Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Boeye

Brak obrazu z ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co może być przyczyną braku obrazu na tv z konsoli ps3? Konsolę podłączyłem przez zestaw który był w komplecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np. ustawienia, że obraz jest na wyjściu HDMI a podłączyłeś Scart. Wystarczy odpowiednio zresetować konsolę i przy uruchamianiu wykryje odpowiednie wyjście. Sprawdź w gugel bo nie pamiętam czy wystarczy przytrzymać reset do jednego piknięcia czy więcej razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej satelita też była podłączona przez scard czy jak się to nazywa i obraz był normalnie wyświetlany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak konsola jest ustawiona na HDMI, a podłączona przez SCART to nie będzie obrazu, dlatego musisz zresetować jej ustawienia (trzymasz power do pierwszego piknięcia), a ona przestawi Ci się na SCART'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej satelita też była podłączona przez scard czy jak się to nazywa i obraz był normalnie wyświetlany

Tu chodzi o konsole, nie o telewizor ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

włączając konsole trzymaj przycisk power, aż usłyszysz piknięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Jeden woli córkę drugi teściową. Ogólnie każdy by chciał jak najwięcej km oesowych, ale w której z gier do których tak wzdychasz miałeś rzeczywiste OSy przeniesione do świata gry? To jest zupełnie inny nakład pracy, niż zaprojektować jakieś tam OSy jak się komu podoba. A jeśli już jest ich tyle ile jest, to ja się akurat cieszę, że można je przejechać jako całość. 20-30 km OS to jest zupełnie inne doświadczenie, zupełnie inne podejście do jazdy, niż takie odcineczki po 5 km. Akurat ja fizykę z 2.0 bardzo lubiłem, wg mnie była lepsza od tej z jedynki, mimo że i tamta była super, specjalnie do Dirt Rally kierownicę kupiłem przecież. To jest popadanie w (błędne) przekonanie, że zawsze i na pewno "trudniej" oznacza "bardziej realistycznie", gdzie np. balans masą auta w 2.0 był dużo lepszy, bardziej wyczuwalny i bardziej używalny na swoją korzyść.
    • Wsadzić rodziców... jak długi mogą przechodzić na dzieci itp , to dla przykładu wsadzić ojca lub matkę za czyny bombelka i zobaczymy czy synuś by wrócił, bo by mu się szkoda rodziców zrobiło... marzenia ściętej głowy... 
    • Pisałem do nich tydzień temu. Zero reakcji. Ta karta niema dual bios. W razie czego nie jest po gwarancji jak się zabawa w podmianę BIOS nie uda? Sprawdziłem jeszcze raz. Nie da rady zejść poniżej 1000RPM. To ciekawe. Model mamy identyczny, RTX 4090 Suprim X.
    • Może widzą u Ciebie zaawansowana cyberpsychoze i sumienie się odzywa u nich 
    • Zasilacz da rade. Pomijajac juz fakt, ze karta i tak nie bedzie w pelni obciazona gdyz Twoj procesor jest dla niej za slaby.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...