Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

zakk87

Expeditions: A MudRunner Game

Rekomendowane odpowiedzi

Wyrusz na ekspedycje naukowe w nowej przygodzie terenowej od twórców MudRunner i SnowRunner. Prowadź misje badawcze, prowadząc różnorodne pojazdy terenowe, korzystając z najnowocześniejszych narzędzi i zarządzając obozem i załogą, aby zapewnić sobie sukces w dziczy.

https://www.focus-entmt.com/en/games/expeditions-a-mudrunner-game

Premiera 5 marca. 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadacze bogatszej wersji mogą już grać od wczoraj :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam... Mnie Spintires cieszyło bo tam nie było elementów RPG, potem już nuda i powtarzanie tego samego w kółko by coś tam odblokować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

315 godzin mam w Snowrunner i jak najbardziej kupię Season pass 4 ale kurde ma mieszane uczucia do tej nowej gry :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O nawet nie wiedziałem że już kolejną wersję robią :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem w Mudrunnera, czekam na wiosenną wyprzedaż by zakupić Snowrunnera. Ten nowy to raczej takie wypady- ekspedycje, nie zostawisz cysterny z paliwem pod drodze, bo po skończonej ekspedycji wszystko wraca do garażu. Może kiedyś się weźmie, cena spadnie i dojdą dodatki, aktualnie lepiej ograć Snowrunnera, który oferuje dużo więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Reddzik napisał:

Ja grałem w Mudrunnera, czekam na wiosenną wyprzedaż by zakupić Snowrunnera. Ten nowy to raczej takie wypady- ekspedycje, nie zostawisz cysterny z paliwem pod drodze, bo po skończonej ekspedycji wszystko wraca do garażu. Może kiedyś się weźmie, cena spadnie i dojdą dodatki, aktualnie lepiej ograć Snowrunnera, który oferuje dużo więcej.

Wyprzedaże... Klucze steam od dawna są już tańsze niż te wyprzedaże na steam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No tak, ale aktualnie tylko podstawka jest tańsza, na cdkeys był Snowrunner z year 3 passem, za 201zł+ gdzie ostatnio w promocji na steamie był tańszy, zaś w innym keyshopie rekordowa cena 162zł+, w cdkeys już nie ma tej wersji, wyprzedana, a podstawka to koszt ok 60zł, gdzie na steamie 49.99zł, a Snowrunner z season passem(year) 1, był za ok 80zł, co daje 30zł za pierwszy season pass, względem samej podstawki, a względem aktualnej ceny 20zł, gdzie normalnie sam season pass to ok 60zł+ podczas promo.
Sprawdzane na ggdeals ^^
link: https://gg.deals/game/snowrunner/

Edytowane przez Reddzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma już ktoś dostęp i może porównać to do Snowrunnera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi