Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

Dark Souls II

Rekomendowane odpowiedzi

NIedługo wychodzi chyba pierwszy DLC do DS2, ja czekam z niecierpliwościa, a jak wy ? Gotowi dalej przemierzać krainy ? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie mam dość, za to w jedynkę mocno przycisnąłem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie odświeżyłem za to Demon's Soul's poraz enty :E, a dodatek do DS2 nie wyszedł jeszcze ? BTW. jest jakiś season pass na wszystkie 3 packi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie na dniach jakoś wychodzi pierwszy DLCk.

Ma być niby wersja na PS4 ze wszystkimi DLCkami w boxie :) w 2015.

Mnie już zbrzydło katować Ds2, gram już NG ++++ :E :E :E :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też w sumie mocno zmęczyłem new game'y na kilku postaciach, nie mam siły na dalsze piłowanie. :E Przeproszę się z DS2 dopiero po wyjściu tej edycji ze wszystkimi DLC właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jeszcze jakie będzie "wejście" do DLCka, w DS trza była jeszcze wykonać parę dodatkowych czynności, co by w ogóle tam wleźć :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie na dniach jakoś wychodzi pierwszy DLCk.

Ma być niby wersja na PS4 ze wszystkimi DLCkami w boxie :) w 2015.

Mnie już zbrzydło katować Ds2, gram już NG ++++ :E :E :E :E

No to ciekawe czy dam jej jeszcze szansę wtedy.

Bloodborne klimatem pasuje mi idealnie (pamiętacie taką konsolową gierkę Nightmare Creatures?) a musze się wprawić w hardcore gameplay bo jej pewnie nie odpuszczę :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w ogóle dotarłeś w DSII, dałeś radę przebić się poza początkowe lokacje? Nightmare Creatures pamiętam dobrze, krew się lała gęsto. W dwójkę nie grałem. Bloodborne wiadomo - gra od From Software "Team A", więc pewnie będzie konkret. Miyazaki o to zadba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pograłem za długo, chociażby ze względu na moje skrajne nieprzyzwyczajenie do tego typu produkcji. Jak sprzedawałem to powiedziałem sobie ze jak się nadarzy okazja to spróbuję dać szansę i sobie i grze, a jak zobaczyłęm Bloodborne to tym bardziej. Świetny klimat.

Wspomniałem NC właśnie przez Bloodborne, od razu mi się przypomniał ten klasyk. Nie tyle gameplayem co konwencją, zaciemnione opuszczone ulice miasta, jakieś cmentarze itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ogrywam DLCka, kuźwa nie wiem czy to spowodowane tym, ze gram na NG ++++ ale jest mega hardkorowo, bez eskorty z dwoma innymi graczami lepiej nie podchodzic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholernie przesadzili z ostatnim bossem w DLC :E Trzech na raz, jeden Havel i dwóch mega zwinnych rycerzy w dodatku wszędzie strzelające kamienie z trutką, istna masakra :E Ale ubiłem :P Czekam na kolejne DLC !!!!

Ps. nie wiecie, czy to po ostatnim patchu czy poprzez NG++++ słoneczna włócznia straciła na sile ? Wcześniej zabierała z 1800hp, teraz ledwno 700.. chyba po ostatnim patchu zmiejszyli "moc" błyskawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś gra w nowe DLC ?

WTF z tą komnatą z 3 szkieletami, jakimś koksem z maczugą i tym czymś od piromancji ? Mój średni czas życia tam to 5 sec a innej drogi jakoś nie widzę :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w drugie DLC, już 1szy boss na którego wpadłem nieźle daje w kość. Samo dobiegnięcie do niego to jakaś katorga :E Nieźle poszaleli z tymi DLCkami, niezłe zadymy są. Macie jakąś fajna metode na demona kuźni, tego niebieskiego ?

Nie no, Boss w dodatku ten z ognistym mieczem to jakaś padaka, poszło 20 kukieł, pierścionków juz sie nie chce nawet prawić, chyba 1szy boss, którego na serio nie pokonam :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś w to jeszcze ? Czy wszyscy w Destiny ? :E

Jutro premiera ostatniego z trzech dodatków, tak w celach przypomnienia :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś mnie nie ciągnie do DS II. Wolałem bardziej mroczny klimat z jedynki ;)

Chyba niedługo zabiorę się za masterowanie i calakowanie pierwszej części, żeby doczekać do premiery Lords of the Fallen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak lukam na PSN i jak nie bylo tak nie ma tego DLC :E Wie ktoś cos?

Premiera została przesunięta o tydzień, 30 wrz - PC i X360 a PS3 - 1 paź i co ? Ni ma :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam, bo DLC już jakis czas krąży, twórcy pobili (znów) siebie, jeden z bossów to czysta masakra, z dwoma graczami nie można go ogarnąć na NG +++++ bo cały czas respawnuje sie z 5 mobów :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...