Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pwn

Call of Duty: Black Ops III

Rekomendowane odpowiedzi

A na głównej było ...

A zapas roczny chipsów i piwa ale od kogo to już nie doczytałem :E

wielka szkoda smaka mi narobiłeś :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po zmianie wartości w ini pomogło ale tylko troszkę :/ przycina dalej ale nie tak mocno, masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po zmianie wartości w ini pomogło ale tylko troszkę :/ przycina dalej ale nie tak mocno, masakra.

jaki sprzęt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jakbyś w rajdy grał to zabrzmiało :E

A które to są te lepsze ... bronie ? :o

A na głównej było ...

A zapas roczny chipsów i piwa ale od kogo to już nie doczytałem :E

ta broń man of war, zawsze ją widzę jak ktoś mnie "sieknie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem ale chyba robię coś źle w ostatniej misji w momencie jak zaczniemy walkę z APS http://www.gry-onlin...=1657&PART=1250  i jak jesteśmy przed budynkiem w którym jest Hendricks, chodzi o to że w tym momencie w nieskończoność pojawiają mi się roboty jak i 2 duże roboty bo bokach i jeden odrzutowiec nad głową i mogę ich tak rozwalać z 20 minut a oni na nowo się pojawiają gdy podejdę bliżej zostaje otoczony i nie mam szans a gdy stoję z tyłu cięgle mi się oni spawnują nie wiem o co chodzi

jakieś rady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki sprzęt?

HD 7870@1200 2GB,8GB RAM, phenom x6 3,8Ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby tak, ale gta 5 śmiga, BF hardline chodził na full tylko z tą grą mam takie problemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby tak, ale gta 5 śmiga, BF hardline chodził na full tylko z tą grą mam takie problemy

bo ta gra ma takie wymagania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi nic z waszych porad nie pomogło pomimo GTX 980 G1, i7-4770K i ram 12GB. Mam wszystko na maxa ustawione tylko cienie na minimum i zmienione ini i nadal takie spadki fps że się chce płakać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi nic z waszych porad nie pomogło pomimo GTX 980 G1, i7-4770K i ram 12GB. Mam wszystko na maxa ustawione tylko cienie na minimum i zmienione ini i nadal takie spadki fps że się chce płakać.

no to twój przypadek jest jakiś dziwny a pewno to przestawiłeś w ini?

MaxFrameLatency = "3"
VideoMemory = "0.75" 
BackbufferCount = "3" 

ja właśnie skończyłem kampanie ze średnią fps 59.9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajdzie się jakaś pomoc?

dodam że jak ustawiłem na domyślne w grze to z max ustawień dało mi na wysokie i gra jako tako działa lecz zdażają się momenty ze spadkiem fps. ale no sorry to nie ma aż takich wymagań żeby mój gtx980 nie wyrabiał z i7-4770k...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej sprawdził bym czy nie masz jakichś wirusów bo widziałem tą grę na i7 4790K bez oc i GTX 980 i nie było problemów przy full HD monitorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

240 i synchro wyłączone

Ustaw na 60 i włącz Vsync. Ja tak mam + te zmiany w ini i gra działa praktycznie ze stałym fps 60. Ustawienia all max, cienie wysokie i fxaa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to normalne że nagle karta daje max obroty i grzeje się do prawie 70 stopni? karta nie kręcona na fabrycznych. dodam że w wieśku i w gta v nie mam takiego czegoś i komp nie zamienia się w piekarnik po 30min grania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba była jakaś aktualizacja, bo teraz śmiga mi 90-55FPS :D (7870@1200MHz, 8GB RAM, Phenom X6)

tekstury wysokie reszta medium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co naklikałem, ale nie mogę ustawić tekstur na "Extra" (maksymalnie tylko "High"). Podobnie jest z opcją Order Independent Transparency i tam jest tylko "Medium". Pomoże ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bug po najnowszym patchu, kilka osób w multi miało ten sam problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź :thumbup: Tak właśnie myślałem, że to wina najnowszego patcha. Mam nadzieję, że to połatają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, też macie problem z serwerami. Cały czas nie idzie się połączyć by grać multi. Wyskakuje jakiś błąd. Wiadomo co się dzieje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...