Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Los_Merengues

Boks

Rekomendowane odpowiedzi

Co jak co, ale Wilder miał straszne przerażenie w oczach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety live nie dałem rady - zmogło mnie totalnie na 40 min przed walką. Teraz sobie obejrzałem powtórkę i co tu dużo gadać - Tyson wziął Wildera do szkoły boksu :thumbup:. Pięknie walczył od początku do końca. Dawno takiego ciężkiego nie było - z takim feelingiem, tak ogarniętego w ringu. Obawiam się tylko o jego stabilność psychiczną, jak ktoś siedzi w temacie, to wie, że ma on ogromne wahania nastroju i epizody depresyjne. Narkotyki tego nie poprawiają :kwasny:. Szkoda by było, żeby się zmarnował. Niech chociaż jeszcze cygan Joshue zamiecie :thumbup:.

e:

Hehe, to jest jednak gość.

:E :E Edytowane przez Kelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam powtórkę, nie chciało mi się zarywać nocki dla tej walki. W końcu dały o sobie znać braki tego pana. Duży brzuszek i nieszczelna garda nie pozwolą mu walczyć o pas w najbliższym czasie. Zresztą dobrze. Jakby walczył z Tysonem albo Deontayem, to by z niego została mokra plama. To jest wieczny pretendent, ale bez atrybutów mistrza. No i bez motywacji, bo naprawdę jest zaniedbany i ma dużo braków, nie mówię tylko o brzuszku, ale np. o przyjmowaniu ciosów na głowę. Muszę jeszcze obejrzeć walkę Szpilki, ale podejrzewam, że wypadł gorzej, on to ma dopiero braki techniczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety braki w defensywie były widoczne i nie sprawdziło się jego standardowe napieranie na przeciwnika i machanie łapami gdzie popadnie..

Całe szczęście że to Helenius a nie Wilder czy Fury..

O szpilce to lepiej nie gadać... 2x leżał na deskach, przegrał 9 z 10 rund a sędziowie punktowali na jego korzyść.. Widać że gruba kasa została postawiona i nie mógł przegrać :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda Kownackiego. Defensywę zawsze miał dziurawą, zbierał dużo po głowie i może po prostu jest już rozbity. Zobaczymy w kolejnych walkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O szpilce to lepiej nie gadać... 2x leżał na deskach, przegrał 9 z 10 rund a sędziowie punktowali na jego korzyść.. Widać że gruba kasa została postawiona i nie mógł przegrać :E

A co najlepsze Ukrainiec nie zgłasza sprzeciwu co do wyniku :E czyli jemu też się na koncie zgadza :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walka Szpilki to parodia, Wasilewski drukuje jak za najlepszych czasów ekstraklasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu obejrzałem walkę Szpilki. Cóż, po zbiciu wagi poprawiła się praca na nogach, ale i tak jest za takimi średniakami jak Faifer czy Arslan. Praca lewej ręki też się nieznacznie poprawiła, prawa leży. On nigdy nie będzie dobry w defensywie. Generalnie poprawa jest, ale wciąż dramat, a w tym wieku już wiele nie poprawi. Prawym prostym nie trafia czysto, haka nie potrafi poprawnie wyprowadzić. Walka śmieszna, przegrał zdecydowanie, kto widział walkę ten się zgodzi. Dramat w jego wykonaniu, czas na Fame MMA, tam może zostać "czempionem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ostatniej walce, w której Artur Szpilka mimo, że przegrał to wygrał, bok stał się dla mnie niestrawny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za walka Fury vs Wilder:thumbup:. O Furym będą kiedyś kręcić kasowy film, bo jego historia upadków osobistych i wzlotów sportowych aż o to się prosi:cool:.

Edytowane przez Kelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to samo mojej powiedziałem :cool:.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fury kolejna fest walka. Whyte bezradny jak dziecko, stłamszony fizycznie i chyba nawet psychicznie. No i skoszony podbródkowym w szóstej. Fury gada o emeryturze, ale niech da jeszcze jedną walkę z wygranym rewanżu usyk vs joshua. Oby ją dał i ją wygrał, bo kibicuję temu wariatowi nie od dziś. Pisałem juz o tym poprzednio i podtrzymuję - będą o tym typie robić kiedyś wysokobudżetowe filmy. 

Edytowane przez Kelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szału nie było. AJ poprawił nieco defensywę, ale na Usyka było to za mało, bo i jakiejś wielkiej agresji i pewności w ataku nie widziałem u czarnego. Imo 116-112 dla Usyka. Burger co dał 115:113 dla AJ'a, to jakiś podpłacony chyba. Ogólnie chętnie zobaczyłbym walkę z Fury - Usyk. Myślę, że cygan by zrobił ukra:P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Kelam napisał:

Szału nie było. AJ poprawił nieco defensywę, ale na Usyka było to za mało, bo i jakiejś wielkiej agresji i pewności w ataku nie widziałem u czarnego. Imo 116-112 dla Usyka. Burger co dał 115:113 dla AJ'a, to jakiś podpłacony chyba. Ogólnie chętnie zobaczyłbym walkę z Fury - Usyk. Myślę, że cygan by zrobił ukra:P.

Jousha na pewno wyszedł przygotowany lepiej kondycyjnie i było to widać choć w ostatniej rundzie zabrakło mi paliwa aby spróbować postawić wszystko na jedną kartę. 

Myślę że Fury przejechałby się po Usyku bez problemu..  Ukraińcowi brakuje siły ciosu..  Jest świetnym bokserem,  szybkim i najlepszym technicznie,  ale nie ma pary w uderzeniach.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło kurde...nie poznaję laba, taka walka i nikt nawet posta nie napisał o Usyk vs Fury? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Chciałem coś napisać, ale mi się odwidziało po walce, a i lekko wypity byłem:szczerbaty:. Jednym punktem u mnie wygrał Fury, ale ofc jak to bywa - siłą rozpędu po liczeniu urkowi dawali rundy. Ogólnie nie twierdzę, że był wałek, bo było kilka bliskich rund, ale jestem zawiedziony, że Cygan nie zdominował Usyka. Przecież to jest śmieszne, że chłop kicał defensywnie tyle rund, zamiast powieszać się na nim, pomęczyć i spróbować zabrać tlenu, obić boczki i konkretnie zaatakować. Usyk dobrze taktycznie to rozegrał, ale nie rozumiem dlaczego Fury na to poszedł, skoro ma warunki żeby siłowo doprowadzić do walki na jego zasadach. Z 7-8 rund brudnego, fizycznego boksu i Usyk by pływał z wycieńczenia. Nie wiem czy będę rewanż oglądał. 

Edytowane przez Kelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzial sportowy juz dawno umarl . prawie nikt juz tu nie pisze . poza kolarzami w rowerach :E

a dzisiaj rozanski-okolie , oglada ktos ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi