Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Spl97

Radeon RX 6xxx / 7xxx (RDNA 2/3) - wątek zakupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam: 'Planujemy wysłać Twoje zamówienie 19.11.2020.'

Ale to  chyba pomyłka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Daxior napisał:

Ja mam: 'Planujemy wysłać Twoje zamówienie 19.11.2020.'

Ale to  chyba pomyłka...

nieee, część osób rzeczywiście ma taki status. Że wysyłka jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Radio_Tirana napisał:

nieee, część osób rzeczywiście ma taki status. Że wysyłka jutro.

W morele czy x-komie?

Z jakiej godziny macie zamówienia? Ja w morele z 15:01:58, końcówka nr zamówienia 816.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, k_ba napisał:

W morele czy x-komie?

Z jakiej godziny macie zamówienia? Ja w morele z 15:01:58, końcówka nr zamówienia 816.

X kom

końcówka : 134

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Mistol napisał:

To była ta premiera AMD czy to jutro? bo nie widzę żadnych kart :lol2: a jak za granicą z dostępnością?

Była i się zmyła.ale przecież AMD miało być przygotowane.. i coś nie pykało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W morele zwykła 6800 już wysłana, nawet nie mogli już anulować zgłoszenia, a kliknąłem z ciekawości czy w ogóle mają na stanie czy znowu ściema.

Od razu napisałem z prośbą a anulację, a Ci, że karta wysłana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie za niedługo pojawią sie 6800xt na Alledrogo po 4k zł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, kamilelo520 napisał:

Pewnie za niedługo pojawią sie 6800xt na Alledrogo po 4k zł ?

Nie. Ja daję tyle ile na rachunku + KW :P

PS. Dla kolegi szukam bo się spóźnił XD 

Edytowane przez Waskijestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Dr. Acula napisał:

W morele zwykła 6800 już wysłana, nawet nie mogli już anulować zgłoszenia, a kliknąłem z ciekawości czy w ogóle mają na stanie czy znowu ściema.

A zmienił Ci się status zamówienia czy tylko przez telefon Ci powiedzieli, że wysłana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, k_ba napisał:

A zmienił Ci się status zamówienia czy tylko przez telefon Ci powiedzieli, że wysłana?

Mejla dostałem, że wysłana.

Dzień dobry,

uprzejmie informuję, że w związku z tym, iż zamówienie zostało już skompletowane i przekazane do wysłania kurierem, nie mam możliwości, aby je anulować. W celu rezygnacji z zamówienia bardzo proszę nie odbierać paczki od kuriera, nie będą wiązały się z tym żadne konsekwencje.

Edytowane przez Dr. Acula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Dr. Acula napisał:

Mejla dostałem, że wysłana.

z której godziny zamówienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Te ostatnie premiery mają jedną fantastyczną zaletę - młodzi, którzy nie pamiętają PRL, mają okazję przynajmniej odrobinę poczuć smak starego systemu, chcesz coś kupić, a sprzedawca mówi "nie ma i nie wiadomo kiedy będzie " :D Piszę "odrobinę", bo te karty i cepy za jakiś czas się pojawią, a takiego np papieru toaletowego to latami nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Duperele29 napisał:

z której godziny zamówienie

2020-11-18 15:06:33
Skompletowane do wysłania (kurierem)

2 978,90 z

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
46 minut temu, InKline napisał:

PowerColor 6800xt w x-kom:

"Dzień dobry,
co najmniej jeden produkt z Twojego zamówienia nie jest jeszcze gotowy do wysłania.
Planujemy wysłać Twoje zamówienie 18.12.2020"

Teraz pytanie za milion punktów, czekać czy cancel i próbować w przyszłym tygodniu na AIB :-D

Czekaj i próbuj za tydzień z AiB. Co przyjdzie szybciej to odbierzesz i tyle.:biggrinparty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Pioneer83 napisał:

Czekaj i próbuj za tydzień z AiB. Co przyjdzie szybciej to odbierzesz i tyle.:biggrinparty:

Prawda - zero pomyślunku bo człowiek na adrenalinie siedzi aby wyrwać nową kartę do 1440p / 144hz bo mój R9 390 już nie wyrabia :)

Edytowane przez InKline
błędy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, krzyyss napisał:

Te ostatnie premiery mają jedną fantastyczną zaletę - młodzi, którzy nie pamiętają PRL, mają okazję przynajmniej odrobinę poczuć smak starego systemu, chcesz coś kupić, a sprzedawca mówi "nie ma i nie wiadomo kiedy będzie " :D Piszę "odrobinę", bo te karty i cepy za jakiś czas się pojawią, a takiego np papieru toaletowego to latami nie było.

Był i to bez większego problemu i wcale nie trzeba było mieć dojść w głównej hurtowni w Polsce lub w największych sklepach aby go upolować.
Dzisiaj to nawet jak masz dojścia to wyrwanie nowego GPU od AMD to zdecydowanie większy problem :E

Edytowane przez lukadd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Dr. Acula napisał:

Standard w morelach. Tam nie da się niczego odkręcić w zamówieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
5 minut temu, lukadd napisał:

Był i to bez większego problemu i wcale nie trzeba było mieć dojść w głównej hurtowni w Polsce lub w największych sklepach aby go upolować.
Dzisiaj to nawet jak masz dojścia to wyrwanie nowego GPU od AMD to zdecydowanie większy problem :E

Potwierdziłby to mój kolega, tylko jego ojciec był kierownikiem sklepu GS ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Waskijestem napisał:

Brawo - jak zwykle się spóźniłem :P 

Dzięki! I tak byłem wolny. Szukałem linka na twitterze morele, i przez wyszukiwarkę, dopiero po chwili znalazłem go na stronie głównej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie morele chyba wyśle:

6800xt

Status zamówienia: Skompletowane do wysłania (kurierem)
Data złożenia zamówienia: 2020-11-18 15:02:56

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, k_ba napisał:

Chyba mi się udało. 

Tak późno i się udało?! W x-kom to dostałbyś za 2 miesiące zamawiając o 15:01:58. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi