Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Element Wojny

Dragon Age 4

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.10.2024 o 11:19, Element Wojny napisał:

Kogo teraz interesuje ten szajs, gdy nam forum zamykaja. 

no właśnie co możemy zrobic aby przetrwać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafię się przeklikać do jakiś informacji na temat przeniesienia forum. Czy forum posiada jakiś kanał np. discord ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok jestem i  tam.

No nic wiele lat i czas na przeprowadzkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nie zagram, więc obejrzałem sobie zakończenia. Średnio na jeża, ale jest też sekretne - z furtką do DA5. Cieszycie się? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, nie grałem ani w Baldur's Gate, ani w Icewind Dale, tylko w Neverwinter Nights 1 i 2 i dla mnie, Dragon Age Origins z 2009 roku było już archaiczne i zacofane i to nie tylko graficznie ale i gameplayowo ( nigdy nie byłem fanem taktycznej i turowej walki ) - podobnie było w przypadku pierwszego Wiedźmina ale On wygrywał kreacją bohatera, Słowiańskim klimatem, językiem Sapkowskiego i ciekawym systemem walki a Origins był bardzo typową grą RPG.
Może wyróżniał grę ten mroczny klimat ale tak było tylko w Origins bo zarówno DA2 jak i Inkwizycja to już zupełnie inne gry: dwójka jest kolorowa, uproszczona a akcja toczy się w jednej lokacji a Inkwizycja ma sporo naleciałości z gier MMO, dlaczego więc gracze ubzdurali sobie, że nowa odsłona będzie bliższa Origins, skoro Inkwizycja sprzedała się raczej dobrze?
Od wielu miesięcy na YT były gameplaye z gry, więc trzeba być hipokrytą żeby oczekiwać czegoś, czym gra nie jest, więc obecne narzekanie to hipokryzja bo każdy wiedział, jaka ta gra będzie i tylko ktoś, kto żył gdzieś pod kamieniem mógł liczyć na to, że to będzie drugie Origins lub BG3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec będzie 30 listopada, akurat do tego czasu skończę DAV :E

2 godzinki za mną i jak na razie jest dobrze. Gra na żywo zdecydowane lepiej się prezentuje, niż na zwiastunach. Wybrałem maga i zmiany w systemie walki są dla mnie na plus. Po Inkwizycji poszli w bardziej korytarzową strukturę i to też mi odpowiada. Tyle było (i jest) płaczu o treści woke i ich nachalne wciskanie, a jak na razie na nic szczególnego nie trafiłem (chyba, że dla kogoś wybór zaimków w kreatorze to już za dużo). Ciekawe czy dalej będzie zwrot o 180 stopni, czy youtuberzy przesadzali i wybierali jakieś pojedyncze dialogi z gry pod swoje "pozytywne" materiały licząc na kilki. Jedyną rzeczą do której mógłbym się faktycznie przyczepić to brak możliwości bycia złym.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Gakuto napisał:

Na razie nie zagram, więc obejrzałem sobie zakończenia. Średnio na jeża, ale jest też sekretne - z furtką do DA5. Cieszycie się? :)

Jeśli peaki na Steamie nie wzrosną bardzo szybko kilkakrotnie w stosunku do tego co jest obecnie, to nie będzie ani DA5 ani nawet kolejnego Mass Effecta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszcie na ITH wątki warte archiwizacji. Muszę wiedzieć wszystkie linki przed 29.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Element Wojny napisał:

Jeśli peaki na Steamie nie wzrosną bardzo szybko kilkakrotnie w stosunku do tego co jest obecnie, to nie będzie ani DA5 ani nawet kolejnego Mass Effecta.

No jak to? Przecież jakoś wczoraj już się deklarowali, że nowy Mass Effect będzie dorosły i fotorealistyczny. XD Zapewne za kilka dni na dzień Mass Effecta wypuszczą też jakiegoś teasera. Pisali rónież, że Veilguard nie będzie miał DLC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi