Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

E3 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Bitch pleasea wgrała gra multiplatformowa na prezentacji HURA żenada ze strony MS. Czuje ze Sony też nic nie będzie miała do pokazania

Wystarczy, że sony pokaże same multiplatformy typu Destiny, Batman i jeden mocny Ex ... w tym wypadku wystarczy Uncharted i mają pozamiatane.... a będzie jeszcze DriveClub, The Order 1886 oraz wyczekiwany przez wielu gameplay TLoU Remaster.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj jeden tytuł gry z tej konferencji która nie pojawi się na PS4 i PC a dla której warto kupić X1?

Nowe Halo, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, w przyszłości Quantum Break. Punkt widzenia zależy pod punktu siedzenia. ;)

Ode mnie też wielki plus za same gry - Microsoft zaczął w końcu uczyć się nie błędach. Czasu nie zmarnowałem, ale zakończyć konferencję mogli czymś innym niż Crackdown.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe Halo, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, w przyszłości Quantum Break. Punkt widzenia zależy pod punktu siedzenia. ;)

Podzielam zdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁOKEJ :E ale ostrzegam, będe się nabijał i przeklinał jak podobnie jak rok temu połowa konfy SONY to będzie kamera na publiczność :E

A tymczasem czekam na EA i BATTLEFRONT :D

Spoko Akozz, szanuje każdą wypowiedź :thumbup: Pierwszy nawet zlinczuje Sony jak dadzą ciała :D

Battlefront na to czekam :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako klient, który ma dopiero kupić swoją pierwszą konsolę, muszę powiedzieć, że XO nie ma nic dobrego do zaoferowania. Niczym na chwilę obecną nie są w stanie mnie przekonać. Za stary jestem na takie kolorowe i bajkowe gry, a multiplatformy lepiej ograć na PS4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forza horizon 2 super, sunset overdrive ok, wiedzmin spoko, reszta meh. Jeszcze kompilacja halo 1-4 to ciekawa rzecz, dla tych którzy nie mieli ochoty/okazji grać na x/x360.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, że Wiedźmin 3 będzie wyglądał sporo lepiej na PS4 bo jeśli nie to kupie jakiegoś GTX770 robię ostre OC i gram na PC :D

Tak o 21:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kogoś interesuje to Twitch stream'uje pieprzenie pokonferencyjne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, piwka się napijcie, lemoniady, mt dew, czy co tam macie. Garść czipsów do buzi i luzik. Cieszmy się E3 i grami a na flejm przyjdzie okazja potem :E

Skończy się E3 to podliczycie gry i exy i ci co są spragnieni ogłaszania zwycięzców i przegranych będą mieli pełno argumentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O której następna konfa? Ubi o 21?

EA o 21.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ode mnie też wielki plus za same gry - Microsoft zaczął w końcu uczyć się nie błędach. Czasu nie zmarnowałem, ale zakończyć konferencję mogli czymś innym niż Crackdown.

Też racja, niestety dla mnie Halo się skończyło już dawno, nie ma w tej grze nic ciekawego, sztuczne jaranie się praktycznie niczym.

W wyścigi również nie grywam a Sunset Overdrive to raczej gra na 2 dni.

Tak szczerze, konferencja ogólnie okej, nie było pierdolenia o TV tylko pokazali gry, mimo to wciąż brakuje tej wisienki na torcie, nie ma absolutnie nic ciekawego jeżeli chodzi o exy, ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, piwka się napijcie, lemoniady, mt dew, czy co tam macie. Garść czipsów do buzi i luzik. Cieszmy się E3 i grami a na flejm przyjdzie okazja potem :E

Skończy się E3 to podliczycie gry i exy i ci co są spragnieni ogłaszania zwycięzców i przegranych będą mieli pełno argumentów.

Piwko dla Akozza :beerchug:

Masz racje, ważne, że pokazują nowe gry i jest fajna atmosfera. Życzę powodzenia X1 i PS4 :thumbup:

Szykujemy się :group_h: do konferencji EA w dziale PS4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą do fanów Halo ( Vulc ;) ) Czy tylko dla mnie ten nowy trailer był dziwny ? Jakoś zaczynam obawiać się o te serię. Ten nowy Spartanin i kierunek w jakim to może iść... Prawde mówiać nie wiem o co kaman. Pamiętam po trailerze Halo 4 jak MC wybudza się z hibernacji to hype u mnie był 100 razy większy i po zobaczeniu tamtego traileru od razu poczułem tą starą magię Halo. A tutaj nie jestem pewny co to było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe że robią restart Crackdown'a :P Jedynka była świetna jak dla mnie, w dwójke nie grałem, ale mam nadzieje że jakoś to nadrobię :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą do fanów Halo ( Vulc ;) ) Czy tylko dla mnie ten nowy trailer był dziwny ? Jakoś zaczynam obawiać się o te serię. Ten nowy Spartanin i kierunek w jakim to może iść... Prawde mówiać nie wiem o co kaman.

Tak, też nie wiem co o tym myśleć. Nic konkretnego nie pokazali, niewiele powiedzieli. Trzeba czekać na więcej informacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sztuczne rozmowy z ustawioną widownią... Tak piękne, że aż uronię łezkę. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od M$ można pochwalić ze pokazywali tylko gry ale jeżeli chodzi o exy to słabo bo wiekszosc gier bedize można pograć na PC i teraz czekam na sony co pokaze jak bedą duzo lepsze exy to maja zwyciestwo gwarantowane.

A teraz spadamy do działu ps4 nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem jakie są szanse na Halo 2 Anniversary na xbox 360. Po gameplay'u widać, że to w zasadzie wygląda jak halo 4, więc technicznie nie powinno być problemu.

Wypadało by też dać możliwość posiadaczom 360 skolekcjonowanie całej sagi 1-4 części na tą konsole. Brakuje tu właśnie tylko części drugiej.

Ale wiadomo, że M$ premierze xbox ONE zlewa poprzednią generację i chce przyciągnąć jak największą liczbe ludzi do xbox one.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie podsumowanie gier zapowiedzianych na tegorocznym E3 oraz tych na poprzednim i w międzyczasie. Na liście oczywiście nie znajdują się pozycje które już miały premierę ;) Nie ma też większości malutkich indyczków, wstawiłem tylko te większe. Jak czegoś brakuje, są jakieś pomyłki czy zabrakło waszej ukochanej gry to piszcie, chętnie poprawię.

Lista gier

NzQ2EPh.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem dodac ze na ign redaktorzy pytali tworcow halo czy remaster moze wyjsc na pc i powiedzieli ze ze jest to mozliwe poki koncentruja na xbox one wiec sie niemoge doczekac, widac ze ms wie co robi i bedzie dla nic wielki + z pcowego grania niech gears darza to bede happy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...