Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, bbandi napisał:

Czy gra ktoś w Diablo w GP? kupiłem sobie abo chciałem zainstalować Diablo to wyskakuje że muszę zainstalować Battlenet, zainstalowałem ten debilny Battlenet i dalej pisze że muszę go zainstalować 🤔

Połączyłes konto MS z Battlenet ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

16 godzin temu, bbandi napisał:

zainstalowałem ten debilny Battlenet i dalej pisze że muszę go zainstalować 🤔

To ogólnie jakaś parodia. Jak się instaluje Batleneta to jest napisane, że to nie ich oprogramowanie i nie odpowiadają za błędy. To na co wydali te kilkadziesiąt miliardów ;-).

Do tego jak patrzysz na połączone konta to tam jest stem, ea, discord a JCH batleneta nie ma.

Ja ogólnie męczyłem się ze 2 godziny aby to uruchomić. Mimo, że miałem zainstalowanego BN ta aplikacja XBOX instalowała swojego i oczywiście nie mogła zainstalować.

Pomogło odinstalowanie BN, wyczyszczenie cache XBOX na następnie odinstalowanie. Ponowna instalacja XBOX i zainstalowanie już z niego BN (przy instalacji gry). Wtedy wyskoczyło poprawne połączenie kont i już grę się instalowało i uruchomiało bezpośrednio z BN.

Aplikacje -> zainstalowane aplikacje -> XBOX -> ... -> opcje zaawansowane -> Resetowanie -> resetuj - tutaj można wyczyścić cache. Same odinstalowanie aplikacji nie pomoże.

Edytowane przez Kabor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GP na PC jak zwykle w formie.

Po zainstalowaniu gry wyskakuje aktualizacja, której nie mogę zainstalować (po kliknięciu "aktualizuj" nic się nie dzieje). W takich sytuacjach zastanawiam się nad zakupem XSX :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raxx w formie, podsumowanie 9h streama z ptr wczorajszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie już zrobiem, jak piszecie odinstalowałem ten  badziew oraz wszystko co znim związane i zainstalowałem na nowo i jakoś ruszyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakiś portal dla graczy do porównywania buildów, dostosowywany do zmian wprowadzanych łatkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Broly napisał:

Raxx w formie, podsumowanie 9h streama z ptr wczorajszego.

Jakieś podsumowanie? Warto trzymać na dysku i poczekać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawdopodobnie bedzie jeszcze jeden ptr. ten ma byc na tydzien, potem czas na zmiany, kolejny ze zmianami, tydzien na szlify i sezon 4. 

ja za duzo nie ogladam, ale wyglada lepiej, poczekam jeszcze do bardziej finalnej wersji ale S4 na pewno bedzie grany.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, galakty napisał:

Jakieś podsumowanie? Warto trzymać na dysku i poczekać?

Wrzucił dziś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież już było wrzucone i pytałem o podsumowanie, a nie 40 minut ględzenia i koślawego pisma w Paint xD 

Jak go słucham to tracę chęci do życia, nie mogę wytrzymać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 sezon chyba pyknę. Miał być necro tym razem, ale jak znam siebie, to znów barbem wbiję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wracam na czarkę :D

myślałem że będzie drugi PTR, oby zmiany co wprowadzą będą mało zbugowane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nadal omijam czwórkę, nie ma Paladyna/Krzyżowca, więc dla mnie ta część jest do pominięcia 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czas pozwoli i w końcu ogarną itemizacje to wrócę na chwilkę do gry. Kurka przy dwójce dzieciaków małych (2 miesiące jedno a drugie 2 lata) ciężko o czas na to..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, larry.bigl napisał:

Jak czas pozwoli i w końcu ogarną itemizacje to wrócę na chwilkę do gry. Kurka przy dwójce dzieciaków małych (2 miesiące jedno a drugie 2 lata) ciężko o czas na to..

wrócisz do Diablo 5,  na luzie - 10 lat szybko zleci :E

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ogólnie to parodia sezonu. PTR był całkiem całkiem ale robić z tego content sezonowy to poniżej godności gracza.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja czekam i grać pewnie będę więcej niż w S3.

Edytowane przez Dominix1910

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedłem wczoraj na maxrolla sprawdzić z ciekawości nowe buildy na S4 i co zobaczyłem? Necro na minionki w S-tierze. :o To teraz to już będę musiał sprawdzić nowy sezon.:D Zawsze chciałem grać tymi przewołańcami, ale byli za słabi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm w sumie to może i ja wrócę do D4, lubiłem grać Bone Spirit a teraz bym minionków spróbował. Last Epoch fajnie mi się grało ale na razie mam przesyt. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dzisiaj zaczyna sie 4 proba ratowania gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi