Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

ze słabości do Ciebie zgodzę się z powyższym bigsmile.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie sie podzialy tamte czasy, gdzie na wszystko byly pieniadze :D mam lekki sentyment do tego jak patrze na stare zdjecia, na przyklad takie jak te:

dscn0046afgq.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pamiatke po zeszlej epoce :D (tru black + magma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co Ty gadasz, jaka bieda, komp całkiem ok, a co szczególnie mi się podoba, to nie ma plątaniny kabli, udało Ci się je w miarę schować, dla uzyskania jeszcze lepszego efektu możesz użyć kilku opasek typu trytka, jeszcze bardziej zminimalizujesz ich widoczność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
thumbup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pamiatke po zeszlej epoce :D (tru black + magma)

ale co, w sensie ze moje? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój nowy nabytek. Kable układane na szybko.

Lancoolka w plenerze

4596662911dcb917med.jpg

7b7132e27ffdae6dmed.jpg

52e4b159425fd0a3med.jpg

4acecfb728eed12dmed.jpg

956a2914f251e843med.jpg

def4cc3b8fa49f1dmed.jpg

7b876c3940b3b9bbmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odwróć dysk o 180o, nie będzie widać kabelków, daj oba wentyle jednego koloru, jeśli zdecydujesz się na czarne, to wypadałoby także dać czarny top (np. z pleksy) na to, co masz na cepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T0TEK odbudowa bardzo ładnie się prezentuje. Kable nie są tak źle poukładane tylko odwróć dysk o 180o tak jak pisał bielas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buda niczego sobie, ale ta naklejkę NOCTUA byś sobie podarował :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odwróć dysk o 180o, nie będzie widać kabelków, daj oba wentyle jednego koloru, jeśli zdecydujesz się na czarne, to wypadałoby także dać czarny top (np. z pleksy) na to, co masz na cepie

Z dyskiem nie będzie tak prosto, sanki z drugiej strony nie maja otworów, jedynie całą zatokę na dyski musiałbym obrócić

Jeśli chodzi o ten top z pleksy to mam go założyć na mugena czy jak ??

Znaczek zaraz wywale. Z reszta ja go nie przyklejałem.

Zastanawiam sie czy nie wsadzić tam jakiegoś prostego układu LC na proca. Chłodnica w miejsce wentyli pod górnym panelem wchodzi idealnie, tylko musiałbym wywiercić otwory na węże. Co o tym myślicie.

Edytowane przez T0TEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyjmij z zatoki dysk z sankami i całość obróć - nie musisz obracać całej zatoki

i użyj kilku opasek samozaciskowych typu "trytka"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO bez mat byłoby lepiej.

wiem, ta mata na napędzie źle wygląda bo z resztek, być może to zmienię na jedną, całą matę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie eGabeleXxX teraz tylko czarne saty i jazda :P Będzie gut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie zdjęcie w budzie bez modyfikacji, właśnie pojechała do lakierni, części do LC już czekają :)

lancool.th.jpg

Edytowane przez emilek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilek czekamy z niecierpliwością :thumb: i ten porządek w budzie, coś czuję że będzie pięknie :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś czuję że będzie pięknie :thumbup:

A ja coś czuję że może być ciasno :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja coś czuję że może być ciasno :E

Spokojnie, wszystko jest przemyślane i pomierzone. Zresztą jak będzie za mała to zmieni się budę (co też mi chodziło wczoraj po głowie :]) i problem z głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez te cholerne upały byłem zmuszony zamówić nową obudowę, Antec Three Hundred i 3 Zephyrki, bo teraz w tym pieprzonym nonamie to na płycie gł. w spoczynku mam 55*C. :E Ogólnie to wszystko sie grzeje, ale najbardziej po dupie dostaje mobas i wczoraj, np. wywaliło mi 3 BS. :mad2:

Nawet otworzenie obudowy nic nie daje, bo po prostu gorące powietrze stoi w środku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P35 tak się pali ? Zamontuj choć nawiew 40x40 na radiator NB może to coś da. Mi w życiu na P45 temp nie doszła wyżej jak 52*C i to przy napięciu 1,42Vol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi