Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście rasa nie przeszkadza, liczy się jedynie talent. Ale wkurza mnie gdy na siłę ładuja totalne beztalencia do fajnych seriali. Przywołam choćby przykład serialu Arrow, gdzie początkowe sezony były spoko, ale skończyło się na Murzynie geju, którego nie dało się oglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten serial jest z góry skazany na porażkę. Filmy nie są jakieś stare i do tego kultowe.
Bardzo dobrze dobrana obsada głównych bohaterów. To jeszcze nie czas żeby ich zastąpić kimś innym. Na tych filmach wychowywali się obecni 20-30 latkowie.

Można zrobić lepiej bo część rzeczy z książek pominięta do tego pierwsze 3 części trącą myszką ale na to jest zdecydowanie za wcześnie.
Przy rings of power były nadzieje bo nie poprawiono Lotr a wyszło co wyszło. Tu szybko nastąpi kasacja.
Ciekawe kto z głównej obsady będzie miał zmienioną karnację. Obstawiam, że Hermiona będzie mulatką lub czarną. No Weasleyów chyba czarnych nie zrobią.
Właśnie robię maraton HP na nowym telewizorze i nie wyobrażam sobie innych aktorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Keken napisał:

No Weasleyów chyba czarnych nie zrobią.

Czarni i rudzi to byłby hit :D 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeci sezon był świetny. Jakby zupełnie inny serial. Mogliby nakręcić 4. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Stefan999 napisał:

Trzeci sezon był świetny. Jakby zupełnie inny serial. Mogliby nakręcić 4. 

Stara ekipa, Borg, Dominium i Enterprise-D, ale ma być w 2025 podobno serial ze starą ekipą Star Trek: Legacy. :D

FskngW2WYAAdGGp?format=jpg&name=large

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The What Smile GIF - The What Smile Whut - Discover & Share GIFs

?

Nie wiem czy Patrick Stewart dożyje :E

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co by tu dużo mówić, Discovery to nie było to, Strange New World już lepsze, ale co stara ekipa z TNG, VOY, DS9 to stara ekipa, te postacie kochamy i znamy, tak samo aktorów i aktorki, zestarzeli się tak jak my, ta linia czasowa jest najlepsza, do niej należy jeszcze Enterprise z Baculą który też jest ok no i filmy do Nemesis włącznie. Na Legacy będę czekał, 7 z 9 będzie dowodzić nowym Titanem, może być fajne. :D Wg. mnie powinni tylko tej linii czasowej się trzymać, a nie tworzyć jakieś gówna typu Discovery, najciekawsza jest, Star Trek z Williamem Shatnerem też do niej należy. Tam jest wszystko klarowne itd.

Edytowane przez Stjepan666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już oficjalnie, Jack, 7 z 9 i Raffi wrócą w Star Trek: Legacy, próba Jacka się zaczęła, Q będzie go testować. :D

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, JDX napisał:

Jakiś fajny horror polecicie?

Sinister (2012) i Mirrors (2008) te filmy przychodzą mi na myśl w pierwszej kolejności, były całkiem dobre. Po czasie stwierdzam, że Evil Dead z 2013 też było niezłe. Choć nie jest to poziom klasyka ale horror jest sprawnie nakręcony i dobrze zagrany. Właściwie to nie ma za dużo dobrych horrorów z ostatnich lat, lepiej poszukać czegoś z ery VHS. Z ostatnich 2-3 lat to dobrze wspominam X (2022), Smile (2022), Malignant (2021), The Platform (2020 - choć to bardziej thriller), Color Out of Space (2020).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, ghostdog napisał:

Sinister (2012) i Mirrors (2008) te filmy przychodzą mi na myśl w pierwszej kolejności, były całkiem dobre. Po czasie stwierdzam, że Evil Dead z 2013 też było niezłe. Choć nie jest to poziom klasyka ale horror jest sprawnie nakręcony i dobrze zagrany. Właściwie to nie ma za dużo dobrych horrorów z ostatnich lat, lepiej poszukać czegoś z ery VHS. Z ostatnich 2-3 lat to dobrze wspominam X (2022), Smile (2022), Malignant (2021), The Platform (2020 - choć to bardziej thriller), Color Out of Space (2020).

Mirror ogladałem, super. The Conjuring bardzo mi przypasował. Lubię tego typu horrory. Luknę na tego Sinistera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś się odpalało film czy szlo do kina zęby uciec od codzienności. Dziś już codzienność jest ciekawsza żeby nie napisać "normalniejsza". Gratuluje wszystkim oszołomom które do tego doprowadziły.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.04.2023 o 18:22, JDX napisał:

Mnie osobiście rasa nie przeszkadza, liczy się jedynie talent. Ale wkurza mnie gdy na siłę ładuja totalne beztalencia do fajnych seriali. Przywołam choćby przykład serialu Arrow, gdzie początkowe sezony były spoko, ale skończyło się na Murzynie geju, którego nie dało się oglądać.

Dopóki są to wynalazki sie to zgodzę .. Ale nie filmy/seriale oparte na książkach gdzie jak wół jest napisane jaki jest aktor czy wlasnie z dupy kontynuacje.

Kwintesencją lewactwa są Bridgertonowie :)

Edytowane przez Yedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Edytowane przez Stjepan666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jAzk6r1WLKtcd4e6.jpg

Kiedyś ładnie producenci czy to filmowi czy muzyczni, ciulali ludzi :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomóżcie! Musze na sobotę wybrać jakiś film, do którego na trzeźwo człowiek by się nie przymierzał.... Barbie czy Meg-2 ?? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi