Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pwn

Call of Duty: Black Ops III

Rekomendowane odpowiedzi

5RfsgAq.png

Data wydania: 6 Listopada ; PC, PlayStation 4 i Xbox One

- gra powstaje na zmodyfikowanym silniku znanym z Advanced Warfare

- servery dedykowane - tak -pcdev

- wyszukiwarka serverów ? "we will be talking about that a bit later." -pcdev

- prywatne servery nierankingowe? J/W - jeszcze nie wiadomo

- fps cap ? prawdopobodnie brak lub 300

- beta test ograniczony do pre orderów

FABUŁA

Akcja toczy się w roku 2065 i prezentuje mroczną, iście cyberpunkową wizję przyszłości. Robotyka,cybernetyka i inżynieria genetyczna uległy dynamicznemu rozwojowi, prowadząc do rozpowszechnienia implantów i innych udoskonaleń, które zacierają granicę między ludźmi i maszynami, a zarazem generują wiele nowych tarć i konfliktów w społeczeństwie.Gracz dołącza do amerykańskich sił specjalnych (tytułowych Black Ops), korzystających ze wspomnianej wcześniej technologii DNI. Nasz oddział ma za zadanie zbadać krytyczny incydent z udziałem innej jednostki tego typu – wysłani na misję,koledzy z armii nieoczekiwanie odłączyli się od sieci DNI i zapadli pod ziemię.Samo w sobie nie byłoby to może bardzo niepokojące w skali globalnej, gdyby nie fakt, że tuż po zniknięciu oddziału doszło do największego w dziejach wycieku tajnych rządowych danych.

COOP

możliwość przechodzenia kampanii w kooperacji, maksymalnie czterech graczy

MULTI

~podkręcenie dynamiki rozgrywki – osiągnięto to dzięki wprowadzeniu nielimitowanego sprintu,długich ślizgów w biegu oraz plecaka umożliwiającego wykonywanie wysokich i wpełni kierowanych skoków. Oprócz tego zaimplementowano bieganie po ścianach (zopcją zmiany kierunku ruchu) oraz nurkowanie połączone z walką pod wodą.

~SYSTEM KLAS:. Przed rozpoczęciem zabawy użytkownik wybiera jednego z dziewięciu tzw. specjalistów – każdy dysponuje unikalną superumiejętnością i specjalną bronią. Aby móc skorzystać zjednego lub drugiego, trzeba napełnić swoisty pasek energii, eliminując przeciwników i realizując cele rozgrywek. Oprócz tego specjaliści mają indywidualny wygląd (który można dodatkowo personalizować) oraz własne rysy biograficzne. Oto ujawnione dotąd klasy: Ruin – naszpikowany implantami szaleniec, który kocha wojnę. Umiejętność: krótkotrwałe zwiększenie szybkości ruchu. Broń: kolce grawitacyjne (uderzenie nimi w ziemię przy lądowaniu powoduje olbrzymie obrażenia obszarowe); Seraph – córka jednego z bossów przestępczego światka. Umiejętność: Combat Focus (na chwilę zwiększa napływ punktów). Broń: anihilator (potężny rewolwer, który jednym strzałem zabija każdego stojącego w linii prostej); Outrider – dziewczyna z przedmieść brazylijskiego miasta. Umiejętność: Pulse Vision (ujawnia na krótko lokalizację przeciwników w okolicy, pozwalając widzieć ich przez przeszkody). Broń: łuk strzelający eksplodującymi pociskami; Reaper – robot bojowy. Broń: działko obrotowe. Umiejętność: Glitch (cofnięcie do miejsca, w którym przebywało siępięć sekund wcześniej).

~Pick 10– gracz ma do dyspozycji 10 punktów, za które wyposaża się w specjalne umiejętności (perki)oraz broń i inne elementy wyposażenia. Gunsmith to z kolei nowość funkcjonująca w obrębie tego systemu – rozbudowana mechanika modyfikowania i personalizowania środków zagłady.

Minimalnie wymagania:

Windows 7 / 8 / 8.1(64-bit)

Core i3-530 (2.93 GHz) /AMD Phenom II X4 810 (2.60 GHz)

6 GB RAM

GeForce GTX 470 (1GB) /AMD Radeon HD 6970 (1GB)

BETA TEST

Po raz pierwszy od wielu lat nowa odsłona Call of Duty zostanie udostępniona graczom do wypróbowania przed rynkowym debiutem. W beta testach Black Ops III będą mogły jednak wziąć udział tylko osoby, które złożą zamówienie przedpremierowe na grę.

źrodło:gry-online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, liczyłem na World at Wat II.

Swoją przygodę z CODami skończyłem na MW2 (do tej grałem we wszystkie części), teraz czekam na powrót do II WŚ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również miałem nadzieję, że to jednak będzie WaW2... Ale jako że multi w Black ops 2 jest moim ulubionym z wszystkich codów to może się skuszę. O ile nie dadzą żadnych jet packów jak w ostatniej części ;P I oby nie było szybkiego zabijania jak w Ghosts.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulację dla autora, jesteś pierwszym twórcą i autorem tematu o grze dla gimbusów :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CoD jest ja Fifa i Assasin Creed musi wyjść nowy co rok. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu, po tylu latach posuchy, nowy CoD. Modły zostały wysłuchane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zrzędzita. Blops1 w singlu było fajne. Misja z sr-71 i kierowaniem oddziałem na ziemi, ze startem rakiety? Nie było fajne?

Chciałbym żeby trójka poszła całościowo w klimaty zsrr końca lat '80, sabotujemy jakieś ruskie wunderwaffe z nieograniczonym budżetem itp. ostatnim "bossem" mógłby być np.

http://www.buran.fr/bourane-buran/img/prepa-pastir3-grand.jpg

którym mieliby wystrzelić np. to

http://www.thelivingmoon.com/41pegasus/04images/Russian/Polyus/Polyus_800.jpg

(to miał być laser do zestrzeliwania satelitów)

Żeby cała kampania tam była, latamy cichcem po tych bezkresnych stepach, łąkach, leżąc w ciepłej trawce likwidujemy niczym w stalkerze z daleka obronę rozległych obozów żeby uwolnić z gułagu jakiegoś naukowca, przez śniegi wkradamy się do tajnych baz na syberii, w kazachstanie wykradamy plany rakiet- tu prosta, zacofana wioseczka w promieniach zachodzącego słońca i nagle zejście pod ziemię a tam tajna baza z supernowoczesną ('80) techniką.

Ach się rozmarzyłem. Kurde to nie stalker2, to kolofdjuti... :(

Znając życie co 15min. będą przebitki na inny kontynent, i inny czas... Jak jeszcze do tego pójdą w przyszłość to już w ogóle lipa. Ale można by to zrobić dobrze, akurat ta seria ma potencjał. Szkoda że w dwójce ten potencjał kompletnie pogrzebali.

EDIT

welp, tyle w temacie zimnej wojny :lol2:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1026460

...

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeee tylko nie to, na tym teaserze widać postać jak z okładki BO1 ale wydaje mi się że jest ubrany w jakiś futurystyczny pancerz [:|]

eeeeh....dajcie spokój, tak liczyłem na World at War 2 :(

Mam nadzieje że jeszcze kiedyś ktoś pójdzie po rozum do głowy i zrobią CoD'a z prawdziwego zdarzenia, marzy mi powrót na mapę Carentan albo Stalingrad, to był dopiero klimat :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby były exosuity ;) AW to mój ulubiony CoD na multi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby były exosuity ;) AW to mój ulubiony CoD na multi ;)

Największe g@#$%$ jakie widziały moje oczy, ale to pewnie kwestia wieku, nie bawią mnie już takie zabawki, ale młodzież lubi takie fajerwerki, futurystyczne zabawki, to samo jest teraz z filmami, chłam napakowany efektami specjalnymi wprost z komputera ale to się sprzedaje i tylko o to chodzi. Moim zdaniem za dużo jest już gier w takich klimatach (Titanfall, Advanced Warfare, a teraz jeszcze Black Ops 3(?). Ehh... tak jestem już dinozaurem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeee tylko nie to, na tym teaserze widać postać jak z okładki BO1 ale wydaje mi się że jest ubrany w jakiś futurystyczny pancerz [:|]

eeeeh....dajcie spokój, tak liczyłem na World at War 2 :(

Mam nadzieje że jeszcze kiedyś ktoś pójdzie po rozum do głowy i zrobią CoD'a z prawdziwego zdarzenia, marzy mi powrót na mapę Carentan albo Stalingrad, to był dopiero klimat :E

Pograłbym na multiku w odświeżonego Carentan i Toujane :o

Do tego jakiś porządny single...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Największe g@#$%$ jakie widziały moje oczy, ale to pewnie kwestia wieku, nie bawią mnie już takie zabawki, ale młodzież lubi takie fajerwerki, futurystyczne zabawki, to samo jest teraz z filmami, chłam napakowany efektami specjalnymi wprost z komputera ale to się sprzedaje i tylko o to chodzi. Moim zdaniem za dużo jest już gier w takich klimatach (Titanfall, Advanced Warfare, a teraz jeszcze Black Ops 3(?). Ehh... tak jestem już dinozaurem :(

Rocznik 1991 więc nie wiem czy taka młodzież szczerbaty.gif

Po prostu lubię takie "skakanie". W młodości Quake i UT, więc jak zobaczyłem Titanfall to zazdrość mnie ogarnęła, gdyż nie wyszedł na konsole Sony. AW pokochałem od pierwszej zapowiedzi i już wtedy wiedziałem, że to CoD dla mnie, mimo, że mam dosłownie wszystkie części thumbup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu lubię takie "skakanie". W młodości Quake i UT, więc jak zobaczyłem Titanfall to zazdrość mnie ogarnęła, gdyż nie wyszedł na konsole Sony. AW pokochałem od pierwszej zapowiedzi i już wtedy wiedziałem, że to CoD dla mnie, mimo, że mam dosłownie wszystkie części thumbup.gif

Też jestem fanem UT i Quake, w tej chwili jak chcę poskakać gram w Unreal Tournament 4 Alpha narazie, ale już miło się gra a nie CoDa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Phi, jak Ty mówiłeś na kupę papu, to ja ogrywałem Wolfa 3D. Rocznik 1985 bigsmile.gif  Co do Black Opsa to jestem zawiedziony (II to chyba najgorszy CoD ever, żeby nie było to gram w CoD-y tylko w singla bo multi mnie nie bawi), liczyłem na Ghost 2 lub właśnie WaW II.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągnięte z kodu źródłowego oficjalnej strony gry:

Call of Duty: Black Ops III to pierwszy tytuł z podserii Black Ops, który trafi na sprzęt nowej generacji. Call of Duty: Black Ops III przenosi graczy w ciemną, zakręconą wizję przyszłości, w której wyłoniła się nowa rasa żołnierzy Black Ops. Linie dzielące człowieka i technologie stały się niewyraźne, a robotyka zdefiniowała wszystkie działania wojenne.

buahahahaha :E rzygam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zrzędzita. Blops1 w singlu było fajne. Misja z sr-71 i kierowaniem oddziałem na ziemi, ze startem rakiety? Nie było fajne?

Pewnie, ze bylo fajne. Misja na Bajkonurze czy rejs lodka w Vietnamie przy akompaniamencie Rolling Stones tez byl przedni. Szkoda, ze fajnie zapowiadajacy sie odlam CoD (zimna wojna) kompletnie schamili tak jak reszte serii. Stad beka z kolejnej czesci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłbym na multiku w odświeżonego Carentan i Toujane :o

Do tego jakiś porządny single...

Ojj tak. Zwykła, prosta fabuła i realia które znamy, a nie pchają się w jakieś futurystyczne gówna, dla mnie z tego powodu CoD przestał istnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kwestia wieku, to kwestia jakości. Niech sobie będą futurystyczne zabawki, drony z zamontowanymi railami i egzoszkielety (Edge of Tomorrow widział?). Pod warunkiem, że dostaniemy równocześnie spójny scenariusz, pozbawiony taniego efekciarstwa. Dialogi nieociekające patosem na każdym kroku. Nieco szerszy tunel, oferujący większą swobodę gameplay'ową. Nowy silnik graficzny, nie wycinanie obiektów i tekstur ze starszych odsłon. Rozsądny model zniszczeń, bo nie przystoi dzisiejszej grze z tego gatunku, żeby tego nie miała. Dźwięk broni minimum na poziomie Battlefielda, a nie jakieś kapiszon party. Inna sprawa, że faktycznie już czas na powrót II Wojny Światowej, choć może to Szeregowiec Ryan, niedawno obejrzany, przeze mnie przemawia. ;) Tyle tylko, że nie bardzo chciałbym zobaczyć to w wydaniu współczesnego CoD'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...