@kubikolos
To nie bateria wybuchła tylko ładunek wybuchowy. Cały transport pagerów był przechwycony i tak spreparowany by wszystkie urządzenia w tej samej chwili poinformowały o wiadomości a po paru sekundach wybuchły. Baterie tak nie wybuchają.
Kolega @kubikolos poruszył temat o którym nie chciałem wspominać. Zalanie i odbudowa Lewina to koszt jakiś promili PKB. Zalanie Wrocławia i wyłączenie firm tam pracujących na jakiś czas to już konkretne wartości w PKB.
Kupiłem prywatnie przyszedłem do klienta do domu i tam jakby został wykonany zakup. Tak jest to Windows 10.
Stary sprzęt - aktualny sprzęt.
Planuje przenieść system zwyczajnie o ile jest taka opcja czyli po prostu znaleźć klucz i odpowiadając na pytanie czy mam gdzieś klucz zapisany to niestety nie mam z racji, że nie dostałem żadnego fizycznego klucza. Widziałem poradniki, że można sprawdzić klucz jaki jest w tym komputerze przez " cmd ". Potem bym po prostu z aktualnego sprzętu usunął Windowsa i wpisał klucz na nowym sprzęcie. Stąd też pytanie czy z moim obecnym Windowsem jest to możliwe (mam na myśli to że jest to klucz zbiorczy z jakiegoś korpo)?
Zalogowałem się na konto MS ale ciężko jest mi znaleźć jakąś informacje na temat systemu.
Jestem zielony w takie sprawy także przepraszam jak ktoś aktualnie czuje się jakby rozmawiał z jakimś tłukiem.