Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MaxForces

A10 7850K + Asus A88X-PRO

Rekomendowane odpowiedzi

troche ceny mi sie tylko nei zgadzaja. bede troche bronic.

a10tka juz troszke tansza 669zl, a hd7770 duzo drozsza niz podana cena (365zl). ja bym wolal porownanie z hd7750 bo to blizsze cenowo i sprzetowo bedzie (333zl).

opeiram sie na cenach w gralu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche ceny mi sie tylko nei zgadzaja. bede troche bronic.

a10tka juz troszke tansza 669zl, a hd7770 duzo drozsza niz podana cena (365zl). ja bym wolal porownanie z hd7750 bo to blizsze cenowo i sprzetowo bedzie (333zl).

opeiram sie na cenach w gralu.

http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=48561

339zl,w innych sklepach jeszcze msi w tej cenie.ceny sie zgadzaja jak widac.nawet jak bys zestawik 7750 ktory hest 300 zl to wyjdzie nadal sooro wydajniej i taniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz juz 7770 jestes w stanie sprawdzic a10 plus 7770 w dualu na sterach 14,1 vs sama a10 lub sama 7770?

chodzi mi o dzialanie duala na nowych sterach. w sumie nigdzie na necie nie moge znalesc testu duala na 14.1, a troche juz przeszukalem.podobno 14,1 wprowadzil dopiero porpawne dzialanie duala (przynajmniej tak zapewnia amd). kolejne pytanie czy w dualu na 14,1 sa widoczne mikroprzyciecia wieksze niz na samym a10. pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z paru powodów nie spełnie twojej prozby.

1. Cena takiego zestawu 1292zł gdzie za tą cenę masz przykładowo FX 6300 + GTX760

3. Nie obarzązjąc nikogo idiota by robił takie zestawienie

4. OD kiedy to 7700 można łączyć z tym APU

5. Odpowiem na twoje pytanie odnośnie tematu mikroprzyciecia. Mam CF z 7970 to i mam mikroprzyciecia. Odpowiedz oczywista w dualu też bedą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do 4 to nie wiem dokaldnie ale skoro r7 250 i 240 sa rebrandem seri 77** to chyba mozna laczyc. sam nie wiem.

co do 3 to chodzi o to ze wiekszosc lapkow ktore wyjda za pare miesiecy bedzie pewnie miala a10 w polaczeniu z zewnetrzna karta r7 wiec sens moze glupi ale ja widze.

odnisnie 5 7970 nie ma xdmA a kaveri ma (chodz juz r7 nie ma, nie wiem czy obie karty musza miec xdma?, amd nic o tym nie mowi).

wszystko to tylko gdybanie ale jak dla mnie warto to sprawdzic tak z ciekawosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad.4 młotkiem chyba uruchomisz

Ad3. zewnętrzna karta w lapku to egzotyka i przez adapter, ile osób się na to pisze 1/100

Ad5.Xdma nie likwiduje nadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piwo zacznij czytać ze zrozumieniem bo tam też nie ma konfiguracji DUAL w tych lapkach. Masz jasno napisane które karty się łaczy które nie, 7700 łaczyć nie da się i nie będzie się dało nigdy to samo wyższe modele 260 itd..

Ile APU zyskuje z dodatkową kartą masz masę testówe w sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...