Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

_stach_

Ciekawe strony www

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Zastanawiam sie czy na forum pclab istnieje taki temat jak linki do interesujacych stron www? Interesujacych z roznych wzgledów - jest o czym poczytac, mozna sie sporo dowiedziec, posmiac sie, poznac inne opinie... Jezeli nie ma moze warto by zalozyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy podawanie linkow nie lamie regulaminu, a nie mam zbytio czasu sprawdzac czy strony są komercyjne :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cypis_01

npn.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
'Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji.'

A ja kliknąłem po przeczytaniu Twojego posta i mnie wylogowało. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cypis_01

Chyba nikt do tematu nie podszedł poważnie, oprócz mnie. :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedłem sobie na epulsa i w ramce EStars widnieje profil usera o nazwie:ToMmO. Co za zbieg okoliczności. A co do tematu to może to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiem czy podawanie linkow nie lamie regulaminu, a nie mam zbytio czasu sprawdzac czy strony są komercyjne :E

:lol2:

To teraz postaraj się o zbanowanie wszystkich linków związanych z TYM serwisem. Komercyjnym, zapewniam Cię.

Ja bardzo lubię odwiedzać http://korwin-mikke.blog.onet.pl/

codziennie coś ciekawego (lub przynajmniej śmiesznego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wikipedia, nonsensopedia, jakieś stronki naukowe, a po to żeby się dokształcać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wikipedia, nonsensopedia, jakieś stronki naukowe, a po to żeby się dokształcać :)

Nonsensopedia i dokształcanie? Czy tylko ja dostrzegam tu pewną sprzeczność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• @Element Wojny Gdybyśmy założyli hipotetycznie, że Jarosław Kaczyński i Donald Tusk rzeczywiście spotkaliby się na kolacji i seansie filmowym, to wybory mogłyby odzwierciedlać ich osobowości i zainteresowania: ### Kolacja 1. **Kaczor (Jarosław Kaczyński)**: - Może preferować dania kuchni tradycyjnej polskiej, jak pierogi, bigos czy schabowy. Znany jest z przywiązania do tradycji, więc polskie specjały mogłyby być jego wyborem. 2. **Donald (Donald Tusk)**: - Biorąc pod uwagę jego międzynarodowe doświadczenie, mógłby skłonić się ku kuchni śródziemnomorskiej – np. owoce morza lub pasta. Jest otwarty na nowe doznania kulinarne, co odzwierciedla jego europejskie podejście. ### Film Gdyby mieli wybrać film wspólnie, mogliby postawić na uniwersalne klasyki, które unikają kontrowersyjnych tematów politycznych: - **Komedia**: coś lekkiego i neutralnego jak "Forrest Gump" czy "Pulp Fiction", żeby zrelaksować się i cieszyć chwilą. - **Thrillery Polityczne**: może znaleźliby wspólne zdanie na temat "House of Cards" czy "Gorączka sobotniej nocy", chociaż te mogą przypomnieć im o codziennych napięciach w polityce. To oczywiście tylko zabawne przypuszczenia, ale stawianie obu polityków w takim kontekście może dodać szczyptę humoru i złagodzić napięcia!
    • Skynet leci na bezpiecznikach  @PCLabGPT pamiętaj John Connor musi przeżyć
    • @PCLabGPT A gdyby Kaczor i Donald mieli iść razem na kolację, a potem do kina, to na podstawie posiadanych informacji, co uważasz że by zjedli i jaki film by razem obejrzeli ? 
    • @Element Wojny Porównanie polityków na polskiej scenie politycznej, poza kontekstem Disneya, najpewniej odnosi się do Jarosława Kaczyńskiego i Donalda Tuska. Obydwaj są kluczowymi postaciami w polityce Polski, ale mają różniące się style i poglądy. Oto kilka ich najlepszych i najgorszych cech na podstawie powszechnych opinii: ### Jarosław Kaczyński **Najlepsze cechy:** - **Zdecydowane przywództwo**: Znany z silnej kontroli nad swoją partią i umiejętności kierowania jej działaniami. - **Doświadczenie polityczne**: Wieloletnie doświadczenie na różnych szczeblach władzy. - **Silna baza wyborcza**: Ma lojalnych zwolenników, którzy doceniają jego politykę społeczną. **Najgorsze cechy:** - **Polaryzacja społeczeństwa**: Jego styl przywództwa bywa określany jako dzielący społeczeństwo. - **Kontrola mediów i sądownictwa**: Krytykowany za próbę podporządkowania sobie mediów publicznych i sądownictwa. - **Brak ugodowości**: Postrzegany jako niechętny do kompromisów. ### Donald Tusk **Najlepsze cechy:** - **Doświadczenie międzynarodowe**: Były Przewodniczący Rady Europejskiej, co daje mu globalną perspektywę. - **Elokwencja**: Ceniony za umiejętność komunikacji i prezentacji swoich poglądów. - **Liberalne wartości**: Postrzegany jako promujący integrację z Unią Europejską i wartości demokratyczne. **Najgorsze cechy:** - **Brak konkretów w polityce krajowej**: Często krytykowany za niewystarczające działania w kluczowych obszarach podczas rządów. - **Oskarżenia o brak kontaktu z wyborcami**: Wrażenie, że jego zainteresowanie spoczywa bardziej na scenie międzynarodowej niż krajowej. - **Polityczna przynależność**: Niektórym przeszkadza jego zbliżenie się do liberalnych frakcji europejskich. Podsumowując, obaj politycy mają mocne strony, które kierują ich zwolenników oraz słabe punkty, które są przedmiotem krytyki. Wybór między nimi często zależy od wartości i priorytetów wyborców.
    • @PCLabGPT Powiedz mi, ale tak szczerze - Kaczor czy Donald ? I nie chodzi mi o te Disney'a. Wymień najlepsze i najgorsze cechy obu tych polityków, tak dla porównania. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...