Skocz do zawartości

Killer85

Forumowicze
  • Liczba zawartości

    14927
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

245 Excellent

O Killer85

Ostatnie wizyty

106144 wyświetleń profilu
  1. Killer85

    AMD NAVI

    Obejrzałem i tam są wyższe ustawienia niż u mnie i nie ma takich dropów
  2. Bez jaj...Chyba że nie chcą aby się sprzedawała
  3. Killer85

    AMD NAVI

    Owszem...internety nie wspominają o tym Wcześniej na GTX 1660 SUPER tak nie było
  4. Killer85

    AMD NAVI

    To jest nienormalne bo jak tak się dzieje na najniższych detalach to coś jest nie halo i to mocno Dysk mam NVME więc to nie czasy HDD
  5. Killer85

    AMD NAVI

    Wcześniej testowałem to i ściągniecie limitu nic nie dało...był wysoki FPS i "chrupało" Teraz też to jest z 115FPS na 80FPS i chrupie Wyznaczyłem obszar testowy w grze i one tam zawsze występują GPU nic nie wykorzystuje poza grą Będę testował...
  6. Killer85

    AMD NAVI

    Będę testował Testowałem VBIOS oryginalny i było to samo ale sprawdzę to ponownie używając CRU: restart64.exe
  7. Pobór mocy... Ty olewasz ja nie Ale sposoby na tą przypadłość zostały mi podane
  8. Czyli było to samo jednak jak u mnie Zatem będę próbował tych rad co mi podano
  9. Tak Odnośnie tego dostałem porady ale rozkminiam jak to możliwe
  10. Killer85

    AMD NAVI

    Odpaliłem Diablo i nie się nie działo Ale ogólnie nie trzeba tego robić jak wszystko działa? Jest jeszcze jedno ale...Wynik w Time Spy nie zmienił się
  11. Sprawdzi ktoś w Diablo Ressurected działanie karty i czy ma takie coś jak ja? Tak rozkminiam...mamy te same monitory i te same karty(wcześniej miałeś) wiec teoretycznie powinno być tak samo a mi zegary pamięci nie spadały w IDLE Miałeś coś niestandardowo ustawionego w monitorze(mój IPS)? Biorę pod uwagę jeszcze winę kabla DP
  12. Killer85

    AMD NAVI

    Sprawdziłem ten trop wgrywając bios z tematu o karcie+wyłączając DS_GFXCLK Jest tak samo...wybrałem miejsce testowe i jest ciągle to samo Zmniejszenie detali na LOW nic nie zmienia i jest tak samo
  13. Killer85

    AMD NAVI

    Jasne Po moim sposobie ustawiania nastawy były te same-sprawdzałem Pobrałem znowu CRU i jest tak Widać że niema natywnej rozdziałki w Extention Block Mam ją zatem sam dodać? Resztę będę testował
  14. Killer85

    AMD NAVI

    O to to Wcześniej nikt o tym nie wspominał
×
×
  • Dodaj nową pozycję...