Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda ze $ stoi w miejscu :///

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kieros

.

Edytowane przez kieros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego wartość Euro spada?

Luzowanie ilościowe EUR, zaprzestanie luzowania ilościowego USD.

Edit: to co kieros wymienił także.

Edytowane przez Buksior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo coś jak długo to luzowanie może potrwać? Kupiłem euro za 4,05 - z myślą, że poleci do 4,2 kurs. Mam nadzieję, że się nie przeliczyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korwin przesiadł się na nowy środek transportu.

11146280_10152773521737060_76030476205064370_n.jpg?oh=a3e5105958acfa6b3254b8d97892cae0&oe=559BF73C&__gda__=1437266308_f8c105fefc3e63aee8ad4a1981456e17

11149281_10152773521712060_1609820924282581105_n.jpg?oh=49f19e1966abd6ec0eef66230b4905f5&oe=55AE1852

11136697_10152773521707060_5476838540097420419_n.jpg?oh=ca10bd7e556d9b6748715dd00a2391ea&oe=55A16A51&__gda__=1436958652_03d6ad5e9d0fd1c8344c2627b3379452

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helikopter jest tego typa, który chyba nie może się zdecydować kogo poprzeć. Wcześniej Kowalski, potem Duda, teraz Korwin :Dhttps://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga

Ten typ (o ile to ten) deklarował również chęć wsparcia finansowego koalicji KNP+RN (jak już Korwin postanowił własną partię założyć, a Stonoga się obraził na Korwina i Wiplera)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konflikt z Rosją a co za tym idzie pogłębiający się kryzys w państwach UE, lament Grecji i przewidywane wyjście ze strefy euro.

W ktorych panstwach z powodu konfliktu z Rosja poglebia sie kryzys?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gordon Lameman

comment_4EQu0QqW1FwQcUbDmjRiPpGcv3loNso2,w400.jpg

:rotfl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comment_4EQu0QqW1FwQcUbDmjRiPpGcv3loNso2,w400.jpg

:rotfl:

hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahhahahahahahahah

Edytowane przez Keyser_Soze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka mała ciekawostka:

http://nwonews.pl/artykul,2009,czy-oredzie-komorowskiego-do-narodu-opublikowano-przed-katastrofa

http://web.archive.o...y-razem/1643874

nwonews.pl za bardzo nie znam, nie wiem co to za pies, ale web archive raczej jest bezstronne, że tak się wyrażę?

Edytowane przez Bono[UG]
url

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka mała ciekawostka:http://nwonews.pl/artykul,2009,czy-oredzie-komorowskiego-do-narodu-opublikowano-przed-katastrofa

:E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką fazę ma Fazi na temat drugiego linka? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką fazę ma Fazi na temat drugiego linka? :P

Chyba podwojny szczerbol :D

Nie wiem co mam o tym myslec, ale zapewne bielas lub Gordon za chwilke nam, to skrupulatnie wyjasnia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ja lub Gordon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee... szkoda czasu na Ciebie i Twoje zaczepki. thumbdown.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość affinity

Eee... szkoda czasu na Ciebie i Twoje zaczepki. thumbdown.gif

Przecież fazi to doktor nauk. :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gordon Lameman

taka mała ciekawostka:

http://nwonews.pl/artykul,2009,czy-oredzie-komorowskiego-do-narodu-opublikowano-przed-katastrofa

http://web.archive.o...y-razem/1643874

nwonews.pl za bardzo nie znam, nie wiem co to za pies, ale web archive raczej jest bezstronne, że tak się wyrażę?

Liczy się data zdjęcia, a nie data wpisana na newsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi