Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

hehe niezwykle drobiazgowy i krytyczny dobre :)

Mi osobiscie najbardziej to sie ten przod nie podoba jakis taki nie wiem sam jak to ujac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do przodu, to kwestia gustu, własnego poczucia estetyki, a gust jest jak ass.gif, każdy ma swoją, jednak poświęcenia czasu, wkładu pracy i jakości jej wykonania nie można odmówić wykonawcy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz... Myślałem, że tutaj prezentujemy i dyskutujemy na temat swoich komputerów, a nie samochodów  :E.

Sam autor tematu napisał:

[...] pewnie wiele osob jest bardzo ciekawych jak wygladaja komputery i biurka forumowiczów.

Edytowane przez eDameXxX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie bielas dobrze mowi, wiadomo ze bedzie wygladac jak ze sklepu bo to wkoncu buda seryjna ;] wiele osob ogranicza sie jedynie do malowania i wstawienia nowych wentylatorow i wiekszosc userow sie zachwyca, a tu czlowiek cos wlasnego chce wprowadzic do juz istniejacego projektu i cos sie komus nie podoba, ale dobra, koniec ft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc modow polega na krzywym wycieciu otworu i wsadzenie tam odpustowego i glosnego wentylatora albo wsadzenie okna ktore prezentuje burdel w obudowie... tutaj przynajmniej wszystko do siebie pasuje i wyglada jak dla mnie estetycznie :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc modow polega na krzywym wycieciu otworu i wsadzenie tam odpustowego i glosnego wentylatora albo wsadzenie okna ktore prezentuje burdel w obudowie... tutaj przynajmniej wszystko do siebie pasuje i wyglada jak dla mnie estetycznie :thumbup:

podniosles mnie na duchu XD zobaczycie jakie ja wentylatory wsadze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlpeiej w ogole nie wsadzaj i zostaw dziury przeiew bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlpeiej w ogole nie wsadzaj i zostaw dziury przeiew bedzie :D

jak swoja bude skonczysz to tak zrob XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie mysle zeby mi ta obudowa nie odleciala jak u gory ma byc 8wentyli ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ThePunisher mi sie podoba te kolorek :thumbup: dobra robota

Edytowane przez Piotrekkkkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ThePunisher mi sie podoba te kolorek :thumbup: dobra robota

to jeszcze nie koniec :P jeszcze duuuuuzo do zrobienia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich mój pierwszy post (chociaż czytam forum regularnie) mam słabość do jednej marki zresztą zdjęcia wszystko wyjaśnią :P

img1053.th.jpgimg1055yl.th.jpgimg1060a.th.jpg

No i tu środek.. w niej jeszcze pustostan :)

img1072b.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie buda przeciętna po co tak wielkie zdjęcia? zmniejszyć nie potrafisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bleee..nienawidzę tego typu bud.Prostota,to najlepsze rozwiązanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aj tam... gupoty gadacie, plastic is funtastic

:E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za cene tego alienwara bys sobie zlozyl ten sam system w jakiejs LLilce i pewnie by jeszcze zostalo na wodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okres przejściowy..

SN857833.JPG

Przechodzę na mITX ^^,

Edytowane przez Trawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poukladaj kable tam po lewej stronie

zaraz zaraz, przeciez to roslina :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry pomylka...

Edytowane przez Koji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie buda przeciętna po co tak wielkie zdjęcia? zmniejszyć nie potrafisz?

Dla mnie przeciętne jest to coś co się nie wyróżnia z tłumu :)Alienware lekko się wyróżnia... chyba :) i sorry za wielkość zdjęć.

Bleee..nienawidzę tego typu bud.Prostota,to najlepsze rozwiązanie.

Twoje zdanie ...mi się prostota przejadła mam dosyć obudów wyglądających jak kostki domina wszystkie takie same.

za cene tego alienwara bys sobie zlozyl ten sam system w jakiejs LLilce i pewnie by jeszcze zostalo na wodne

W sumie dużo za nią nie dałem koszt transportu (paliwa) dostałem ją od znajomego który pracuje w Dell-u w w Dublinie a mam tylko kilka kilometrów do niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RedCrow mi też się nie podoba twoja obudowa ale każdy ma swój gust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dscf68891.th.jpgdscf68881.th.jpg

dscf68871.th.jpgdscf68861.th.jpg

dscf68851.th.jpgdscf68821.th.jpg

dscf68781.th.jpgdscf68691.th.jpg

dscf68701.th.jpgdscf68711.th.jpg

dscf68721.th.jpgdscf68731.th.jpg

dscf68731.th.jpgdscf68741.th.jpg

O tak wlasnie moj sprzecior wyglada, Tylko musze przeniesc karte do gory bo tu tylko x4 jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi