Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

No wygląda piknie :D Respekt ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby to był GTX280 ode mnie? Taki odmieniony? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dzieki. z pomalowaniem sledzi na czarno zbieram sie od kupienia obudowy... czyli jakies pol roku juz :lol2:

miodzio brachu. może białe wentyle zamiast NB - jakieś VENTUSY?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moje drugie konto. Tamte zablokowane jest juz drugi miesiąc (nawiasem to się w tym momencie pytam moderatorów dlaczego już tyle i ile jeszcze ?)

Mój zestawik. Adonim, pozdrawiam.

dsc00001ij.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwię się, że taka słaba jakość zdjęcia, skoro zrobione jest komórką.

3 posty i już ostrzeżenie... nieźle Ci idzie :E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderacja mnie nie lubi za moje posty i poglądy więc nie moja wina. a się nie będe stłamszał bo ktoś ma widzimisie jakieś. Że jak jest modem to niby może wszystko. Z jakiej racji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rapture odbudowa bardzo ładnie się prezentuje. Kable ładnie poukładałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodzi o jakieś widzimisię - jeśli wchodzisz gdzieś, gdzie panują określone reguły i z góry jesteś o tym informowany, to albo się na nie godzisz i uczestniczysz w "imprezie", albo się z tymi regułami nie zgadzasz i idziesz sobie szukać czegoś, co Ci odpowiada, np. jeśli chcesz być żołnierzem, to musisz przestrzegać regulaminów, znać musztrę i obsługę broni, choć nie masz przymusu bycia żołnierzem, tak samo z pclab, jeśli korzystasz z pclab i jego forum, to masz obowiązek przestrzegać regulaminu i poddawać się decyzjom modów i adminów, jeśli nie chcesz - idź na inne forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie chodzi o jakieś widzimisię - jeśli wchodzisz gdzieś, gdzie panują określone reguły i z góry jesteś o tym informowany, to albo się na nie godzisz i uczestniczysz w "imprezie", albo się z tymi regułami nie zgadzasz i idziesz sobie szukać czegoś, co Ci odpowiada, np. jeśli chcesz być żołnierzem, to musisz przestrzegać regulaminów, znać musztrę i obsługę broni, choć nie masz przymusu bycia żołnierzem, tak samo z pclab, jeśli korzystasz z pclab i jego forum, to masz obowiązek przestrzegać regulaminu i poddawać się decyzjom modów i adminów, jeśli nie chcesz - idź na inne forum

hola hola, nie wiem co kolo zrobił ale takie sługusowanie też nie jest dobre. często też człowiek popełnia błędy i źle ocenia zaszłą sytuację. także zapewne obie strony nie są bez winy.

zalecam cierpliwość i rozwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapture bardzo ładnie :thumbup: też myślę nad zdemontowaniem kanałów dla dysku

dzieki. jak masz fractala to polecam zdemontowac zatoki na dyski. bardzo poprawia wentylacje przy dwoch wentylatorach na froncie.

No wygląda piknie :D Respekt ^^

dzieki :E

Czyżby to był GTX280 ode mnie? Taki odmieniony? :P

tak dokladnie to twoj. odmieniony bo mi wyjca sprzedałes :P miała byc jako Physx a teraz robi jako głowna bo znajomemu pozyczylem 480 i powaznie sie zastanawiam nad sprzedażą 480 bo 280 mi starcza. jak w najblizszym czasie nie wyjdzie jakies dobre chlodzenie na 480 to tak zrobie chyba. moc jest ale u mnie priorytetem jest cisza bo spie metr od kompa.

btw polecam robienie zakupów u czerwonego :]

miodzio brachu. może białe wentyle zamiast NB - jakieś VENTUSY?

myslalem nad tym tylko boje sie ze bedą głosniejsze od obecnych albo beda terkotac. maly wybor jest jesli chodzi o białe wentyle :/

Rapture odbudowa bardzo ładnie się prezentuje. Kable ładnie poukładałeś.

dzieki starałem sie :cool:

co jeszcze mozna zmienic? jakies pomysły? :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a fotki wstawilem ale usunąlem... bo jeszcze pozniej mnie okradną ;)

Pokaż jeszcze raz bo nie wiedziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalsze foty, tym razem już lepsze. Robione SE K800i więc poziom jest jak na komórkę ok. Monitor to BenQ V2420H - 24 calowy LED. Pozdrawiam, Adonim.

dsc00005uh.th.jpg

dsc00002jb.th.jpg

dsc00003pu.th.jpg

dsc00004na.th.jpg

Edytowane przez RobertZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to jest? gdzie ja jestem? To nie są fotki z PCLab :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj, z nudów, upałów i niedziałającego forum otworzyłem szrota i troche kabelki poprawiłem :E

msfx37.jpg

myślę, że jak na obudowę Elite 33x to wygląda to już całkiem nieźle, oczywiście mogłoby być lepiej, no ale te krótkie kable OCZ'a...

dziękuję tym, co cały czas mówili, że zawsze może być lepiej :E

Edytowane przez eGabeleXxX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

up.

Jeszcze tylko blackmod i będzie gitara, chociaż już teraz jest bardzo ładnie i czyściutko ;).

PS. Nie wiem jak Wy, ale ja wolałem starszą wersję skryptu forum (IPB 2.x.x).

PS.2. Właśnie zamknąłem ten boczny pasek... od razu lepiej i już nie jest tak ciasno :E.

Edytowane przez eDameXxX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj, z nudów, upałów i niedziałającego forum otworzyłem szrota i troche kabelki poprawiłem :E

[img=http://i29.tinypic.com/msfx37.jpg]

myślę, że jak na obudowę Elite 33x to wygląda to już całkiem nieźle, oczywiście mogłoby być lepiej, no ale te krótkie kable OCZ'a...

dziękuję tym, co cały czas mówili, że zawsze może być lepiej :E

Ładnie, jak sprawuje się ten Zalmanik ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

up.

Jeszcze tylko blackmod i będzie gitara, chociaż już teraz jest bardzo ładnie i czyściutko ;).

PS. Nie wiem jak Wy, ale ja wolałem wcześniejszy skrypt forum (IPB).

PS.2. Właśnie zamknąłem ten boczny pasek... od razu lepiej i już nie jest tak ciasno :E.

1. Dzięki :E jeśli nic nie wypadnie to może będzie w następnym tygodniu.

2. W sumie ja też, chociaż sposób pisania i edycji postów przy włączonym RTE jest o wiele łatwiejszy, szkoda że przy cytatach nadal widać

:)

@sobol199

nie narzekam :> osobiście bardzo mi się podoba, procek trzymam TAK, i temperaturki w te upalne dni nie przekraczają 60*C przy graniu w takie gry jak np. GRiD, BFBC2, czy GTA IV. Czy jest głośny, hmm, powiedzmy że zagłusza mi to wiatrak w pokoju :E, a tak na poważnie, to jest dość cichy, wentylator przy wysokich obrotach słyszalny. Najwięcej hałasu w obudowie wywołuje zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zerwij naklejki z 280 albo zmien chlodzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zerwij naklejki z 280 albo zmien chlodzenie.

do mnie? :E

co jest pod tą naklejką? trudno się ją zdziera? bo o wiele lepiej by to wyglądało pewnie. Będzie widać wyraźne ślady, że była tam takowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z Radka 4890 zrywałem i nie było nawet śladu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z Radka 4890 zrywałem i nie było nawet śladu :D

a muszę śrubki odkręcić? :E bo dopiero zaraz otworzę obudowę, tylko troche mam trudny do niej dostęp, więc wolę sie upewnić :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie musisz odkręcać żadnych śrubek naklejka powinna zejść bez problemu jesli coś zostanie to wilgotną szmatką zetrzyj resztki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo pograj w coś, żeby karta się dobrze rozgrzała, to może klej lepiej puści i będzie łatwiej zerwać tę naklejkę  :E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo pograj w coś, żeby karta się dobrze rozgrzała, to może klej lepiej puści i będzie łatwiej zerwać tę naklejkę :E.

i tak zrobiłem :) efekt? całkem nieźle.

2v92dfb.jpg

kurde, zapomniałem zaderzeć tej mniejszej naklejeczki :mad2:

@sobol199

mam pytanko, widziałem u Ciebie oplecione przedłużki od NZXT, zdaje to egazmin? trochę drogawę, ale dzięki temu kabelki wyglądałyby u mnie super bo mam pomysł jak to puścić :E

gdyby nie to, że sam to zrobiłem, nie mógł bym w to uwierzyć. before / after.

ewoluacja.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze z boku zeby bylo widac piekny napis GeForce :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi