Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

FurionWindRunner

Tajski boks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chodzę od jakgos czasu na tajski boks. Bardzo mi się podoba i dobrze się się tym czuję. Chodzę dwa razy w tygodniu po półtora godziny. To nie dużo uważam. Za jakieś 4 miaiasce urodzi się moje dziecko z czego jestem bardzo szczeliwy. Moja żona mowial ze będę musiał zrezygnować z treningów jak się dziecko urodzi. Bardzo mnie to zabolało. Z uwagi ze.to tylko 3 godziny w misesicu ponied zialek i czwartek. Nie chce odzywać treningów. Jednak czy powininelm i sie zająć dzieckiem czy powininlem zostać przy swoim. Raczej nie upijam się pije bardzo mało i rzadko. Zawsze staram być się przy żonie. Czy powininlem poswiwecic moja jedyna pasję?! Tylko dla tego że zeona tak chce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co jest dla ciebie ważniejsze ? dziecko i żona czy treningi ? ja przed dzieciakami z racji bycia trenerem miałem 11 treningów tygodniowo, niektóre prowadziłem, część była dla mnie, natomiast przy małych dzieciakach nie ma lekko i trzeba się poświęcić, w momencie kiedy pójdzie do przedszkola, potem szkoły odzyskasz czas i wrócisz na treningi a jak z żoną się dogadasz i nie pójdzie "na noże" to przecież dzieckiem też po jakimś czasie zajmujecie się na zmianę, żonę puścisz do kosmetyczki i na fitness a ona cię do baru i na tajski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym rzecz przecież trening mam tylko 2x w tygodni. I to jeszcze koło domu. Jednak boli mnie zrezygnowanie z treningów. Przecież jak np. Żona będzie chciała gdzieś iść np. Na shoping. Godzinę to nie odlaczna część jej życia. To ja zostanę z małym. Mam już 31lat. I czas biegnie do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest inny gatunek i inne postrzeganie rzeczywistości, zapytaj kogokolwiek kto w domu pracuje na komputerze jak kobieta zwłaszcza młoda matka to postrzega :) a 31 lat... młody szczawik, treningi Ci nie uciekną a jak dobrze pograsz, rzucisz (niby) coś na czym Ci zależy, żeby pomóc żonie, to ona to doceni, tak to śmiesznie działa, jest taki filmik o tym zagadnieniu kolesia ator od koment-ator na yt, całkiem trafnie ujęty temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro ma prawo do godzinnych shoppingów to po co pytasz? 3 godziny to 3/168 tygodnia <- nie chce mi się skracać, ale obydwie liczby są podzielne przez 3. Tym bardziej opiekując się dzieckiem w towarzystwie żony, która nie pozwala Ci 2x w tygodniu wyjść na trening będzie Ci potrzebna jakaś mała odskocznia. Lepiej pójść na trening niż chlać. Pozdrawiam i uważaj na spantoflenie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Też się zarejestrowałem na ITH.  Jednak jak przejrzeć to forum, to przed zalewem uchodźców z PCLaba było praktycznie martwe. Także coś tam musiało być mocno nie tak, albo było olewane przez właścicieli portalu. Teraz skorzystali na kasacji PCLab i dostają sporo świeżej krwi. Czy to wystarczy by tamto forum się utrzymało, czy też ludzie się rozejdą po necie, zobaczymy myślę że w ciągu ok roku maks dwóch. Z minusów to jest tam pełno toksycznych użytkowników, w tym pobanowanych z PCLaba czy trzymanych tu za twarz przez moderację, a tam dających popisy bez ograniczeń.   Z plusów to odbudowano tam strukturę tematów w ofiie z PCLaba.   P.S. Zobaczymy też czy rdzennym użytkownikom ITH spodoba się że uchodźcy narzucili swoją kulturę
    • IC Diamonda działał patent z podgrzaniem, a na Artcica nie  Oddałem kumplowi założył na 9600Pro gdzie oryginalne coś to był wyschnięty piasek 
    • Może zróbmy ulotki na drzewach porozwiejszamy ze szukamy ludzi,taka warszawa ma duzo miejsc na ulotek
    • ITH trochę się rozkręci i zyska wielu nowych użytkowników, ale sądzę, że nie będzie to aż tak prężnie działające forum jak PCL. Ludzie po upadku/zamknięciu ich najbardziej ulubionego miejsca w internecie dość często się rozpływają, przestają pisać.
    • No to odpoczywaj, tylko najlepiej zajmij sobie nick, bo już były śmieszki które podkradały nicki labowiczom.  Czekam na opinię, może do tego czasu sam zdążę przejść. Pytanie ile tak % mam ukończone gry jeśli I jest tam 'jak w domu', a nawet lepiej, bo administracja jest aktywna i nie ma wylane na forum. Ja bym jeszcze dodał że niektórzy pewnie już od dłuższego czasu byli z tym pogodzeni, tylko nikt dokładnie nie wiedział kiedy to nastąpi.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...