Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

E3 2014

Rekomendowane odpowiedzi

e3-future.jpg

W dniach 10-12 czerwca Convention Center w Los Angeles zaprasza na coroczne targi Electronic Entertainment Expo, poświęcone elektronicznej rozrywce. Nowe konsole już na rynku, walka o graczy rozpoczęta, a E3 to doskonała okazja na zainteresowanie ich swoją ofertą. Godziny najważniejszych konferencji prasowych:

Microsoft: 9 czerwca, godzina 18:30

EA: 9 czerwca, godzina 21:00

Ubisoft: 9/10 czerwca, godzina 00:00

Sony: 10 czerwca, godzina 03:00

Dokładna rozpiska, wraz z tytułami mających się pojawić gier:

Poniedziałek 9.06 / Wtorek 10.06

18:30 – Xbox E3 2014 Media Briefing

20:00 – Xbox E3 2014 Media Briefing Post show

20:30 – Hotline Miami 2 (Dennaton Games/Devolver Digital)

21:00 – EA World Premiere: E3 2014 Preview

22:00 – EA Special Event

23:00 – EA World Premiere: E3 2014 Post show

23:30 – Bethesda (Battlecry)

00:00 – Ubisoft 2014 E3 Media Briefing

01:00 – Ubisoft 2014 E3 Media Briefing Post show

01:30 – Witcher 3 (CD Projekt RED)

02:00 – Dying Light (Techland)

02:30 – Final thoughts

03:00 – PlayStation E3 2014 Press Conference

Wtorek 10.06 / Środa 11.06

18:00 – Nintendo Digital Event

19:00 – Deep Silver (Homefront: The Resistance)

19:15 – Deep Silver (Niezapowiedziana produkcja)

19:30 – Dragon Age: Inquisition (EA)

20:00 – Ubisoft (Niezapowiedziana produkcja)

20:20 – The Division (Ubisoft)

20:40 – Far Cry 4 (Ubisoft)

21:00 – Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)

21:20 – Microsoft Studios (Forza Horizon 2)

21:40 – Microsoft Studios (Niezapowiedziana produkcja)

22:00 – DRIVECLUB (SCEA)

22:20 – Evil Within (Bethesda)

22:40 – Lords of the Fallen (NAMCO)

23:00 – Destiny (Activision/BUNGIE)

23:20 – The Order: 1886 (SCEA)

23:40 – Nintendo (Niezapowiedziana produkcja)

00:00 – Evolve Special Tournament (2K)

01:00 – Super Smash Bros. Invitational (Nintendo)

Środa 11.06 / Czwartek 12.06

19:00 – Alienware

19:30 – Twitch Time

20:00 – Sunset Overdrive (Insomniac Games/Microsoft Studios)

20:20 – Microsoft Studios (Niezapowiedziana produkcja)

20:40 – Killer Instinct: Season Two (Iron Galaxy/Microsoft Studios)

21:00 – Square Enix (Niezapowiedziana produkcja)

21:20 – Warhammer 40k: Eternal Crusade (Square Enix)

21:40 – H1Z1 (Sony Online Entertainment)

22:00 – EA (Niezapowiedziana produkcja)

22:20 – Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment)

22:40 – Middle-earth: Shadow of Mordor (Warner Bros. Interactive Entertainment)

23:10 – Nintendo (Niezapowiedziana produkcja)

23:30 – Warner Bros. Interactive Entertainment (Mortal Kombat X)

23:50 – Crytek (Project Grave - ex Vigil Games)

00:00 – SCEA (Niezapowiedziana produkcja PS4/PS3)

00:15 – SCEA (Niezapowiedziana produkcja cyfrowa PS Vita)

00:30 – Hohokum (Honeyslug, SCE Santa Monica Studio)

00:45 – Helldivers (Arrowhead Game Studios/Sony Computer Entertainment)

01:00 – Alien Isolation (The Creative Assembly/SEGA)

01:20 – Civilization: Beyond Earth (2K)

01:40 – Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition PS4 (Blizzard)

02:00 – Evolve Special Tournament (2K)

Czwartek 12.06 / Piątek 13.06

19:00 – Tetris w/creator Alexey Pajitnov

19:15 – Zombies Monsters Robots (Ying Pei Games)

19:30 – Guinness World Records – certificate presentation

20:00 – Fable Legends (LionHead/Microsoft Studios)

20:20 – Microsoft Studios (TBD)

20:40 – Project Spark (Team Dakota/Microsoft Studios)

21:00 – Nintendo (Niezapowiedziana produkcja)

21:20 – Square Enix (Niezapowiedziana produkcja)

21:40 – PlanetSide 2 PS4 Edition (Sony Online Entertainment)

22:00 – 505 Games (TBD) 1:20pm – Warner Bros. Interactive Entertainment (Unannounced title)

22:40 – Borderlands: The Pre-Sequel (Gearbox/2K)

23:00 – Ubisoft (Niezapowiedziana produkcja)

23:20 – The Crew (Ubisoft)

23:40 – Nintendo (Niezapowiedziana produkcja)

00:00 – Tecmo Koei (Niezapowiedziana produkcja)

00:20 – Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Disney Interactive)

00:40 – SEGA Sonic BOOM! (SEGA)

01:00 – Evolve Special Tournament (2K)

Linki do transmisji:

Gamespot

IGN

YouTube

Gametrailers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tylko 23 godziny....

Utylx15.gif?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że nowy resident (będzie na 90% z dobrego źródła choć licho wie czy nie dopiero na tgs, oraz- nie będzie to niby siódemka) będzie pokazany właśnie u m$, bo na sony nie będę siedział po nocach.

Liczę po cichu na nowego tomba, przynajmniej jakiś teaser. Pewnie będzie też ME4...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Tomb mnie na chwilę obecną nie interesuje, co innego Mass Effect. Chodzą plotki, że ma mieć podtytuł Origins (bądź to nazwa robocza), ale plotek przed E3 nie brakuje. ;) Resident również bez emocji, ostatni mój kontakt z serią to czwórka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Tomb mnie na chwilę obecną nie interesuje, co innego Mass Effect.

U mnie odwrotnie :E

Do tego temat na czasie:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=833275

Mam nadzieję że to nie jakieś mobilne dziadostwo.

Resident również bez emocji, ostatni mój kontakt z serią to czwórka.

No więc z ostatnią dobrą częścią.

Za szóstkę nadal się nie zabrałem, podchodzę jak pies do jeża. Ale miło by było zobaczyć po tych DZIEWIĘCIU LATACH które parę miesięcy temu minęły od czwórki (...ech!) wreszcie coś godnego tego tytułu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Tomb mnie na chwilę obecną nie interesuje, co innego Mass Effect. Chodzą plotki, że ma mieć podtytuł Origins (bądź to nazwa robocza), ale plotek przed E3 nie brakuje. ;)

Widziałbym w takim wypadku Mass Effect w roli głównej z Sarenem. :D

Ale wątpię, żeby zdecydowali się na konkretnego bohatera, pewnie będzie tak samo jak w poprzednich ME (więcej możliwości dla gracza).

W sumie ME4 jest prawie pewny na E3, to samo TR2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja liczę że przynajmniej 50% konferencji Microsoftu to nie będzie TV, SPORT i social media :E niby zapowiadali że skupią się na grach. Oby te gry to nie były głównie od EA Sport i na Kinecta :E

Swoją drogą moge się założyć że będzie jakiś żenujący występ jakiegoś znanego w USA sportowca czy coś w tym stylu.

Mnie osobiście najbardziej w tym roku chyba ciekawi gameplay z nowego Halo, więcej The Division, Battlefront i wszystko to czego jeszcze nie widziałem czyli niespodzianki i nowe IP. Ciekawe czy Ubisoft w tym roku wyciągnie jakiegoś asa z rękawa, raczej wątpie po tym jak ostatnie dwa lata przyładowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że nowy resident (będzie na 90% z dobrego źródła choć licho wie czy nie dopiero na tgs, oraz- nie będzie to niby siódemka) będzie pokazany właśnie u m$, bo na sony nie będę siedział po nocach.

Jak to ma być coś w stylu od 4 i dalej to ja jednak wolę żeby ta seria nie była już kontynuowana. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony wcale nie lepsze, pewnie większość to indyki, tego się strasznie namnożyło w ostatnich latach i coraz trudniej wyłowić prawdziwą perełkę. :E

No tych nowych marek to pewnie aż tak dużo nie będzie. Ubisoft* mógłby w końcu ogłosić coś w zwiazku z BG&E2.

*ich konferencję znowu będzie prowadzić Aisha Taylor. Huraaaaaaa :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony wcale nie lepsze, pewnie większość to indyki, tego się strasznie namnożyło w ostatnich latach i coraz trudniej wyłowić prawdziwą perełkę. :E

No to też prawda. W ubiegłym roku Sony chyba pokazało więcej indyków niż normalnych gier. A z tego wszystkiego to faktycznie mnie zainteresowało jedynie Rime u Sony i Below u Microsoftu. Swoją drogą Below ma być na PC z czego się bardzo cieszę. Szkoda że Rime pewnie nie spotka podobny los.

Mam nadzieję że zbliżamy się powoli do mementu kiedy indyki i remaki przestaną być głównymi zapchajdziurami i zaczną się pojawiać fajne gry. Poprzednia generacja w sumie też chyba dopiero rok czy dwa od premiery zaczeła się rozkręcać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wątpię, żeby zdecydowali się na konkretnego bohatera, pewnie będzie tak samo jak w poprzednich ME (więcej możliwości dla gracza).

Zapewne tak będzie, choć nie mam nic przeciwko bohaterowi zdefiniowanemu z góry. Wręcz przeciwnie, przez całą trylogię grałem wyłącznie "klasycznym" Shepardem, bo tylko taki jego wizerunek wydawał mi się właściwy. Za to w Shepardową nie bardzo mogłem się wczuć. Saren by się nadał, lecz zapewne ponownie to człowiek zagra pierwsze skrzypce.

Ja liczę że przynajmniej 50% konferencji Microsoftu to nie będzie TV, SPORT i social media :E niby zapowiadali że skupią się na grach. Oby te gry to nie były głównie od EA Sport i na Kinecta :E

Na pewno będzie ten cały okołogrowy "śmietnik", trzeba do tego przywyknąć. Zwłaszcza że One z grami radzi sobie na razie średnio. :E

Swoją drogą moge się założyć że będzie jakiś żenujący występ jakiegoś znanego w USA sportowca czy coś w tym stylu.

Mnie osobiście najbardziej w tym roku chyba ciekawi gameplay z nowego Halo, więcej The Division, Battlefront i wszystko to czego jeszcze nie widziałem czyli niespodzianki i nowe IP. Ciekawe czy Ubisoft w tym roku wyciągnie jakiegoś asa z rękawa, raczej wątpie po tym jak ostatnie dwa lata przyładowali.

Niespodzianki zawsze mile widziane (pomijając niespodzianki typu "zróbmy grę na tablety". :E), ale i mnie szalenie interesuje nowe Halo czy właśnie Battlefront. Wspomniane wyżej BG&E2 też mogłoby w końcu się pojawić w jakiejś namacalnej postaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 tytuły MS o nieznanym tytule. Mam nadzieję że będzie wśród nich nowe Age of Empires na PC, i jakieś nowe dobre IP na XBOne.

Oraz mam nadzieję, że wyciągną nauczkę z tamtego roku, i słowa TV nie padną ani razu :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to ma być coś w stylu od 4 i dalej to ja jednak wolę żeby ta seria nie była już kontynuowana. :P

Ej.

Ej! :E

O zgrozo wyciekło coś takiego ale aż nie chce mi się wierzyć- co to za tytuł dziwny? Remake? Nawet jak na rimejk to i tak dziwna nazwa...

Niby zgadzać by się to mogło z plotą że nie ma to być re7, a "coś w stylu revelations" (w które też nie grałem) i kto wie, nawiązywałoby pewnie do gry ze starej jeszcze serii... Hmm.

Also- re:cv było suape.

Choinka no, a jeszcze z przedwczoraj przysiągłbym że nie będę już tych przedstawień z e3 oglądał, tylko poczekam na trejlery na gamersyde.

A tu masz, no. Przed hajpem nie ma ucieczki :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro wbijam do tego wątku :D Będzie impreza :yltype:

Start konferencji rozpocznie się tutaj :thumbup:

:disco:

P.S.

Chciałbym zobaczyć nowe Gears of War z Marcusem :thumbup::cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zobaczyć nowe Gears of War z Marcusem :thumbup::cool:

Dont do it to yourself

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dont do it to yourself

Ale dlaczego, z nim czy bez nowe gyrosy pokażą na 99.9%, więc nadzieje jakoś tam spełnione będą.

Łudzić to się mogą fani residentów, sajlentów, ff, tomb raidera (starego) itp. czyli tak jak ja. I narażać się na rozczarowania. A mimo to narażam się w najlepsze, i naiwny liczę że choć część z tego powróci do dawnej świetności... No, na ff i sajlenta to nie liczę, aż tak naiwny nie jestem :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na Mirror's Edge i co ciekawego powiedzą o nowej Forzie Horizon. Ciekawe co powie Ubisoft, bo mam chrapke na The Division :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na Mirror's Edge i co ciekawego powiedzą o nowej Forzie Horizon. Ciekawe co powie Ubisoft, bo mam chrapke na The Division :P

Na konferencjach to zazwyczaj dużo konkretów nie ma, ale każdy z tych tytułów będzie.

Division będzie chyba nie tylko na Ubi, ale także na konfie Microsoftu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Ale dlaczego, z nim czy bez nowe gyrosy pokażą na 99.9%, więc nadzieje jakoś tam spełnione będą.

Co najwyżej jakiś teaser CGI pokażą, bo gra jest we wstępnej fazie developingu dopiero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O matko, dotarłem. Przy takiej pogodzie jaka dziś u mnie jest to nie muszę jechać do LA żeby poczuć ten klimat :E Oby się internet nie stopił :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też dotarłem, trzeba w końcu zrobić klimę w samochodzie, bo nie idzie wyrobić... Jeszcze tylko po prowiant i możemy zaczynać. Wolałbym poczytać książkę na hamaku, ale E3 raz do roku, więc nie ma że boli. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie przyszły chmury i pada deszcz :thumbup: a jeszcze o 16:00 było 31 stopni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się już spać chce. :E

Do tego upał jak ja...

Ale widzę, że u mnie zbiera się na deszcz, więc lekki chłodzik będzie czuć (całe szczęście).

Mnie chyba konferencja Microsoftu najmniej interesuje, no ale moze zaskoczą (tiaa, nowymi Gearsami...). :E

Mogliby się zamienić godziną z Sony. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę wizji deszczu. Jedyny dziś deszcz to miałem na plecach jak stałem w korku :E

Byle by tylko burzy nie było z gatunku tych co wali w przekaźniki itp :kwasny:

Gotowi ?

CYrtvoN.gif

:E

Niestety z braku doritosów musiałem się zadowolić zwykłymi nachosami i sokiem owocowym co by trochę zdrowo chociaż było :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...