Ziomuś no promlemo, daje Ci moje dwa dieselki wymień mi je na benzynki. Zapraszam.
Diesel nie sprawdza się w mieście bo co? Za mało przepala? A jak jest z katem a nie dpfem to też problem robi?
Jeżeli aktualnie większość aut to dieselki, to jak chcesz wymienić je na benzynki? Chociaż to pytanie pewnie będzie za trudne do ogarnięcia.
Akurat z paczkomatu orlenu czasem korzystam, ale jestem wyjątkiem bo mam blisko stację. W dużych miastach jednak stacje nie są zbyt gęsta siecią, t oferta bardziej dla zmotoryzowanych z mniejszych co sobie podskoczą.
Z żabki nie lubię korzystać, bo tam potrafi trwać wieki zanim twoja paczkę znajda na kupie, a raz nawet odmówili przyjęcia mojej, bo za duża. Tzn. nie pozwolili kurierowi zostawić paczki w sklepie. W przypadku kiosków i innych punktów problemem są często dużo krótsze godziny otwarcia. A paczkomatów DHL to nawet mniej niż tych orlenu chyba.
To już jakiś absurd ... nie taka jest idea paczkomatu aby paczka leżała w nim 3-7 dni .
48h to takie optimum w sezonie luźnym , w przedświątecznych terminach powinno być max 24 h ,aby ludzie to odbierali i zwalniali miejsce dla innych paczek .
Odebrać można o dowolnej godzinie w ciągu tych 48H i to jest świetne nie trzeb czekać na kuriera czy się z nim umawiać .