Ludzie zmieniają prace bo po prostu mogą się w niej źle czuć. Nie zawsze chodzi o kasę. To już nie te czasy gdzie trzeba zagryźć zęby i robić dobrą minę, a wszyscy wokoło cie ruch... Atmosfera w pracy jest bardzo ważna, nie chciałbym pracować w toksycznym zespole, a czasami wystarczy jedna osoba by cała reszta się fatalnie czuła. Ja młodym kibicuję i cieszę się z tego, że nie zmuszają się do pracy, zachowują umiar i nie zasuwają jak chińczyk za miskę. Nie dziwi mnie ich podejście bo jedyne co im się oferuje to pracę do zgonu i wątpliwą emeryturę.
W sumie ja mając ledwo 3 dychy na karku też tak podchodzę do pracy, raczej nic dobrego nas w przyszłości nie czeka, zatem dziękuję za dodatkowe nadgodziny, robię tyle ile dam radę z normalną prędkością i nie daje sobą pomiatać, a po pracy nie ma ze mną kontaktu. Jeśli pracodawca nie potrafi tego uszanować no to trzeba się pożegnać.
Nie chcesz być pechowcem ale patrzysz tylko na Asusa. Tu leży twój błąd 🤣.
Asus nie jest żadnym produktem premium w przypadku AM5. Wiadomo, że marketing przez lata zrobił swoje ale na AM5 mają najgorsze płyty (palące się procki, problemy z ramem a na tanich płytach b650 serii Prime koszmarny vrm).
Jak interesują cię linie PCI-E to popatrz na Asrocki, bo oni te połączenia mają najlepiej rozwiązane.
W drugiej kolejności patrzyłbym na Gigabyte, bo tam będzie już trzeba dopłacić do wyższej serii, żeby nie było cięć.
Sprawdzaj w instrukcjach.
Klawiatura jest w stanie idealnym, fabryczny komplet. Otwarta w celu wykonania testu i recenzji. Sprzedaję jako używaną, bez dowodu zakupu oraz gwarancji. Sprzęt jest 100% sprawny.
Specyfikacja https://cougargaming.com/products/keyboards/puri_tkl/
Allegro LINK 299 zł
OLX LINK 299 zł
Nie wiem co zrobili opis naprawy to
Testy OK
Możesz dać znać co według ciebie naprawili skoro błąd nie występuje a dostałem komunikat ten Ami
New cpu instaled no a cpu to nie karta więc o co chodzi?
O lutowanie wątpię bo plomba jest na tym samym miejscu co była bo robiłem zdjęcie przed oddaniem i była delikatnie na rogu śrubki jak wróciła karta też była charakterystycznie w rogu śruby