Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, ODIN85 napisał:

Do gier z kamerą.

No raczej nie bo nawet w takim Just Dance nie działa ?

2 godziny temu, Jaycob napisał:

Samej się nie da. Wszędzie wciskają zestawy, których nie chcę, z grami, które mnie nie interesują.

Żeby później można było napisać jak się dobrze sprzedają te gry i akcesoria a sklepy dostawały prowizję ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, ODIN85 napisał:

Dziwne by było gdyby było inaczej.

Dziwne że tak mało, powinno być około 30% :E

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, kadajo napisał:

Dziwne że tak mało, powinno być około 30% :E

DF mówi że 16% to jest średnia a w piku może być więcej. Przy dobrej optymalizacji i nowszych grach powinno to być widoczne. Ostatnio HITMAN 3 pokazał też podobną przewagę.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.02.2021 o 13:11, lycone napisał:

Sprawdziłem i rzeczywiście dwie sztuki type A chodzą identycznie... głośno :E Nie chciałbym typu B słyszeć.

20210203-125920.jpg

Dobrze, że na start tym razem kupiłem XSX, który jest niesłyszalny a PS5 wleci jako druga. Oby do końca tego roku wydali lepszą rewizje jeśli chodzi o wentyle. Nie mogę też patrzeć na rozmiar PS5 ? Mój były PROsiak i zwykłe PS4 to było coś pod tym względem. Najlepiej gdyby Sony jak najprędzej zapowiedziało wersje Slim z poprawionym i cichszym chłodzeniem, wtedy byłoby idealnie.

PS5%20por%C3%B3wnanie%20konsol.jpg

Edytowane przez SPYCHCIO
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, martingg napisał:

Najlepiej pro slim i czarna ;)

? ? ?

200.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, SPYCHCIO napisał:

Najlepiej gdyby Sony jak najprędzej zapowiedziało wersje Slim z poprawionym i cichszym chłodzeniem, wtedy byłoby idealnie.

Moja jest cicha i całkowicie do zaakceptowania, do wielkości już też się przyzwyczaiłem i traktuję to jak małego PC'ta (coś w tym stylu)

0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, żeby to PS5 jeszcze tak tandetnie nie wyglądało :E Sam mam nadzieję, że zanim kupię doczekam się jakoś lepiej wyglądającej wersji slim czy pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, lukadd napisał:

Tylko, żeby to PS5 jeszcze tak tandetnie nie wyglądało :E 

Na żywo robi lepsze wrażenie o ile nie masz obok XBOX SERIES X

Może wersja z czarnymi panelami przypadnie niektórym bardziej do gustu mi tam białe PS5 nie przeszkadza 

sony-ps5.jpg

Z wyglądu bardziej podoba mi się PS5 od PS4PRO 

13 minut temu, lukadd napisał:

Sam mam nadzieję, że zanim kupię doczekam się jakoś lepiej wyglądającej wersji slim czy pro.

Slim pewnie za jakiś 3 lata a PRO nawet nie wiadomo czy powstanie. 

Godzinę temu, SPYCHCIO napisał:

Dobrze, że na start tym razem kupiłem XSX, który jest niesłyszalny 

Zobaczymy czy za 2 lata też tak będzie jak zassa trochę kurzu ?

Edytowane przez azgan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarna "wygląda" zdecydowanie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, kadajo napisał:

Czarna "wygląda" zdecydowanie lepiej.

Bo różni się kolorem :E? Taki sam "uj" tylko w innym odcieniu. Daliby czarne to ludzie czekaliby na białe :hahaha:

Już pomijam że czarne PS5 ludzie mają od premiery 

76245_75_custom-playstation-5-gets-all-black-coat-of-paint-looks-amazing_full.jpg

Edytowane przez azgan
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś taka "prezencja" lepsza, ale nadal to gówno i wygada jak wiatrak z Ikei ale czarny jest bardziej "elegancky" :E

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, kadajo napisał:

Jakaś taka "prezencja" lepsza, ale nadal to gówno i wygada jak wiatrak z Ikei ale czarny jest bardziej "elegancky" :E

A biały futurystyczny i praktyczny bo nie widać tak kurzu z wyjątkiem tego piano black ?

Przecież to samo było z PS4. Dali czarne to później ludzie czekali na białe https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/ps4-slim-nadciaga-biala-wersja-konsoli/2s36crt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie chyba w US robione - "burgers" w tle. :E  Fakt, na renderze lepiej wygląda. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, azgan napisał:

A biały futurystyczny i praktyczny bo nie widać tak kurzu z wyjątkiem tego piano black ?

Przecież to samo było z PS4. Dali czarne to później ludzie czekali na białe https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/ps4-slim-nadciaga-biala-wersja-konsoli/2s36crt

Chyba po prostu preferuje czarnulki :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgaduję, że na alliexpress albo innych serwisach niedługo pojawi się wysyp wymiennych paneli we wszystkich możliwych kolorach. Może nawet ktoś zrobi jakiś alternatywny kształt obudowy, bo w sumie czemu nie, jedynie zaczepy muszą pozostać na swoich miejscach.

Każdemu się nie dogodzi, jeden lubi biały, drugi czarny, a tak to każdy będzie sobie mógł wymienić na co chce, jeśli mu domyślny kolor nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, kadajo napisał:

Chyba po prostu preferuje czarnulki :E

stormtrooper-szturmowiec-dlx-damski-star-wars-licencja-star-wars.jpg

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że pewnie głupie pytanie zadam ale czy ktoś może wie gdzie i kiedy wypatrywać można szansy kupna PS5, szukam po necie i zapisuje się na pewnie nic nie znaczące powiadomienia email?, więc póki co to jedynie można dorwać o 1000zł albo 2000zł droższe na allegro ale podziękuje,?nie dam zarobić Januszom biznesu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Gronek31 napisał:

Wiem, że pewnie głupie pytanie zadam ale czy ktoś może wie gdzie i kiedy wypatrywać można szansy kupna PS5, szukam po necie i zapisuje się na pewnie nic nie znaczące powiadomienia email?, więc póki co to jedynie można dorwać o 1000zł albo 2000zł droższe na allegro ale podziękuje,?nie dam zarobić Januszom biznesu.

To proste, kupujesz distilla w wersji  15 USD na miecha.

Dostajesz zaproszenie do  apki na telefon.

Ustawiasz te kilkanaście stron - i  czekasz na powiadomienie.  Mogą być sms / e-mail

Możesz tez  wersje free,  ale nie jest tak różowo.

Wczoraj ustrzeliłem  swoją sztukę prawie,  bo  dziś zadzwoniłem  na media markt i  mam poczekać na potwierdzenie, czy  wykonać przelew bo muszą potwierdzić, że sztuka na mnie czeka.

Możesz wbić na discorda w PANALERT serwer, jest kanał od PS5 - wtedy  pewnie przez Amazona zakup, ale po normalnej kwocie.

Np  dziś były po  356 Euro

https://www.amazon.de/dp/B08H93ZRK9?tag=partalertde-21&linkCode=ogi&th=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Edytowane przez zozolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Gronek31 napisał:

Wejdz na pepper czy lowcygier. Poprzegladaj posty o ps5. Wyciagnij z tego wnioski, np o ktorej godzinie byly dodawane. Gwarantuje ci, ze jesli tylko ci zalezy, to przy najblizszej okazji bez problemu kupisz konsole.

Edytowane przez jacek2707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Camil666 napisał:

Zgaduję, że na alliexpress albo innych serwisach niedługo pojawi się wysyp wymiennych paneli we wszystkich możliwych kolorach. Może nawet ktoś zrobi jakiś alternatywny kształt obudowy, bo w sumie czemu nie, jedynie zaczepy muszą pozostać na swoich miejscach.

Każdemu się nie dogodzi, jeden lubi biały, drugi czarny, a tak to każdy będzie sobie mógł wymienić na co chce, jeśli mu domyślny kolor nie pasuje.

Niby tak, ale kosztem gwarancji?

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Jaycob napisał:

Niby tak, ale kosztem gwarancji?

Za sciagniecie paneli bocznych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Jaycob napisał:

Za ich modyfikacje. 

A gdzie tu pisze o jakiejkolwiek modyfikacji ?

2 godziny temu, Camil666 napisał:

Edytowane przez jacek2707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, zozolek napisał:

To proste, kupujesz distilla w wersji  15 USD na miecha.

No właśnie trafiłem na artykuł o tym ale nie pisali tam, że to płatne żeby działało różowo?...ehh to lipa.

9 minut temu, jacek2707 napisał:

Wejdz na pepper czy lowcygier. Poprzegladaj posty o ps5. Wyciagnij z tego wnioski, np o ktorej godzinie byly dodawane. Gwarantuje ci, ze jesli tylko ci zalezy, to przy najblizszej okazji bez problemu kupisz konsole.

Tylko ja tam godzin dokładnych nie widzę. A druga sprawa ja mam i tak dodatkowy problem w postaci pracy dwuzmianowej i zakaz korzystania z telefonu w pracy więc no cóż....?w moim przypadku jest to dosyć utrudnione zadanie, żeby śledzić tak na bieżąco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi