Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Assassin’s Creed Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

monkey-monkey-hitting-someone.gif

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O awruk, nie wyrobiłem :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

15_assassin_s_creed_shadows_oficjalnie_z

15_assassin_s_creed_shadows_oficjalnie_z

Cytat

Na PC grę wyceniono na: 289,90 zł (standard), 439,90 zł (Gold) oraz 539,90 zł (Ultimate). Na konsolach mowa o kwotach odpowiednio: 349 zł (standard), 489 zł (Gold) i 579 zł (Ultimate). Ceny wydań Gold i Ultimate są zatem nieco niższe niż przy Star Wars Outlaws.

Powinno być 199zł, a nie 289zł za wersje standard.

Edytowane przez Stjepan666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

EK tylko na stronie Ubisoftu czy będzie w polskich sklepach, serwisach?

ok. 1 200 zł to jednak grubo za dużo, pamiętam, że za EK do Odyssey zapłaciłem ponad 400 zł?

YN7-news.jpg

Edytowane przez lis22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, roman.kosecki88@interia.pl napisał:

Od odyssei

Bardzo nie dobrze dla mnie Odyseja to najlepsza cześć z tych nowych po klasycznych assasynach. No kurde nie planowałem kupować tego ale jak robią ci od Odysei to chyba będzie trzeba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy po premierze 🙄, ale tak spaprać sprawę z bohaterem to mi japończycy nie wybaczą 🥷 i 💩

Ja nigdy Assasynów nie brałem od razu, tylko jakiś czas po, jak dobrze połatali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga w grze bedzie mozna sie czolgac.

Ma ktos ten program zeby podgladnac ilosc lapek na trailerze?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech mi ktoś powie, co pozostało z prawdziwej serii Assassin's Creed, w tym nowym AC Shadow, oprócz nazwy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo co w Odyssey, Origin i Valhalli

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, .PaVLo. napisał:

Zobaczymy po premierze 🙄, ale tak spaprać sprawę z bohaterem to mi japończycy nie wybaczą 🥷 i 💩

Ja nigdy Assasynów nie brałem od razu, tylko jakiś czas po, jak dobrze połatali.

Przecież główną bohaterką jest Naoe, Yasuke jest traktowany jako legendarny bohater a nie postać historyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Kelam napisał:

monkey-monkey-hitting-someone.gif

Coś mi tu nie gra z tego urywka gamplayu Yasuke brakuje pancerza :E

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to początek gry i jeszcze nie zdobyła

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że ceny wszędzie poszły do góry. Jak kupowałem Valhale Ultimate to było coś ok 440 zł, poprzedniejsze części również, a tu 550 zł, ehhh, dobrze że mi się tym razem nie będzie spieszyć z kupnem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czarny samuraj, silna kobieta jako skrytobójca. Bardziej postępowo się chyba nie dało. :E

Oczywiście, że pierwszy trailer pokazali bez gameplaya. Typowy Ubisoft. Jestem także ciekaw jaki będzie downgrade, bo nie byliby sobą gdyby nie było. :E Z drugiej strony, nawet te CGI nie zrobiło na mnie wrażenia. Jak na pierwszego AC tylko na "nextgeny" to nic nie urywa. No, ale trzeba czekać na surowe materiały z rozgrywki.;)

Edytowane przez Jaycob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli jeszcze wprowadzić dodatkową postać ninja jako trzeciego bohatera.

Q9hNX_.gif

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Jaycob napisał:

Czarny samuraj, silna kobieta jako skrytobójca. Bardziej postępowo się chyba nie dało. :E

Oczywiście, że pierwszy trailer pokazali bez gameplaya. Typowy Ubisoft. Jestem także ciekawe jaki będzie downgrade, bo nie byliby sobą gdyby nie było. :E Z drugiej strony, nawet te CGI nie zrobiło na mnie wrażenia. Jak na pierwszego AC tylko na "nextgeny" to nic nie urywa. No, ale trzeba czekać na surowe materiały z rozgrywki.;)

Chyba źle oglądałeś ten trailer.

Wyraźnie widać, że Naoe nie jest silna, tylko zwinna i sprawna, dlatego jest Kunoichi a nie jest samurajem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

880ee6afe0ec6eb0d2e896b906031564.gif

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tymczasem w Japonii
f51d333aaa86f9a5b64d29e234c2fb3d1059a5ad

• Like 1
  • Haha 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

giphy.gif

EALKVmp.png

Życzę im by w tej grze jak i SW, nieźle wtopili kasy, stracili miliardy jak Disney, ubigówno.

Edytowane przez Stjepan666
  • Haha 5
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie to są dwie najbardziej oczekiwane przeze mnie gry roku i życzę im sukcesu i bardzo dobrej zabawy ze strony graczy :P

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mimo wszystko też czekam, ale hype w przypadku takiej valhalli po 1 trailerze był znacznie większy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UBI obserwuje co się dzieje, i nawet mały + za to :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi