Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To ta na zasilacz SFX ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to duża buda, normalnie ma miejsce na 2 pełne zasilacze atx

już sprzedana

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@MarcoSimone Do niej na górę AIO powinno mieć chyba dłuższe węże. Mój Celsius S36 raczej odpada :) 

Edytowane przez ketrab666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• No właśnie. Coś za coś. Szkłem tyłka raczej się nie utrze i już lepiej chyba być śliwką w kompocie z dużą ilością VRAM. RAM tani, pobiera mało energii, więc niech lepiej tak optymalizują gry by zmniejszyć obciążenie obliczeniowe GPU, nawet kosztem większej zajętości VRAM. ... a producenci kart graficznych, niech dają więcej VRAM, w takie cenie, w jakiej to na prawdę kosztuje (czyli nie aż 500zł za 8GB, jak to postuluje nVidia w RTX 4060Ti 16GB wzgl. wersji 4060Ti 8GB)
    • Oj oj (!)... dziś są na trawnikach samobieżki z softem, więc... no nie wiem, nie wiem.
    • Crunch nie jest potrzebny, to wydawcy go wymagają bo za mało kasy zarobią, czemu w muzyce metalowej tego nie ma, można sobie jak Dodhaimsgard nagrywać płytę raz na 8 lat, bo mogą, mają wolną rękę i im wytwórnia nie patrzy na ręce i nie przyspiesza wydania płyty, będzie kiedy będzie. Kolejnego albumu Dodhaimsgard oczekuję coś koło 2031 roku.
    • Bo trzeba przełączyć myślenie i patrzeć na te produkcje, jak na avengersów albo inne SW. To nie jest dokument, a kino rozrywki. Ma być niesamowicie, głośno, widowiskowo i nieprawdopodobnie, i to z każdym odcinkiem bardziej, bo po co robić kolejny "słabszy" od poprzedniego?  
    • A ja głupi myślałem, że brak lekkiej modyfikacji kodu aby na PC gra skorzystała z 25GB RAMu dla siebie, zamiast mielić dyskiem nonstop i kisić się w 7-10GB, to już jest szczyt olewactwa. Taką (w sensie popularności, to wielk hit) grę dać takiemu studiu. Ja pier(niki lubię) PS. A po patchu i tak jak ruszysz szybko myszką to się VRAM zatyka i albo znowu problemy albo czekasz aż normalne tekstury "wskoczą".  Super. Następnie niech Gran Turismo dadzą do sportowania jakiejś firemce z Etiopii. Byndzie taniej, szefie!
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...