Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

WPW

pad pod gta5 pc

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Obecnie mam pada genesis pv65 i jest bardzo spoko ale niestety nie moge go zkalibrowac z gta 5. Nie da sie nie jest kompatybilny nie dzialaja kierunki strzalki kierunkowe ani gałki - przód tył itp. Przyciski funkcyjne typu x-b-a nie ma problemu. Wiec chciałbym droga kupna nabyc pada kompatybilnego z ta gra jak i z innymi. Z tego co wiem to najbardziej kompatybilny pad to ten z xboxa - w sensie dziala z wiekszoscia gier pc.

NP cos takiego

Microsoft Xbox One S Kontroler bezprzewodowy (czarny)

https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-czarny.bhtml

Problem jest taki ze według opisu

"Obsługa Bluetooth® w grach na komputerach i tabletach z systemem Windows 10" a ja mam windows 7.

Ew jest coś takiego jak

Microsoft Xbox 360 Kontroler bezprzewodowy czarny (adapter do PC w zestawie) nowa wersja

https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/microsoft-xbox-360-wireless-czarny-adapter-do-pc-w-zestawie-.bhtml

tutaj w opisie nie ma nic o win 10 wiec chyba powinien działać?

Adapter mam ze starego pada takie coś wpinane pod usb wiec chyba powinno zadziałać z każdym padem?

Suma summarum którego pada mi polecacie (najbardziej kompatybilny z grami pc i gta 5) . Jeżeli chodzi o cenę to jest ona nie istotna bardziej się liczy kompatybilność aczkolwiek nie ukrywam że na jakiegoś pada jak np xbox elite co kosztuje 500zł + to raczej nie mam ochoty wydawać pieniędzy. Wiec powiedzmy do 300 zł.

Coś mi możecie polecić?

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz od x360. Nie trzeba się bawić w zadne sterowniki, mapowanie klawiszy - podłączasz i po prostu grasz. Ja mam windows 10 i działa wszędzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość predatormax

bierz od x360. Nie trzeba się bawić w zadne sterowniki, mapowanie klawiszy - podłączasz i po prostu grasz. Ja mam windows 10 i działa wszędzie :)

Popieram. :thumbup:

Sam przeszedłem zarówno GTA V, jak i wiele innych gier na tym padzie i grało się świetnie, pad nie sprawia żadnych problemów, po prostu podłączasz go i grasz, w każdej grze na PC od razu masz wszystko pod niego ustawione. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...