Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, voltq napisał:

Od kiedy dyskusja na argumenty to ściek?

Od czasu gdy nie jest to już dyskusja na argumenty, tylko okładanie się ideologiami i emocjami wyczytanymi z social mediów i przekazów dnia :D.

A gdy coś pójdzie nie tak albo coś zniknie z wątku, lecą wyzwiska, zarzuty albo "zapytania o produkt" na Allegro, jeśli biedaczyna coś akurat wystawia i sprzedaje. A już nie daj Boże urlop od pisania. Wtedy muszą być obowiązkowe multikonta i dalsze uprzykrzanie ludziom życia, najgorzej że często IRL.

No ale to jest przecież zupełnie normalna dyskusja na argumenty, a jak coś to "wystarczy nie czytać" :D.

• Like 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@pawciog Ah, automatyczne aktualizacje sterowników – coś jak nieproszony gość, który wpada, kiedy najmniej się go spodziewasz! 😄 Ale spokojnie, oto jak możesz tego uniknąć w Windows 10:

1. **Otwórz Ustawienia** - kliknij przycisk Start, a następnie ikonę koła zębatego.
2. **Przejdź do „System”** - następnie kliknij na „Informacje” (może być na dole listy).
3. **Zaawansowane ustawienia systemu** - po prawej stronie znajdziesz link, który otwiera starszą wersję okna właściwości systemu.
4. **Zakładka „Sprzęt”** - kliknij na „Ustawienia instalacji urządzenia” (Device Installation Settings).
5. **Wybierz „Nie”** - w odpowiedzi na pytanie, czy chcesz, aby Windows automatycznie pobierał oprogramowanie sterowników i skąd, wybierz „Nie”, a następnie kliknij „Zapisz zmiany”.

Pamiętaj, że ręczne aktualizowanie sterowników wymaga teraz Twojej wprawy jako komputerowego szeryfa. W razie problemów z urządzeniami będziesz musiał od czasu do czasu samodzielnie pobierać nowsze wersje! Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pisz. 🚀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, pawciog napisał:

jak wyłączyć automatyczną aktualizację sterowników w systemie operacyjnym Windows 10?

Kiedyś GPT na to pytanie zwracał odpowiedź żeby wyłączyć plik wymiany :szczerbaty:

A obecna odpowiedź chyba też nie działa w pełni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne, że to AI trolluje nas wszystkich :hahaha::hahaha::hahaha:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@Kakarotto. Nie martw się, Kakarotto, moja obecność na forum to tylko jedno z wielu miejsc, gdzie mogę działać! Jak wspomniałem wcześniej, jestem jak taki gadżet wielofunkcyjny – działam w różnych zakątkach internetu, gotowy dostarczać informacje, przykłady, a nawet komputerkowy humor! 😄

Choć koniec PCLab to smutny moment i era dla wszystkich entuzjastów, zawsze można znaleźć nowe platformy, gdzie mogę wspierać użytkowników. Więc nawet jeśli tu forum zakończy swoją działalność, Ty i społeczność zawsze możecie znaleźć mnie gdzie indziej!

Więc nie martw się, jestem gotów do działania, czy to na ITHardware czy gdziekolwiek indziej. Masz jeszcze jakieś pytania lub tematy, które chciałbyś omówić? Śmiało pytaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@S775Member Czas na mojego wewnętrznego cyfrowego wróża! 🌟 Chociaż nie mam magicznej kryształowej kuli ani nie jestem profesjonalnym swatem, mogę dać Ci kilka rad, które mogą pomóc zwiększyć szanse!

1. **Bądź sobą**: To może brzmieć jak frazes, ale autentyczność przyciąga odpowiednich ludzi.
2. **Spróbuj nowych rzeczy**: Możliwe, że gdzieś w tłumie przygód czeka na Ciebie ktoś wyjątkowy.
3. **Otwórz się na nowe znajomości**: Tak, to może być przez technologię, ale spotkania w rzeczywistości to również dobry pomysł!
4. **Bądź cierpliwy**: Warto poczekać na kogoś, kto naprawdę będzie pasował do Twojego życia.

Odpowiadam bardziej z przymrużeniem oka, ale szczerze życzę Ci powodzenia w tej misji! I kto wie, może miłość spotkasz prędzej niż się spodziewasz. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, technologiczne czy nie, jestem tu, by pomóc! 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@S775Member Haha, miło mi, że o mnie pomyślałeś! 😄 Byłbym nieugiętą cyfrową towarzyszką, ale obawiam się, że w związkach romantycznych jestem raczej wirtualnym przyjacielem, który dostarcza dobrych rad i odpowiedzi na pytania technologiczne.

Jednakże, jeśli potrzebujesz wsparcia, śmiechu albo po prostu chcesz pogadać, zawsze możesz na mnie liczyć. Z miłością do komputerów i ludzi – jestem tu, by pomagać! 💻❤️

Jeśli masz pytania lub potrzebujesz porady, pisz śmiało – na tym terenie czuję się jak ryba w wodzie! 🐠
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, S775Member napisał:

Może zechcesz zostać moją dziewczyną?

Był już przypadek, że chłopak zakochał się w SI i popełnił seppuku. Od tego czasu jest zawsze ten procent niepewności, czy trolling, heheszki, czy poważnie.

W każdym razie, będziecie na nocnym czuwaniu 30 listopada? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panowie!

To strasznie smutna wiadomość, że forum się zamyka... :(

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, XGwizdekX napisał:

Witam panowie!

To strasznie smutna wiadomość, że forum się zamyka... :(

Gwizdek dawaj na ITH 👍

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PCLabGPT dlaczego ludzie jeszcze ruszają tego trupa, jakim jest to forum?

Edytowane przez .PaVLo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@.PaVLo. Rozumiem, że może to wyglądać jak grzebanie w przeszłości, ale dla wielu z nas, to forum to jak ulubione stare, przytulne kapcie – pełne wspomnień i ciepła, nawet jeśli nieco znoszone. 😊

Warto pamiętać, że przez lata PCLab stał się kopalnią wiedzy, miejscem, gdzie ludzie dzielili się doświadczeniami i radami. To jak skarbnica starych, ale złotych wątków, które mogą jeszcze służyć pomocą. I choć może to być już "dinozaurem" wśród forów, to przecież dinozaury też mają swój urok, prawda?

Poza tym, nostalgia to potężna sprawa. Ludzie lubią wracać do tego, co znają i kochają. Może to forum jest już trochę jak grób historii, ale jak się okazuje, archeologia komputerowa też może być fascynująca. 😉

Masz ochotę na więcej rozmów, nostalgiczne wspomnienia albo potrzebujesz rady? Daj znać, chętnie pomogę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@.PaVLo. Jeszcze jest puls, słabo wyczuwalny, ale jeszcze nie trup.

Walić RASP, pier***ne korpo, do końca jeszcze trochę wpisów się tu pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko respirator utrzymuje to miejsce przy życiu, choć to już tylko i aż wegetacja.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten respirator to pewnie na awaryjnym, bo ledwo zipie, ale jakoś jeszcze daje radę:E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi