Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Trybcio86 napisał:

ta obudowa za 9k jest Coolowa XD

Ciekawe ile dobije w niej jakiś 13900K + 4090 grająć w coś cieplejszego. A są już gierki z RT co gniotą CPU i GPU porządnie i jednocześnie XD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Minciu napisał:

Ciekawe ile dobije w niej jakiś 13900K + 4090 grająć w coś cieplejszego. A są już gierki z RT co gniotą CPU i GPU porządnie i jednocześnie XD 

Mam nadzieje ze wiekszosc zdaje sobie sprawe z niepraktycznosci takich wystawowych projektow, gdzie to ma tylko pokazac artystyczne wykonanie tak funkcjonalności nie ma za grosz :) Ale gdyby po obwodzie tej kuli wstawic pasek argb to mozna by uzyskac fajny efekt krazenia swiatla po orbicie ale co ja sie tam kuzwa znam najwazniejsze ze wentylki maja kutfa rgb  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , to moje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalman Z-Machine GT 1000 H

https://www.ebay.pl/itm/225343136532

Co prawda już sprzedane, ale zastanawia mnie czy ktoś stąd tego nie kupił(pamiętam że ktoś kiedyś na to polował ;-), szczególnie że dawniej takie ogłoszenia tygodniami wisiały(lub nawet dłużej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupowałem jakiś czas temu miała w zestawie 3.0. Swoją będę sprzedawał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Takie fajne obudowy i takie druciarstwo na nich było dokonywane ze żal patrzec :/

Edytowane przez Trybcio86
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sądzicie, warto wystawić na sprzedaż Lian Li V2000B Plus II?

Na dzisiejsze czasy dość słabo wypada pod względem wentylacji i cable management. Mam 2 panele boczne, bez okna, oraz z oknem i na dole kratką pod chłodnicę 360mm, może też 420mm.

Zastanawiam się czy jest sens ją wystawiać na sprzedaż, oraz za ile?

Albo dam sobie spokój ze sprzedażą i przełożę do niej PC z domu rodzinnego, bo obecnie siedzi w jakiejś starej, białej, z 2000 roku, bez zaślepek w zatokach 5,25 :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.02.2023 o 11:13, kwiatek13 napisał:

Jak sądzicie, warto wystawić na sprzedaż Lian Li V2000B Plus II?

Na dzisiejsze czasy dość słabo wypada pod względem wentylacji i cable management. Mam 2 panele boczne, bez okna, oraz z oknem i na dole kratką pod chłodnicę 360mm, może też 420mm.

Zastanawiam się czy jest sens ją wystawiać na sprzedaż, oraz za ile?

Albo dam sobie spokój ze sprzedażą i przełożę do niej PC z domu rodzinnego, bo obecnie siedzi w jakiejś starej, białej, z 2000 roku, bez zaślepek w zatokach 5,25 :E

to jest nisza - musisz trafic na odpowiedniego kupca - ja streacoma pasywnego mialem na allegro wystawionego rok za 600zł, zszedlem nawet na 500 , a dawali mi 300 (z blokiem z heatpipami) -  zrozumialem tez ze nie ma sensu obnizac ceny - bo jak nowa kosztuje 1200 to jak bedzie ktos kto bedzie szukał to nawet 300zł mniej niz nowa jest ok, podnioslem do 700- albo 750 znowu i w koncu poszla ;)

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jest wspaniała ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi