach.

btw ma ktoś headset 3D Pulse? Warto inwestować?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już konsole, DualSense i Demon Souls to nowa jakość. Konsola zdecydowanie na żywo też lepiej się prezentuje. Jednak mimo bycia weteranem soulsów demon mi tak średnio podchodzi. Pomimo, że uważam PS5 jako lepszą konsole od XSX all-in to na xie miałem więcej do ogrania dzięki gamepassowi (jednak to tylko dlatego że nie miałem one a miałem ps4) Still, gamepass też szybko się znudził po tych kilku gierkach które miałem na celowniku. Zostawiam PS5 bo ratchet na dualsensie to bedzie cos niesamowitego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, michaelius33 napisał:

Wolisz tak czy od skalperów golasa za 3k? :D Kolega z forum zdaje się ma kilka na sprzedaż

Dziwny wybór, wolę poczekać na normalne oferty zamiast dokładać się do tej paranoi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, ODIN85 napisał:

Żadna nowa jakość. Ds wygląda dobrze i tyle.

Żadna gra nie ma tak zaawansowanej geometrii, tylu dynamicznych źródeł światła, tak krótkich loadingów, takiej fizyki i ilości dynamicznych obiektów. Jak dla mnie taki całokształt wyznacza nową jakość, jedyny aspekt, który nie jest na topie to twarze, ale dalej jest na bardzo wysokim poziomie.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma ps4 fata jeszcze porównywaliśmy 1 do 1 jest ładnie, ale daleko do "spuszczania" się nad tą grą.

bardzo mnie cieszy ta wiadomość oby już nigdzie nie było do marca :D:D:D

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te gry działają lepiej na Ps5 niż na ps4 pro? mają jakiś "patch" czy cokolwiek?

Horizon Zero Down - ?

Days Gone - ?

Tlou 2 - tutaj tylko plotki ze ma niby być patch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Days Gone na pewno, na ps5 60fps, na pro były dropy, że nie dałem rady grać :E reszty nie wiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję Ci dobry człowieku :) czyli różnica jest praktycznie tylko w days gone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na to co się dzieje w Chinach obecnie, ciężko mi uwierzyć w unormowanie się sytuacji z dostawami. Chiński Nowy Rok w lutym, ogromne problemy z dostawami drogą morską i kolejową - brak kontenerów,  miejsc na statkach, koszty transportu lotniczego idą w górę. W dodatku moi dostawcy (pracuje w logistyce, w firmie produkującej sprzęt AGD dla BSH, Miele, Whirlpool) zgłaszają problemy z surowcami. Tworzywa sztuczne, rzadkie metale - wszystkie terminy dostaw idą w górę. Rok będzie ciekawy :)

Moja konsola właśnie dotarła do domu, niestety dziś pracuję w biurze i dopiero około siedemnastej rozpakuję sprzęt, o ile żona nie puści jej na Olx za chorą kwotę ;) 

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, martingg napisał:

dziękuję Ci dobry człowieku :) czyli różnica jest praktycznie tylko w days gone

Miałem czekać na patch do TLoU2, ale w końcu ograłem już teraz. Nie żałuję. Gra mimo braku 4k/60 i tak wygląda bardzo dobrze, a gameplay nie jest AŻ tak dynamiczny, żeby dało się bardzo odczuć braku 60 klatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja ciśnienia nie mam ;) więc chyba poczekam o ile ten patch to prawda. Straszna bieda w tym sony :/ na XS jest 65 ~~ gier które dostały patch bardzo szybko chociażby Forza czy Gearsy a Sony zrobiło dwa Remake za które każą sobie płacić 300zł @.@ mogliby się postarać i zrobić te patche dla flagowych GOW, Uncharted czy TLOU2

Edytowane przez martingg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi